Dželjana von ANCI000 odmori se . I nadam se da se uskoro lijepim vijestima
Cure odo ja izvadit betu pa cemo vidjeti sta ona kaze ... neda mi se zezati sa testovima. Jer sam nakon onog jutros radila jos jedan i svijetla svijetla crtica je bila
https://ibb.co/Lp9GTRS
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Cure odo ja izvadit betu pa cemo vidjeti sta ona kaze … neda mi se zezati sa testovima. Jer sam nakon onog jutros radila jos jedan i svijetla svijetla crtica je bila
Najbolje betu izvadi i znas na cemu si.
Marinci bas mi je drago za rezultate. 🥰
Ancii odmori se i probaj da se malo isključiš ❤
Tommyfame supeer baas,jel bolelo ?
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Nalazi mužu odlični ima da navalimm
Bravo! :) Samo naprijed! ❤️
Hej zene drage, pratim vas stalno ali nikad nisam pisalaa🤭i jako ste mi pomogle sa svojim iskustvima, ove hejt ljude sto tu pisu neka zaobidju slobodno forum ako nemaju sta pametnije za napisat a ne u unosit nemir u ovako prekrasnu zajednicu. Pratim vas jos tu i tamo jer sam se preselila na ljepse teme ali jos nikako da se javim na jesenske trudnice☺ zelim vam svima sto prije bebace, znam i sama koliko je tezak put ka tome stoga imate najvecu podrsku od mene❤
Cure odo ja izvadit betu pa cemo vidjeti sta ona kaze … neda mi se zezati sa testovima. Jer sam nakon onog jutros radila jos jedan i svijetla svijetla crtica je bila
Draga, držimo fige! Danas ćeš dobiti rezultate? Javi nam svakako! ❤️
Hej cure, evo da vam se javim :)
Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!
Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)
Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah
Pa TOMMY!❤️❤️❤️ super, super! nek si riješila i ideš dalje. je li boljelo?
kako onda stojiš ovaj ciklus? ima li šanse da se mrvica ugnjezdi?
Što na kraju s tvojim lijevim jajnikom - jel jest iza crijeva ili nije? uopće mi nije jasna tvoja ginekologica od neki dan…
A namazao me sa necim da utrne pa nije bas bolilo ali saaaad ajmeee hahahah samo pusem ko parnjaca haha
E pogledao je, i naravno da je vidio lijevi jajnik da je ovulirao, zadovoljan je velicinom zutog tijela. Zuto tijelo jos nije doslo do maternice a sad neznam jel i bude.. no ako bude, nema prepreke da zapne ❤❤🤞🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Dobra dan ribice, trudilice 💋
Krenila sam sinoć čitati i kako ste spominjale vrkutu rekoh ujutro ću moram zapamtiti sve što natipkate da ne ponavljam pitanja, kad ono show program bio 🤣🤣
Anci hoćeš samo molim te napisati koje flastere koristiš protiv bolova? nisam upratila jesi li imenovala neke određene 🤷
Curka meni je nos baš bio suh i išla bi mi krv na početku t, tako da ja to ubrajam u simptome i držim ti 🤞🤞
Tommy jako mi je drago da si to riješila, da se mrvica što prije ugnjezdi 🤞
Sretan 14dc svima koji slave da ga što aktivnije provedu 🎉🎉 ugodan dan svima 💜
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
RioMare,ne teraj me na greeh 😁😂 necu da piskim ovaj mesec pre nego sto mi zakasni,ako uopšte zakasni. Prosli mesec sam piskila na 14dpo i pokazalo mi je bilo svetlu crticu,i onda sam uveče dobila. 🤧
Marinci drzim 🤞 da sve bude u redu sa rezultatima. ❤
Ina ,zao mi je sto ti se desilo sve to. 💋
Sandricak hehhee kako god ti odlučiš, nista na silu... Masa si mogla i piš piššššš!, 😇😇😇🤣🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Anci srecice moja ❤❤ ako bas moras ici onda ja jedva čekam da se vratis 😍😍
Ako sto god treba, mene se lako moze naci na mrezama 😊 odmori se,pogledaj serije,smij se i fino papaj ❤❤
Saljem ti big big hug 🤗🤗🤗
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sretnooo ❤❤❤ drzim fige da je okej sve 😍
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji