Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2021. 20:39

Hehehehhehe wonderer znamo sta si radila ili ces raditi danas 😁😁🥰 kako bi ancioo rekla - mi smo razred 14dc

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 20:39

zuzuzujalica

Cure, kako vama ovo izgleda za 8dc? Ja imam neki filing da bi O mogla ranije, tocno osjetim kako mi vrvrvrkutalica radi u mamamaternici 😂😂
    https://ibb.co/C5YyrYS

pffff dobra si 👌👌👌

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 20:41

Zujalice vrkuta ti se zaista 😂
    Sutra ili prekosutra peak 👍
    Hvala svima na divnim zeljama a ne moze se upecat jer znate sto kazu NISAM SE OPUSTILA I DALJE PISKIM LH, MORAM SE OPUSTITI 🤣😂🤣😂

▪Marty
    03. Ožujak 2021. 20:41

Wonderer

Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
    Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
    Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
    LazyO
    Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
    Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
    Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
    Eto cure, stay cool 💃🤸‍♀️❤

heeeej gdje si tii zeno? kako si? 14 dc si danas? pise na trakici 12🙈 nema veze kad, pisi nam ti samo💜 vratimo se mi lako unatrag s temama😘😁

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

🌈Wonderer🌞
    03. Ožujak 2021. 20:43

t.loza

Wonderer sretan ti 14dc!!!!🥳🥳🥳🥳🥳 čekaj, promaknulo mi je, zašto u prazno?

Jer nisam pokrila ovaj ciklus niti jedan dan, f* korona me potpuno izbacila iz takta kad je već trebala bit gotova. Šest dana nakon poz. testa mi je krenilo pet uzastopnih dana glavobolja s mučninom i povracanjem. 
    Nakon toga od prekjučer back to reality, na poslu me dočekao kaos nakon dva tjedna doma, dolazila sam slomljena i nije mi bilo do ničega 🙈.
    Eto, patnje "mlade" Wonderer 🤣

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Erica
    03. Ožujak 2021. 20:43

Tonia a kda si ti radila te testove koliko od ovulcije ... neznam slikala sam puno slika tad kad sam ga napravila i sad nakon cijelog dana je bas tamna ali to ne racunam. A ovako slabo je bilo ujutro odma kad sam ga napravila https://ibb.co/sgBynvw

▪Marty
    03. Ožujak 2021. 20:45

ok moju trakicu nitko nije dozivio. ok. 😢😭
    zujaliceee pa bome za 8 dc odlicno!! mogla bi tebi rana ovulacija 🤞👌👌 bas me zanima kakva ce ti sutra biti trakica 💕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

03. Ožujak 2021. 20:47

A wondereeeeeer 😣 mozda se zalomi koji spermic, ipak ih je u milijunima. 
    .
    Cure, moj dragi je odlucio na dijetu. Jede susene banane i zeludac mu se dize poslije svake druge ploskice, ali svinjce se ne da. Inace zdere cips ko lud, ovo mu je manje ukusna zamjena 😂

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 20:47

Wonderer

t.loza

Wonderer sretan ti 14dc!!!!🥳🥳🥳🥳🥳 čekaj, promaknulo mi je, zašto u prazno?

Jer nisam pokrila ovaj ciklus niti jedan dan, f* korona me potpuno izbacila iz takta kad je već trebala bit gotova. Šest dana nakon poz. testa mi je krenilo pet uzastopnih dana glavobolja s mučninom i povracanjem.
    Nakon toga od prekjučer back to reality, na poslu me dočekao kaos nakon dva tjedna doma, dolazila sam slomljena i nije mi bilo do ničega 🙈.
    Eto, patnje "mlade" Wonderer 🤣

Aaaaaaa, a nema veze, svejedno ćemo bodrit naše cure i odbrojavati s njima 😁
    Garava ja samo na kinezu kao vidim nešto 🤷‍♀️

Btw ja kad/ako ulovim svoj pik ću ić na listu da vidimo jel valja taj moj ciklus išta, tako da Bellinjo čuvaj mi mjesto 😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

🌈Wonderer🌞
    03. Ožujak 2021. 20:48

▪Marty

Wonderer

Heeej cure drage, samo da javim da vas čitam svaku vecer, ali po 20 strana što napišete tijekom dana čitam odjednom, tako da mi je teško nešto smisleno komentirat s odmakom puno sati od aktualnih tema 😊.
    Znači čitam i smijem se sama sa sobom, top ste mi ovih dana 🥰.
    Dva razloga zašto se javljam, da se u potpisu vidi 14 dc (vidim da smo našli rješenje naših problema 🤣🤣🤣) i da prijavim da je moje odbrojavanje ovaj mjesec definitivno u prazno, ali neka stoji, sljedeći sam u punom pogonu 😁.
    LazyO
    Marty, Zujalice, Anci, t.loza… 👸
    Ginny, ima li tog nalazaaaa? 🤞
    Tratinčice, jeste li i vi spremio radili u Šparca? Gledam kroz par mjeseci ne bude li sreće da i mi to uključimo, a da ovog mog što manje zamaram bolnicom i sličnim, ja častim privatnikom 🤣🤣…
    Eto cure, stay cool 💃🤸‍♀️❤

heeeej gdje si tii zeno? kako si? 14 dc si danas? pise na trakici 12🙈 nema veze kad, pisi nam ti samo💜 vratimo se mi lako unatrag s temama😘😁

Piše 12 dc 🤯? 14. sam dan i ja vidim 14 u potpisu i na FF. Ali u mene je cili život sve naopako, pa lako moguće da ja vidim jedno a svi ostali drugo 🤣🤣

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.