Marty ja bi prokomentirala da se kuzim u trakice.. ali ti znas da je meni sve od tebe lijepo ❤️❤️❤️
Garava uh ne znam sta da kazem nakon toliko laznih i pravih sjena sto smo se nagledali ovdje
Zelim ti da sutra vec tamni i svakim danom sve vise 💚
ok moju trakicu nitko nije dozivio. ok. 😢😭
zujaliceee pa bome za 8 dc odlicno!! mogla bi tebi rana ovulacija 🤞👌👌 bas me zanima kakva ce ti sutra biti trakica 💕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A čedoooo maloooo ❤️ s moje strane, baš ste brbljave danas i dok ja jednoj odgovorim na post nađem još 6 novih kad mi se ponovo očita stranica i pola na kraju ne upratim. zaljepi nam ponovo, imat ću baš dobar odgovor 😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hmm trakica mi bijela ko snijeg🤔 inace se bar nesto vidi. Ne znam. Mozda ce O kasnije ovaj mjesec.
misikaa, gle ovo da te utjesim 💕
https://ibb.co/r3wHptg
na 13 dc prosli ciklus bijela bijela, 14 dc mi pocela tamnit, 15 dc pik. tak da strpljivo cekaj sutra 😘❤ tamnit ce to!
a ova najdonja je od sad malo prije. eto meni na 12 dc znaci danas pocela tamniti kao prosli ciklus na 14 dc. znaci mogao bi kod mene pik sutra mislim 🤔 vidjet cemo.. jajnici mi luduju danas cijeeli dan
Ma marty i tvoja O je ovdje iza ugla 😂😂🤚💚
Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
LazyO ❤
Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
Eto cure, stay cool 💃🤸♀️❤
heeeej gdje si tii zeno? kako si? 14 dc si danas? pise na trakici 12🙈 nema veze kad, pisi nam ti samo💜 vratimo se mi lako unatrag s temama😘😁
Piše 12 dc 🤯? 14. sam dan i ja vidim 14 u potpisu i na FF. Ali u mene je cili život sve naopako, pa lako moguće da ja vidim jedno a svi ostali drugo 🤣🤣
Ma piše 14dc, to se Marty malo glupira 😂😂😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hmm trakica mi bijela ko snijeg🤔 inace se bar nesto vidi. Ne znam. Mozda ce O kasnije ovaj mjesec.
misikaa, gle ovo da te utjesim 💕
na 13 dc prosli ciklus bijela bijela, 14 dc mi pocela tamnit, 15 dc pik. tak da strpljivo cekaj sutra 😘❤ tamnit ce to!
a ova najdonja je od sad malo prije. eto meni na 12 dc znaci danas pocela tamniti kao prosli ciklus na 14 dc. znaci mogao bi kod mene pik sutra mislim 🤔 vidjet cemo.. jajnici mi luduju danas cijeeli dan
Ma marty i tvoja O je ovdje iza ugla 😂😂🤚💚
Marty lijepe su ti trakice 😂😂 sad će oooo, pripremaj napad na muža
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Martyja bi prokomentirala da se kuzim u trakice.. ali ti znas da je meni sve od tebe lijepo ❤️❤️❤️
ehehehhehehehehe 😂😁❤❤❤ hvala na komentaru, hvaallaaaa 😍 cekaj sutra nase lijepe PIK-trake 💪💪
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ma cure, nemoguce da mi bude peak 9,10 ili 11 dc 🤯 do sad nije bio prije 15.
.
Doduse, locem caj ko deva 🐪
ok moju trakicu nitko nije dozivio. ok. 😢😭
zujaliceee pa bome za 8 dc odlicno!! mogla bi tebi rana ovulacija 🤞👌👌 bas me zanima kakva ce ti sutra biti trakica 💕
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A čedoooo maloooo ❤️ s moje strane, baš ste brbljave danas i dok ja jednoj odgovorim na post nađem još 6 novih kad mi se ponovo očita stranica i pola na kraju ne upratim. zaljepi nam ponovo, imat ću baš dobar odgovor 😘
https://ibb.co/mFQyXxw
da cujem 😁 pretvorila sam se u uho haha
ma jooj lozoo nije me bilo cijelo popodne i stavim trakicu prvu ovaj ciklus koja tamni i nitko mi ne napise da je lijepa neg moram dat do znanja da nitko nije vidio i da sam zbog toga u depri pa da mi sad sve napisete da je bas lijepa i da ce uskoro pik i o 😂😂💪💪🙈🙊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
LazyO ❤
Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
Eto cure, stay cool 💃🤸♀️❤
heeeej gdje si tii zeno? kako si? 14 dc si danas? pise na trakici 12🙈 nema veze kad, pisi nam ti samo💜 vratimo se mi lako unatrag s temama😘😁
Piše 12 dc 🤯? 14. sam dan i ja vidim 14 u potpisu i na FF. Ali u mene je cili život sve naopako, pa lako moguće da ja vidim jedno a svi ostali drugo 🤣🤣
Ma piše 14dc, to se Marty malo glupira 😂😂😂
sad i ja vidim 14! ne znam kaj se s menom desava 🙄 sorry.. ali kladila bi se da je pisalo 12 gledala sam 3 puta kunem se!!!!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji