Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • skategirl
    05. Ožujak 2021. 16:55

Garava 123

Paaa ovakooo ja i moja dr Hopeforyou smo danima proucavali moje simptome pa kineze japance 😂 pa onda prima testove pa duphastone pa smeđarenja temperature i tako svasta nesto, da bi me nakraju nagovorila da otiđem u ginica..
    Iiiiii nakraju vasa garava je dobila TRUDNICKU KNJIZICU 🥰❤️

hvala vam zene moje do jednoj stvarno ste divne predivne hvala za svaku sjenicu crticu tockicu koju ste mi vidjele za sve simptome za sve sve ovo je stvarno jedna divna grupa divnih zena volim vas puno moje internet prijateljice ❤️❤️❤️

Ali necete me se tako lako rijesit😂❤️

Aaaaaaaaaa cestitam ❤️❤️ ovo su tako lijepe vrijesti za pocetak vikenda ❤️❤️ zelim ti lijepu, urednu i mirnu trudnocu 🥰🥰 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

RiO MArE🐟😅❣️
    05. Ožujak 2021. 16:55

Ja sam obavila građansku duznost na 14dc❣️❣️🎉🎉🎉🤪🤪

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Maj4
    05. Ožujak 2021. 16:59

Garava čestitam 💜 neka je školska i dosadna 🤞🏻🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

05. Ožujak 2021. 17:03

Garava čestitam 😀😀

Mila🌸
    05. Ožujak 2021. 17:03

Pridruzujem se cestitkamaa neka je uredna i mirna trudnoca 🥰

👶❤

Marinci
    05. Ožujak 2021. 17:09

Garava 123

Paaa ovakooo ja i moja dr Hopeforyou smo danima proucavali moje simptome pa kineze japance 😂 pa onda prima testove pa duphastone pa smeđarenja temperature i tako svasta nesto, da bi me nakraju nagovorila da otiđem u ginica..

hvala vam zene moje do jednoj stvarno ste divne predivne hvala za svaku sjenicu crticu tockicu koju ste mi vidjele za sve simptome za sve sve ovo je stvarno jedna divna grupa divnih zena volim vas puno moje internet prijateljice ❤️❤️❤️

Garava nemaš pojma kako sam sretnaaaa

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    05. Ožujak 2021. 17:15

skategirl

Veroma zao mi jeCurka dok ne dodje nije gotovo💪Bella ak ce pik danas onda bi ja danas hopsala🤷‍♀️ nisam pametna, ginic mi reko da nek svaka 2 dana hopsamo, ovaj mjesec to nije upalilo, tak da nezz…razmisljam da iduci svaki dan oko O pa nes se onda mora ulovit kvragu vise🙈

A ne znam draga ja sam hopsala doslovno svaki dan i nije se primilo tako da ja idem ovaj mjesec svaki drugi  d cijeli ciklus pa onda možeš mislit kako sam poludila

👦38👩32

Marinci
    05. Ožujak 2021. 17:19

Marinci

Garava 123

Garava nemaš pojma kako sam sretnaaaa

Daj savjet molim te hoosanje stalno ili kako ja vise ne znam kako ni šta 

👦38👩32

• skategirl
    05. Ožujak 2021. 17:20

Marinci

skategirl

Veroma zao mi jeCurka dok ne dodje nije gotovo💪Bella ak ce pik danas onda bi ja danas hopsala🤷‍♀️ nisam pametna, ginic mi reko da nek svaka 2 dana hopsamo, ovaj mjesec to nije upalilo, tak da nezz…razmisljam da iduci svaki dan oko O pa nes se onda mora ulovit kvragu vise🙈

A ne znam draga ja sam hopsala doslovno svaki dan i nije se primilo tako da ja idem ovaj mjesec svaki drugi d cijeli ciklus pa onda možeš mislit kako sam poludila

meni se nebi dalo svaki dan cijeli ciklus 🙈🙈🙈 al bum se zrtvovala tih tjedan dana svaki dan da pokrimo 🙈

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

RiO MArE🐟😅❣️
    05. Ožujak 2021. 17:32

skategirl

Marinci

skategirl

A ne znam draga ja sam hopsala doslovno svaki dan i nije se primilo tako da ja idem ovaj mjesec svaki drugi d cijeli ciklus pa onda možeš mislit kako sam poludila

meni se nebi dalo svaki dan cijeli ciklus🙈🙈🙈 al bum se zrtvovala tih tjedan dana svaki dan da pokrimo🙈

I najbolje ujutro hopsanje🤭🤭 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.