Paaa ovakooo ja i moja dr Hopeforyou smo danima proucavali moje simptome pa kineze japance 😂 pa onda prima testove pa duphastone pa smeđarenja temperature i tako svasta nesto, da bi me nakraju nagovorila da otiđem u ginica..
Iiiiii nakraju vasa garava je dobila TRUDNICKU KNJIZICU 🥰❤️
hvala vam zene moje do jednoj stvarno ste divne predivne hvala za svaku sjenicu crticu tockicu koju ste mi vidjele za sve simptome za sve sve ovo je stvarno jedna divna grupa divnih zena volim vas puno moje internet prijateljice ❤️❤️❤️
Ali necete me se tako lako rijesit😂❤️
Garoooo moj ❤❤🥳🥳🥳🥳🥳 čestitam!!!
Jesi isla betu vaditi?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Veroma zao mi jeCurka dok ne dodje nije gotovo💪Bella ak ce pik danas onda bi ja danas hopsala🤷♀️ nisam pametna, ginic mi reko da nek svaka 2 dana hopsamo, ovaj mjesec to nije upalilo, tak da nezz…razmisljam da iduci svaki dan oko O pa nes se onda mora ulovit kvragu vise🙈
A ne znam draga ja sam hopsala doslovno svaki dan i nije se primilo tako da ja idem ovaj mjesec svaki drugi d cijeli ciklus pa onda možeš mislit kako sam poludila
meni se nebi dalo svaki dan cijeli ciklus🙈🙈🙈 al bum se zrtvovala tih tjedan dana svaki dan da pokrimo🙈
I najbolje ujutro hopsanje🤭🤭
e vidis, nikako ujutro, prevelike spavalice i ne stizemo prije posla, uvijek navecer il kroz noc 🙈
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Garava cestitke
Ja trenutno:
https://ibb.co/DkKStGD
Neka neka😁🤗
Maremare duznost se treba obaviti😁👍
Dok se premisljam ,vec smo hopsnuli tak da danas je pokriveno pa cemo viditi za dalje😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Tommy riiiibice pa kako si brzinski sredila taj polip 💪💪🥳🥳🥳
Veroma baš mi je žao 😔
Bella hopsni danas 😊🤞🤞🤞🤞🤞💗
Garava čestitam od srca 💗💗
Kod mene danas bol u jajnicima, vise desni... nekako mislim da ni ovaj mjesec nista 😔 znam da je rano, ali mislim da nece biti nista 💔
Drage zenice, pisala sam vam ujutro, tj stavila test di se vidla slaba crtica bila sam nestrpljiva i danas popodne napravila digitalni test i dosao mi je plus ko kuca (2-3 tjedna.) Hvala vam svima na podrsci,pratim vas i dalje i drzim palceve za sto vise plusica🙏🍀🍀🥰
https://ibb.co/KzxBkrG
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Tommy lavice naša, drago mi je da si to riješila :) jel imaš još nešto za riješiti u ovom ciklusu ili sad u miru odbrojavamo do plusića?
Garava čestitam tiiii ❤️❤️
Veroma jako mi je žao :( nadam se da će sljedeći ciklus biti onaj pravi :)
Mare i Bellinjo svaka čast na obavljanju građanske dužnosti 😁
Ginny svaka čast kako si sve pohvatala hahah kako si nam ti?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Drage zenice, pisala sam vam ujutro, tj stavila test di se vidla slaba crtica bila sam nestrpljiva i danas popodne napravila digitalni test i dosao mi je plus ko kuca (2-3 tjedna.) Hvala vam svima na podrsci,pratim vas i dalje i drzim palceve za sto vise plusica🙏🍀🍀🥰
Čestitam 😊🥳🥳
ovo je tako divan testić 😍😍😍 samo vi ćete me razumjeti kad kažem da bi ga satima mogla gledati
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji