Anciooo odmori se i javi kad nas se zaželiš 😘😘😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Martyyyy neugodno??? Oprosti, stvarno mi je žao ako smo pretjerale, meni je to bilo taaaako simpatično za tu trakicu da sam morala i mužu ispričati. Nema zla u tome, samo mi je to bilo slatko baš, ali evo nećemo više 🥰🥰😘
I ancio oprosti ako se ljutiš što sam te malo zezala za čajeve, ja to nisam ni primjetila dok netko nije došao na forum i rekao kako kad se svaki put ulogira da ti nudiš čajeve. Tu je nastala zezancija a do tada nisam primjetila da je to tako često. 🤗😘
neee nikakoooo, joooj.. nego ja sam možda pretjerala
Nadam se da smo okej, radujem se tvojim hcgićima 🥰🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hej cure, evo da vam se javim :)
Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!
Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)
Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
ma tloza sta ti je, zasto bi se ljutila, svatko normalan bi trebao shvatiti zezanciju
malo cu bit slabije na forumu, vjerojatno necu moci bez vas ali cu slabije tipkat, moram malo prestati sebi pritisak stvarat a i cekam da dode pa da odbolujem onako posteno, ljubim vas i zahvaljujem se na razumjevanju
Uvijek si dobrodošla, falit ćeš nam. Drago mi je da radiš ono što ti u ovom trenu treba. Nadam se da znaš koliko te volimo i koliko navijamo za tebe. ❤️
Polip je vaniiii!!!! Nakon 2,5 sata cekanja dosla ja na red i aj gleda gin mene i veli Ajme pa on je na skroz tankoj nitii ja bi to sad capnuo i pita me od 1 do 10 koliko sam hrabra 🤣 ja reko 15!!!
Namazo me sa necim,da malo utrne i capnuo ga! Pokazao mi ga je, malo je veci od zrna rize. I veli iii to tak malo moze napraviti pizdarije :)
Ovulirala sam na lijevom jajniku,on ga je bez beda nasao, zadovoljan je velicinom zutog tijela.. i ja sam 10kg laksa hahah
Pa TOMMY! ❤️❤️❤️ super, super! nek si riješila i ideš dalje. je li boljelo?
kako onda stojiš ovaj ciklus? ima li šanse da se mrvica ugnjezdi?
Što na kraju s tvojim lijevim jajnikom - jel jest iza crijeva ili nije? uopće mi nije jasna tvoja ginekologica od neki dan...
Anci napuni baterije, razbistri glavu i resetiraj se pa idemo dalje jakoo i hrabro mi te tu čekamo..
Marinci javi nalaze kad dođu, držim fige da je sve ok!
Zujalice znači baš folat piješ, to je i Sanjarka pila ima da donese plusić ovaj ciklus! 🙏 ja sam vrkutu u kapsulama prošli ciklus, i ciklu pa mi se zamjerilo i to
više nećuuuuu.. od seansi koje još izvodim sam ostala vjerna samo nogama uz zid a ostalo sam sve počela ignor. ali ananas ću kupiti, jer mi je fini
pa svaki dan jedan kolut
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ma predobro Tommy, brže stvarno nisi mogla to obaviti! Baš sam sretna zbog tebe i neka sada sve ide tim tempom i da šta prije ugledaš plusa😘😘😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Nalazi mužu odlični ima da navalimm
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Hej zene drage, pratim vas stalno ali nikad nisam pisalaa🤭i jako ste mi pomogle sa svojim iskustvima, ove hejt ljude sto tu pisu neka zaobidju slobodno forum ako nemaju sta pametnije za napisat a ne u unosit nemir u ovako prekrasnu zajednicu. Pratim vas jos tu i tamo jer sam se preselila na ljepse teme ali jos nikako da se javim na jesenske trudnice☺ zelim vam svima sto prije bebace, znam i sama koliko je tezak put ka tome stoga imate najvecu podrsku od mene❤
👶❤
ajme super nek si ti nama 10kg lakša :)
Sortiraj odgovore
Najstariji