Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2021. 20:48

Marty ja bi prokomentirala da se kuzim u trakice.. ali ti znas da je meni sve od tebe lijepo ❤️❤️❤️ 

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 20:48

Garava uh ne znam sta da kazem nakon toliko laznih i pravih sjena sto smo se nagledali ovdje
    Zelim ti da sutra vec tamni i svakim danom sve vise 💚

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 20:50

▪Marty

ok moju trakicu nitko nije dozivio. ok. 😢😭
    zujaliceee pa bome za 8 dc odlicno!! mogla bi tebi rana ovulacija 🤞👌👌 bas me zanima kakva ce ti sutra biti trakica 💕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A čedoooo maloooo ❤️ s moje strane, baš ste brbljave danas i dok ja jednoj odgovorim na post nađem još 6 novih kad mi se ponovo očita stranica i pola na kraju ne upratim. zaljepi nam ponovo, imat ću baš dobar odgovor 😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 20:50

▪Marty

Bella🌟

Hmm trakica mi bijela ko snijeg🤔 inace se bar nesto vidi. Ne znam. Mozda ce O kasnije ovaj mjesec.

misikaa, gle ovo da te utjesim 💕
    https://ibb.co/r3wHptg
    na 13 dc prosli ciklus bijela bijela, 14 dc mi pocela tamnit, 15 dc pik. tak da strpljivo cekaj sutra 😘❤ tamnit ce to!
    a ova najdonja je od sad malo prije. eto meni na 12 dc znaci danas pocela tamniti kao prosli ciklus na 14 dc. znaci mogao bi kod mene pik sutra mislim 🤔 vidjet cemo.. jajnici mi luduju danas cijeeli dan

Ma marty i tvoja O je ovdje iza ugla 😂😂🤚💚

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 20:51

Wonderer

▪Marty

Wonderer

Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
    Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
    Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
    LazyO
    Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
    Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
    Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
    Eto cure, stay cool 💃🤸‍♀️❤

heeeej gdje si tii zeno? kako si? 14 dc si danas? pise na trakici 12🙈 nema veze kad, pisi nam ti samo💜 vratimo se mi lako unatrag s temama😘😁

Piše 12 dc 🤯? 14. sam dan i ja vidim 14 u potpisu i na FF. Ali u mene je cili život sve naopako, pa lako moguće da ja vidim jedno a svi ostali drugo 🤣🤣

Ma piše 14dc, to se Marty malo glupira 😂😂😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 20:53

Lindsay von Bica

▪Marty

Bella🌟

Hmm trakica mi bijela ko snijeg🤔 inace se bar nesto vidi. Ne znam. Mozda ce O kasnije ovaj mjesec.

misikaa, gle ovo da te utjesim 💕
    na 13 dc prosli ciklus bijela bijela, 14 dc mi pocela tamnit, 15 dc pik. tak da strpljivo cekaj sutra 😘❤ tamnit ce to!
    a ova najdonja je od sad malo prije. eto meni na 12 dc znaci danas pocela tamniti kao prosli ciklus na 14 dc. znaci mogao bi kod mene pik sutra mislim 🤔 vidjet cemo.. jajnici mi luduju danas cijeeli dan

Ma marty i tvoja O je ovdje iza ugla 😂😂🤚💚

Marty lijepe su ti trakice 😂😂 sad će oooo, pripremaj napad na muža

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    03. Ožujak 2021. 20:53

zuzuzujalica

Martyja bi prokomentirala da se kuzim u trakice.. ali ti znas da je meni sve od tebe lijepo ❤️❤️❤️

ehehehhehehehehe 😂😁❤❤❤ hvala na komentaru, hvaallaaaa 😍 cekaj sutra nase lijepe PIK-trake 💪💪

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

03. Ožujak 2021. 20:54

Ma cure, nemoguce da mi bude peak 9,10 ili 11 dc 🤯 do sad nije bio prije 15. 
    .
    Doduse, locem caj ko deva 🐪

▪Marty
    03. Ožujak 2021. 20:56

t.loza

▪Marty

ok moju trakicu nitko nije dozivio. ok. 😢😭
    zujaliceee pa bome za 8 dc odlicno!! mogla bi tebi rana ovulacija 🤞👌👌 bas me zanima kakva ce ti sutra biti trakica 💕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A čedoooo maloooo ❤️ s moje strane, baš ste brbljave danas i dok ja jednoj odgovorim na post nađem još 6 novih kad mi se ponovo očita stranica i pola na kraju ne upratim. zaljepi nam ponovo, imat ću baš dobar odgovor 😘

https://ibb.co/mFQyXxw
    da cujem 😁 pretvorila sam se u uho haha
    ma jooj lozoo nije me bilo cijelo popodne i stavim trakicu prvu ovaj ciklus koja tamni i nitko mi ne napise da je lijepa neg moram dat do znanja da nitko nije vidio i da sam zbog toga u depri pa da mi sad sve napisete da je bas lijepa i da ce uskoro pik i o 😂😂💪💪🙈🙊 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    03. Ožujak 2021. 20:58

t.loza

Wonderer

▪Marty

Wonderer

Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
    Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
    Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
    LazyO
    Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
    Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
    Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
    Eto cure, stay cool 💃🤸‍♀️❤

heeeej gdje si tii zeno? kako si? 14 dc si danas? pise na trakici 12🙈 nema veze kad, pisi nam ti samo💜 vratimo se mi lako unatrag s temama😘😁

Piše 12 dc 🤯? 14. sam dan i ja vidim 14 u potpisu i na FF. Ali u mene je cili život sve naopako, pa lako moguće da ja vidim jedno a svi ostali drugo 🤣🤣

Ma piše 14dc, to se Marty malo glupira 😂😂😂

sad i ja vidim 14! ne znam kaj se s menom desava 🙄 sorry.. ali kladila bi se da je pisalo 12 gledala sam 3 puta kunem se!!!!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.