Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    05. Ožujak 2021. 11:38

Meni vi sve popravite dan,bude i dana kad smo tuzne al zato smo tu,svaki dan jedva čekam na forum,evo moj jutros odnio uzorak popodne će mu na mail biti rezultati,,uhhhh uhhh ne mogu cekatt

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    05. Ožujak 2021. 11:39

P.s di su pisulje danas,da prepolovimo listu

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Ina85
    05. Ožujak 2021. 11:53

E cao cure. Malo vas procitam, malo preskocim nestignem sve unazad procitat. Sretno svim pozitivnim testicima. Bas mi drago kad vidim te dvije crtice. I lh testicima navalite na muzeve. Ja sam vec dala 😂. Danas 7dpo . Dobro da nemam hcg trakica vec bi hi bila popisala. Cekam jos 7 dana pa sta bude. Jucer napravila briseve i vadenje krvi , da vam sad ne nabrajam spremamo se za ivf. Zbog mojih 6 spontanih dosada. Uglavnom 16.3 idemo i na prvi  razgovor pa sta bude. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

▪Marty
    05. Ožujak 2021. 11:55

Bella🌟

Neka ti donese sreću taj 14dc🤞🤞🤞
    Ma ja cu danas trakicu jos pa vidjet di smo i pohopsat oko ovih dana pa sto bude bude. Krv cu tek vaditi slijedeci petak jer moram 7 dana bar bez multivimina biti tako da ce vjerojatno slijedeci pon tek biti. Al ok.

i tebi draga 🤞🤞čekamo još tvoju današnju trakicu, ima da je potamnila ili nešto s njima stvarno ne valja, jesi pogledala rok trajanja?
    oprosti nisam upamtila za vađenje krvi, znači tek drugi tjedan.. brzo to prođe :) 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    05. Ožujak 2021. 11:56

Martyyyy neugodno??? Oprosti, stvarno mi je žao ako smo pretjerale, meni je to bilo taaaako simpatično za tu trakicu da sam morala i mužu ispričati. Nema zla u tome, samo mi je to bilo slatko baš, ali evo nećemo više 🥰🥰😘
    I ancio oprosti ako se ljutiš što sam te malo zezala za čajeve, ja to nisam ni primjetila dok netko nije došao na forum i rekao kako kad se svaki put ulogira da ti nudiš čajeve. Tu je nastala zezancija a do tada nisam primjetila da je to tako često. 🤗😘 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    05. Ožujak 2021. 11:59

Ina85 žao mi je zbog tvoje situacije, želim vam sreću u daljnjem postupku 😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    05. Ožujak 2021. 12:01

zuzuzujalica

Martyzezamo te malo, pliz nemoj da ti bude neugodno ❤️❤️
    Ufff, kreće 2-week-wait, nadam se da će ti proći što bolje i uspješnije! Planiraš li uzimati kakve vitaminčeke ili čajeve dok se mrvica ne ugnjezdi?

znam znam al maloo mi je hehe.. ugl ujutro je bila svijetla trakica pa ste mirne od mene i mojih ludovanja nekih tjedan dana a onda počinje opet ludilo (ne)simptomapijem skroz novalac i matičnu mliječ, i mislila sam danas skoknut po ananas.. jer mi je fini kaj ti inače piješ/uzimaš? još malo pa plodni daniiii

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sandričak
    05. Ožujak 2021. 12:07

RioMare,ne teraj me na greeh 😁😂 necu da piskim ovaj mesec pre nego sto mi zakasni,ako uopšte zakasni. Prosli mesec sam piskila na 14dpo i pokazalo mi je bilo svetlu crticu,i onda sam uveče dobila.  🤧
    Marinci drzim 🤞 da sve bude u redu sa rezultatima. ❤
    Ina ,zao mi je sto ti se desilo sve to. 💋 

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

05. Ožujak 2021. 12:08

Marty pijem vrvrvrvrkutu 🙂 i folat od solgara, pa kak bude. Ja ne znam jel imam los toplomjer (jeftini iz dm-a) ili mi je stvarno temp skoro svaki dan ista. Bas me zanima kakva ce biti poslije O.

▪Marty
    05. Ožujak 2021. 12:09

t.loza

Martyyyy neugodno??? Oprosti, stvarno mi je žao ako smo pretjerale, meni je to bilo taaaako simpatično za tu trakicu da sam morala i mužu ispričati. Nema zla u tome, samo mi je to bilo slatko baš, ali evo nećemo više 🥰🥰😘
    I ancio oprosti ako se ljutiš što sam te malo zezala za čajeve, ja to nisam ni primjetila dok netko nije došao na forum i rekao kako kad se svaki put ulogira da ti nudiš čajeve. Tu je nastala zezancija a do tada nisam primjetila da je to tako često. 🤗😘

neee nikakoooo, joooj.. nego ja sam možda pretjerala

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.