Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2021. 12:18

Sanjarka88 🐰

Evo me cure
    Nase malo ❤️ kuca ko ludo 🥰🥰🥰🥰🥰
    Sve je kako treba biti za ovaj tjedan trudnoce ❤️

😍😍❤

andjelina23
    26. Veljača 2021. 12:19

Ginny

Angelina grlim, tako je bilo i nama 🤗🤗

Jedino me tjesi sta je kiretaza bila 29.12. Iza toga jedna menstruacija i Vec trudna 😁😁😁😁
    Nakon kiretaze jedan jajovod zacepljen i par vecih cista.. I valjda se sve s menstruacijom popravio jer na kontroli vise nicega od toga nije bilo 🤗🤗

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

anabelaaaa
    26. Veljača 2021. 12:22

Sanjarka88 🐰

Evo me cure

❤❤❤ Divno..da tako I ostane do kraja🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

26. Veljača 2021. 12:24

Lilimam22

Hej curee, odlucila sam ipak danas napravit testic😅 pa me zanimaa postoo sam propustila jutarnji urin da ili je svejedno okej da napravimm i posljepodne s obzirom da mi kasni 4 danaa

Ma svejedno ti je s kojim god, mslm jutarnji je kao najbolji al ako je T u pitanju pokazaće svakako. Ja sam isto radila tek oko 12h al ne prvim jutarnjim jer sam ga propustila pošto imam naviku svako jutro svakako pišnit na wc i tako jbg 🤣 pa reko nalivaću se sokom i vodom pa ću pišnit iz dr put i ➕ je bio jasan . 🤗

joy
    26. Veljača 2021. 12:24

▪Marty

Inna i Curka, žao mi je zbog situacije s muževima, koliko god mi mislile da je njima svejedno,eto nekad baš ispliva iz njih da su pod pritiskom zbog svega, a posebno ako se rad na bebi malo oduži.. probajte procijeniti situaciju ako vi ne želite raditi pauzu, pa ih ne opterećivati razgovorima o trudnoći, želji za bebom, trakicama, plodnim danima i sl. kao što je netko već napisao, seksa sigurno bude tako daaa samo ih malo zavedite oko plodnih dana, ne treba njima puno haha.. eto kao naša Ancia nadam se da će i vas takva situacija bar malo opustiti i da ćete ugledati plusiće kad se najmanje budete nadale ❤️ i nemojte nam prestati pisati tu Bella ajdeee riješile smo se konačno vještice! e sad…samo liipe stvari hehe javi obavezno nalaz.. kako si danas? jesi počela pitinešto za željezo? mene je jučer na poslu počelo boljeti oko lijevog jajnika, pa bubregi, pa sve naprijed, tako da sam popodne preležala pod dekicom i s tabletom. nisam ni kuhalasad još osjećam neki pritisak al nije kao jučer, popustilo je.. na 6 dc, nemam pojma kaj bi mi to bilo osim da sam se prehladila možda..
    Maša držim ti 🤞🤞🤞 neka tamni! i očekujem lijepi pozitivni testić popodne. isti takav imam u ladici već 3 mjeseca pa me baš zanima kak izgledaSanjarka sretnooooo! javi nam se obavezno nakon pregledaja se čujem s Lovely, prenijet ću joj da pitaš za njuna pregledu je bilo sve super, srčeko kuca i već je bebika narasla od prošli putginny čekamo tvoju današnju trakicu i očekujem piiiiik joy a mislim da znam koja si ti, imaš svijetliju kosu?onakone bašplava, negoviše na svjetlo smeđe?ako ne, znam da nisi crvenokosa hehehe. eliminacija

pa neka sam smeđa, često mjenjam smeđe-crvenkasto, ali uvijek duga kosa 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

curka93
    26. Veljača 2021. 12:26

anabelaaaa

Sanjarka88 🐰

Evo me cure

❤❤❤ Divno..da tako I ostane do kraja🤗

Sanjarka bas mi je drago...vjerujem da je to poseban osjecaj 💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    26. Veljača 2021. 12:27

Maša🥰🤰🏼

ma nema sjenice sigurna sam :(
    bas mi je trebalo ovo duplo razocarenje hahah jaooo mi i nase lude glave radit test od 8 DPO bravo JA bas pametno

Masooo   na tvom mjestu bi ponovila sutra ujutro test💕🤞

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

curka93
    26. Veljača 2021. 12:27

Lilimam22

Hej curee, odlucila sam ipak danas napravit testic😅 pa me zanimaa postoo sam propustila jutarnji urin da ili je svejedno okej da napravimm i posljepodne s obzirom da mi kasni 4 danaa

Pisaj zeno☝️☝️

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

26. Veljača 2021. 12:40

Evo cekaam pise 5 minutaa, uzela sa neki bas glup test s onom crtomm nema plusa da se prikazee

buhtlica23
    26. Veljača 2021. 12:44

Sanjarkaa 🤩🤩🤩🥰
    Bas bas bas mi je dragoo, nemoj nas sad zaboraviti hah 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.