Hvala cure ❤️ Unaprijed oprostite na milijun glupih pitanja koje cu imati za LH 🙃
loza na 7dc: piškim trakice tek od 15 dc!
.
.
također loza na 7dc: https://ibb.co/PF6pNv6 🙄
Ne možete svi piškit a samo ja ne!!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hahahahahahhahahha loza povodljivica!!! Neka neka ne daj boze da promakne 🤣
Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
LazyO ❤
Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
Eto cure, stay cool 💃🤸♀️❤
Da u njega smo radili, i stvarno brzo jednostavno..sve gotovo u sat vremena 🙌🤞
Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
LazyO ❤
Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
Eto cure, stay cool 💃🤸♀️❤
Da u njega smo radili, i stvarno brzo jednostavno..sve gotovo u sat vremena 🙌🤞
Wonderer, sry nisam zavrsila sve napisat a nekako sam stisla posalji🤣 ne pisem cesto pa nisam vjesta (al citam vas i navijam za vas 😎) ugl. Ako si u mogucnosti svakako ti to preporucam da to privatno obavis je malo skuplje al bar je brzo i odmah znas na cemu si eto 🥰🥰
Hvala na sugestiji draga tratincice, svaka informacija (posebno lokalnog karaktera) mi je baš dobrodošla 🤗.
Koja je kod tebe situacija? Oprosti ako si već to u nekom trenutku napisala, možda mi je promaknulo 🙈...
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Pozdrav žene. Javljam se jer mi treba savjet. Ginekolog mi je dao uputnicu za vađenje spolnih hormona. Sutra mi je 2. dan ciklusa i planirala sam ici u petak. Ali ova menstruacija mi je nekako cudna, nije klasicna kao uvijek vec neka oskudna tamno smeđa krv.
Treba mi savjet, sta da radim. Da li da odem to izvaditi ili da pricekam sljedeci ciklus? Nisam pametna. Pa ako netko ima iskustva ili zna nesto - POMAGAJTE 😂😂
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji