Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veroma
    05. Ožujak 2021. 13:19

Cure hvala na podrsci izvadila sam eto sad cekam rekli su kroz dva tri sata ce bit nalazi... tommy bas mi je drago da si se rijesila tog polipa i da je sve dobro proslo 🥰😍

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

05. Ožujak 2021. 13:24

Veroma -strpljivo čekamo tvoju betu 

Sandričak
    05. Ožujak 2021. 13:25

RiO MArE🐟😅❣️

Sandricak11

RioMare,ne teraj me na greeh 😁😂 necu da piskim ovaj mesec pre nego sto mi zakasni,ako uopšte zakasni. Prosli mesec sam piskila na 14dpo i pokazalo mi je bilo svetlu crticu,i onda sam uveče dobila. 🤧
    Marinci drzim 🤞 da sve bude u redu sa rezultatima. ❤
    Ina ,zao mi je sto ti se desilo sve to. 💋
    Sandricak hehhee kako god ti odlučiš, nista na silu… Masa si mogla i piš piššššš!, 😇😇😇🤣🤣🤣

Hehehe,srecom pa nemam testovaa. 😄🤣
    Vidim da hoces da stavis ovaj lilypie, evo slikala sam ti koji url moras da kopiras da bi ti se videla slika. 🥰
    https://ibb.co/hfW6LdJ

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• skategirl
    05. Ožujak 2021. 13:26

Tommy suuuper da si to odma obavila, sad po plusic 
    Marinci super za muzev nalaz 

Anci ❤️❤️
    Mila cestitam na plusu ❤️
    Veroma drzim 🤞  javi nalaz 
    Maja mislim da su cure spominjale da ih ima u Mulleru za kupit, al nisam isla gledat

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

RiO MArE🐟😅❣️
    05. Ožujak 2021. 13:26

Sandricak11

RiO MArE🐟😅❣️

Sandricak11

RioMare,ne teraj me na greeh 😁😂 necu da piskim ovaj mesec pre nego sto mi zakasni,ako uopšte zakasni. Prosli mesec sam piskila na 14dpo i pokazalo mi je bilo svetlu crticu,i onda sam uveče dobila. 🤧
    Sandricak hehhee kako god ti odlučiš, nista na silu… Masa si mogla i piš piššššš!, 😇😇😇🤣🤣🤣

Vidim da hoces da stavis ovaj lilypie, evo slikala sam ti koji url moras da kopiras da bi ti se videla slika. 🥰

Ajmeeee hvalaaa. Mučim se s tim već danima, nisam htjela gnjavit ovdje al evo skuzila si... Srce siii❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Sandričak
    05. Ožujak 2021. 13:34

RiO MArE🐟😅❣️

Sandricak11

RiO MArE🐟😅❣️

Sandricak11

Ajmeeee hvalaaa. Mučim se s tim već danima, nisam htjela gnjavit ovdje al evo skuzila si… Srce siii❣️❣️❣️

Hehehe ,ma.nistaa 😘😘❤🥰

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Maj4
    05. Ožujak 2021. 13:38

Skategirl hvala ti, bas cu baciti oko kad budem isla sljedeci put 😁

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Bella🌟
    05. Ožujak 2021. 13:42

Ina85 svu sreću sa postupkom, nadam se da ce ovaj pit biti sve ok🤞💕💕😘
    Marty te plave trakice i ja nismo bas na ti, i inace na njima zadnja 2 puta nisam uspjela uloviti pik pik kak si ti jucer npr dok su mi uz dm-a bile super. Vjerojatno je do osjetljivosti. Al morala bi provjeriti i rok trajanja da😅 sad odbrojavamo polako😁😁da vađenje krvi tek dr tjedan u petak.
    Anci gelim grlim grlim❤❤❤❤
    Tommy odlicne vijesti😍😍 bas mi je drago,super💕💕mozda se sad bebica lakše implantira ovaj ciklus😘😘
    Mila čestitam 💕💓💓🎊
    Veroma javi obavezno kakva ce bit beta🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

buhtlica23
    05. Ožujak 2021. 13:44

Tommyfame 🔜🤰

Hej cure, evo da vam se javim :)

Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!

Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)

Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah

Ajme super, vidis da je nakraju svee ispalo kako treba 😀😀

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

05. Ožujak 2021. 13:47

Tommyfame 🔜🤰

zuzuzujalica

Tommyfame 🔜🤰

Hej cure, evo da vam se javim :)

Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!

Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)

Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah

Pa TOMMY!❤️❤️❤️ super, super! nek si riješila i ideš dalje. je li boljelo?
    kako onda stojiš ovaj ciklus? ima li šanse da se mrvica ugnjezdi?
    Što na kraju s tvojim lijevim jajnikom - jel jest iza crijeva ili nije? uopće mi nije jasna tvoja ginekologica od neki dan…

A namazao me sa necim da utrne pa nije bas bolilo ali saaaad ajmeee hahahah samo pusem ko parnjaca haha
    E pogledao je, i naravno da je vidio lijevi jajnik da je ovulirao, zadovoljan je velicinom zutog tijela. Zuto tijelo jos nije doslo do maternice a sad neznam jel i bude.. no ako bude, nema prepreke da zapne ❤❤🤞🤞

Ma divno, Tommy ❤️ Nadam se da se osjećaš malo bolje sad? Baš mi je drago da je riješeno. 
    Nemojte mi se smijati, ali meni nije jasno ovo "žuto tijelo još nije došlo do maternice"? Zar ne ostaje u jajniku? Ja ovdje svaki dan nešto novo naučim 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.