Meni vi sve popravite dan,bude i dana kad smo tuzne al zato smo tu,svaki dan jedva čekam na forum,evo moj jutros odnio uzorak popodne će mu na mail biti rezultati,,uhhhh uhhh ne mogu cekatt
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
P.s di su pisulje danas,da prepolovimo listu
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
E cao cure. Malo vas procitam, malo preskocim nestignem sve unazad procitat. Sretno svim pozitivnim testicima. Bas mi drago kad vidim te dvije crtice. I lh testicima navalite na muzeve. Ja sam vec dala 😂. Danas 7dpo . Dobro da nemam hcg trakica vec bi hi bila popisala. Cekam jos 7 dana pa sta bude. Jucer napravila briseve i vadenje krvi , da vam sad ne nabrajam spremamo se za ivf. Zbog mojih 6 spontanih dosada. Uglavnom 16.3 idemo i na prvi razgovor pa sta bude.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Neka ti donese sreću taj 14dc🤞🤞🤞
Ma ja cu danas trakicu jos pa vidjet di smo i pohopsat oko ovih dana pa sto bude bude. Krv cu tek vaditi slijedeci petak jer moram 7 dana bar bez multivimina biti tako da ce vjerojatno slijedeci pon tek biti. Al ok.
i tebi draga 🤞🤞čekamo još tvoju današnju trakicu, ima da je potamnila ili nešto s njima stvarno ne valja, jesi pogledala rok trajanja?
oprosti nisam upamtila za vađenje krvi, znači tek drugi tjedan.. brzo to prođe :)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Martyyyy neugodno??? Oprosti, stvarno mi je žao ako smo pretjerale, meni je to bilo taaaako simpatično za tu trakicu da sam morala i mužu ispričati. Nema zla u tome, samo mi je to bilo slatko baš, ali evo nećemo više 🥰🥰😘
I ancio oprosti ako se ljutiš što sam te malo zezala za čajeve, ja to nisam ni primjetila dok netko nije došao na forum i rekao kako kad se svaki put ulogira da ti nudiš čajeve. Tu je nastala zezancija a do tada nisam primjetila da je to tako često. 🤗😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ina85 žao mi je zbog tvoje situacije, želim vam sreću u daljnjem postupku 😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Martyzezamo te malo, pliz nemoj da ti bude neugodno ❤️❤️
Ufff, kreće 2-week-wait, nadam se da će ti proći što bolje i uspješnije! Planiraš li uzimati kakve vitaminčeke ili čajeve dok se mrvica ne ugnjezdi?
znam znam al maloo mi je hehe.. ugl ujutro je bila svijetla trakica pa ste mirne od mene i mojih ludovanja nekih tjedan dana a onda počinje opet ludilo (ne)simptomapijem skroz novalac i matičnu mliječ, i mislila sam danas skoknut po ananas.. jer mi je fini
kaj ti inače piješ/uzimaš? još malo pa plodni daniiii
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
RioMare,ne teraj me na greeh 😁😂 necu da piskim ovaj mesec pre nego sto mi zakasni,ako uopšte zakasni. Prosli mesec sam piskila na 14dpo i pokazalo mi je bilo svetlu crticu,i onda sam uveče dobila. 🤧
Marinci drzim 🤞 da sve bude u redu sa rezultatima. ❤
Ina ,zao mi je sto ti se desilo sve to. 💋
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Marty pijem vrvrvrvrkutu 🙂 i folat od solgara, pa kak bude. Ja ne znam jel imam los toplomjer (jeftini iz dm-a) ili mi je stvarno temp skoro svaki dan ista. Bas me zanima kakva ce biti poslije O.
Martyyyy neugodno??? Oprosti, stvarno mi je žao ako smo pretjerale, meni je to bilo taaaako simpatično za tu trakicu da sam morala i mužu ispričati. Nema zla u tome, samo mi je to bilo slatko baš, ali evo nećemo više 🥰🥰😘
I ancio oprosti ako se ljutiš što sam te malo zezala za čajeve, ja to nisam ni primjetila dok netko nije došao na forum i rekao kako kad se svaki put ulogira da ti nudiš čajeve. Tu je nastala zezancija a do tada nisam primjetila da je to tako često. 🤗😘
neee nikakoooo, joooj.. nego ja sam možda pretjerala
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji