Evo Bice tko za Bicu pita.....
Anci pad imuniteta je pozeljan za pocetak trudnoce znam da znaš :)
Ja sam bas ljuta sto mi curi krv evo 2. dan nakon cervikalnih briseva. Tocno sam osjetila kada me ozljedila jer je grubijanka.
Anci namjestila sam kad je bio peak, ali očito je da će reagirati nakon 3 dana povišene tempice, kao šta je Sanjarka napisala. Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati, ali samo da se zna, ja sam danas 2DPO 😂
Sanjarka ❤️
Lindsay o jebemu sve, pa kakav je to mesar od žene? Ti curi puno krvi? Stvarno bi nekima trebalo zabraniti da rade sa ljudima 😖
Leah prekrasni testovi 😍 Čestitam ti draga i neka ti bude mirna i uredna trudnoća ❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jao bas sam bezobrazna nisam se uopce zahvalila, cure moje hvala vam od srca prvo sto ste vec jucer vjerovale da je to to i za lijepe zelje i podrsku.. Nisam jos svjesna nista, jer prvo su mi LH bile dosta svijetle dok sam lovila O i nikako nisam bila sigurna kad je bila O dok mi nasa divna Sanjarka nije iscitala FF graf, drugo dragi je slomio nogu i bio zagipsan i sav posao je bio na meni (if you know what i mean) tako da su pala samo 2 hopsanja, prvi ciklus s tempicom i trakicama, pocela ponovno pit prenatale i nisam davala nade, sve do poslije ovulacije kada se pojavila velika sumnja zbog ovih grcica koje imam vec neko vrijeme, prije 4 dana sam dobila ni manje ni vise nego 3 potkozna prista na obrazu i to maltene jedan na drugom, uzaaas, inace dobim par dana pred M mozda jedan onaj bijeli pristic, tako da je moja sumnja i nada za trudnocom bila velika, ali opet me iznenadila i fascinantno mi je kako je ovaj ciklus bilo sve zbrda zdola i uspjelo, eto kratki roman od mene.
Hvala vam jos jednom drage moje jer ste mi prvenstveno uvijek podrska i zracite neopisivom pozitivom,uvijek tu za sve nas i za sve sto ste me naucile od kad sam vam se pridruzila, svima zelim da sto prije ugledate plusice pogotovo curkama koje se duzo trude i vuku neke boljke koje ih koce.❤❤❤❤❤❤❤
Monstera dobro sam, danas je bolje. Bas cekam na vađenju krvi za TSH. Kako si ti?🤗
LazyO ajoj ,sretno mužiću s oporavkom,neka cim prije ozdravi 🤗😘
Mašo žao mi je,grlim💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Monstera, pa ono napuni se pola dnevnog uloška. Mesar, da
Anci ne znam baš da ćeš izdržati tjedan dana kašnjenja no ok
Bella , kada ce biti nalazi stitnjace gotovi?
Leah dobra taktika. Sad kad vidiš žene počele gurat muževe niz stepenice samo da slome nogu 😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lindsay baš užas. Nadam se da će ti brisevi biti u redu već kad te tako doktorica izmrcvarila 🤗
Bella dobro sam, hvala na pitanju, krećem u odbrojavanju do testiranja, iako ovaj put neću stvarno ništa piškiti do 10dpo. Držim fige za štitnjaču da bude ok, ja sam je isto odlučila prekontrolirati pa idem 12. 3.vaditi krv 😊🤗
Belinda gdje je test? 😁
Anci ma nećeš izdržati da ne piškiš 😁
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Anci nije mi jasno, ako ti je lutealna faza duža, da li je onda i implantacijau tom slučaju malo kasnije? Onda ima smisla da piškiš kasnije da
Belinda na prvoj se ne vidi, ali na drugoj da. Držim fige da sutra ako je dan D, da je to to 🤞🍀🤞
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro ženske!
Ovo sa guranjem muževa niz stepenice me nasmijalo 🤣🤣 Moj je jučer pomogao gurat neki auto i istegnuo mišić. Sad oboje šepamo 💆💆
Leah ma to je to ❤️❤️
Cure bez posla, sad malo odmoriti, pa u nove pobjede ❤️
Lazy nadam se da će muž brzo prebolit i brzo ti doći natrag 🙏
Lindsay nisu samo muški mesari 😔 Mene je ženska raskrvarila, 3 dana je curkalo po malo. Ali je užasno bolilo dok je uzimala briseve. Nakon toga kod muškog nisam ni skužila da je uzeo bris. Nadam se da neće više puno ići ❤️
Paničarila sam zbog urina, na kraju mi uopće nije trebao 🤣🤣 Izvadili su mi 5 bočica krvi 🙈
Ne znam tko je spomenuo moju operaciju, obavljam pretrage i 8.3. ću znati kada će operacija.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji