Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2021. 12:32

Marinci

Nalazi mužu odlični ima da navalimm

odlično sad ga ne puštaj :)

05. Ožujak 2021. 12:35

Dželjana von ANCI000 odmori se . I nadam se da se uskoro lijepim vijestima 

Veroma
    05. Ožujak 2021. 12:38

Cure odo ja izvadit betu pa cemo vidjeti sta ona kaze ... neda mi se zezati sa testovima. Jer sam nakon onog jutros radila jos jedan i svijetla svijetla crtica je bila
    https://ibb.co/Lp9GTRS

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Sandričak
    05. Ožujak 2021. 12:43

Veroma

Cure odo ja izvadit betu pa cemo vidjeti sta ona kaze … neda mi se zezati sa testovima. Jer sam nakon onog jutros radila jos jedan i svijetla svijetla crtica je bila

Najbolje betu izvadi i znas na cemu si. 
    Marinci bas mi je drago za rezultate. 🥰
    Ancii odmori se i probaj da se malo isključiš ❤
    Tommyfame supeer baas,jel bolelo ? 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

05. Ožujak 2021. 12:55

Marinci

Nalazi mužu odlični ima da navalimm

Bravo! :) Samo naprijed! ❤️

Mila🌸🤰

Hej zene drage, pratim vas stalno ali nikad nisam pisalaa🤭i jako ste mi pomogle sa svojim iskustvima, ove hejt ljude sto tu pisu neka zaobidju slobodno forum ako nemaju sta pametnije za napisat a ne u unosit nemir u ovako prekrasnu zajednicu. Pratim vas jos tu i tamo jer sam se preselila na ljepse teme ali jos nikako da se javim na jesenske trudnice☺ zelim vam svima sto prije bebace, znam i sama koliko je tezak put ka tome stoga imate najvecu podrsku od mene❤

Veroma

Cure odo ja izvadit betu pa cemo vidjeti sta ona kaze … neda mi se zezati sa testovima. Jer sam nakon onog jutros radila jos jedan i svijetla svijetla crtica je bila

Draga, držimo fige! Danas ćeš dobiti rezultate? Javi nam svakako! ❤️

Tommyfame
    05. Ožujak 2021. 12:56

zuzuzujalica

Tommyfame 🔜🤰

Hej cure, evo da vam se javim :)

Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!

Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)

Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah

Pa TOMMY!❤️❤️❤️ super, super! nek si riješila i ideš dalje. je li boljelo?
    kako onda stojiš ovaj ciklus? ima li šanse da se mrvica ugnjezdi?
    Što na kraju s tvojim lijevim jajnikom - jel jest iza crijeva ili nije? uopće mi nije jasna tvoja ginekologica od neki dan…

A namazao me sa necim da utrne pa nije bas bolilo ali saaaad ajmeee hahahah samo pusem ko parnjaca haha
    E pogledao je, i naravno da je vidio lijevi jajnik da je ovulirao, zadovoljan je velicinom zutog tijela. Zuto tijelo jos nije doslo do maternice a sad neznam jel i bude.. no ako bude, nema prepreke da zapne ❤❤🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Maj4
    05. Ožujak 2021. 13:01

Dobra dan ribice, trudilice 💋 
    Krenila sam sinoć čitati i kako ste spominjale vrkutu rekoh ujutro ću moram zapamtiti sve što natipkate da ne ponavljam pitanja, kad ono show program bio 🤣🤣 
    Anci hoćeš samo molim te napisati koje flastere koristiš protiv bolova? nisam upratila jesi li imenovala neke određene 🤷
    Curka meni je nos baš bio suh i išla bi mi krv  na početku t, tako da ja to ubrajam u simptome i držim ti 🤞🤞
    Tommy jako mi je drago da si to riješila, da se mrvica što prije ugnjezdi 🤞
    Sretan 14dc svima koji slave da ga što aktivnije provedu 🎉🎉 ugodan dan svima 💜

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

RiO MArE🐟😅❣️
    05. Ožujak 2021. 13:04

Sandricak11

RioMare,ne teraj me na greeh 😁😂 necu da piskim ovaj mesec pre nego sto mi zakasni,ako uopšte zakasni. Prosli mesec sam piskila na 14dpo i pokazalo mi je bilo svetlu crticu,i onda sam uveče dobila. 🤧
    Marinci drzim 🤞 da sve bude u redu sa rezultatima. ❤
    Ina ,zao mi je sto ti se desilo sve to. 💋

Sandricak hehhee kako god ti odlučiš, nista na silu... Masa si mogla i piš piššššš!, 😇😇😇🤣🤣🤣

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Tommyfame
    05. Ožujak 2021. 13:11

Anci srecice moja ❤❤ ako bas moras ici onda ja jedva čekam da se vratis 😍😍 

Ako sto god treba, mene se lako moze naci na mrezama 😊 odmori se,pogledaj serije,smij se i fino papaj ❤❤ 

Saljem ti big big hug 🤗🤗🤗

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    05. Ožujak 2021. 13:13

Veroma

Sretnooo ❤❤❤ drzim fige da je okej sve 😍

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.