Leah, Lyra, Sanjarka i ostale curke koje imaju plusić - vaše taktike bi trebalo staviti nekako u prvi post na temi.❤❤
Ja ne znam više koju taktiku koristiti, nisam još stigla hopsati ovaj ciklus a 9. dc je 😂
Marty, mi bismo mogle na neke konzultacije kod NAŠIH, one su superplodne. 😁
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Jutro ljepote ☕
garava jesi pišnula? držim figiceee ❤️
t.loza, sarita jeste uspjele odnijeti uzorak bez krvi?
Inna draga, ajde samo ti na hops, sretnoo! 💖 ciklusi su nam razlike 3 dana, tak da se možemo i pratiti
Anci nek je prehlada simptom!
Zujalice bravooo za bazalnu! sretnooo u novom ciklusu, nek bude dobitan! ❤️ ja nikako da počnem s bazalnom...lijenčina
Sanjarka sretnoo sutra, obavezno nam se javi nakon pregleda!
LazyO joojjj žao mi je draga, al proći će i to sve uskoro! grlim te❤️ bude sve ok..nadam se da će dragi uskoro biti fit!
Leah prekrasno ❤️
lindsay baš te pročačkala grdo.. nadam se da će uskoro stati krvarenje.. i meni uvijek nakon briseva krvari al samo taj dan nekih sat-dva tek tolko za dnevni uložak.. tebe je očito dobro profrfljala
Bella ❤️❤️ tebe mi baš bockaju ovaj tjedan.. nadam se da će tsh nalaz biti u redu javiš obavezno
mene danas baš boli lijevi jajnik, ne znam kaj mu to znači. menga je čini se gotova, baš je neka čudna bila ovaj mjesec..na pola nisam imala krvarenje kao inače..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Leah, Lyra, Sanjarkai ostale curke koje imaju plusić - vaše taktike bi trebalo staviti nekako u prvi post na temi.❤❤
Ja ne znam više koju taktiku koristiti, nisam još stigla hopsati ovaj ciklus a 9. dc je 😂
ahahah…kajpak.. rekle bi nam "jeeee pucka draga kaj si čekala do ve, morala si se s 12 početi brusiti i ne paziti, već bi ve mela nekih 9 do 14 dece" kesnimooooo
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Leah, Lyra, Sanjarkai ostale curke koje imaju plusić - vaše taktike bi trebalo staviti nekako u prvi post na temi.❤❤
ahahah…kajpak..rekle bi nam"jeeee pucka draga kaj si čekala do ve, morala si se s 12 početi brusiti i ne paziti, već bi ve mela nekih 9 do 14dece"kesnimooooo
ahahhahahaa
Marty nadam se da ce proc sto prije pa da se bacis na posao
Anci draga znaš da smo mi Međimurci jako vrijedni i radišni ljudi tak da sam ti ja već v poslu nije mi baš logično al zadnje vrijeme sam nekak najnapetija pod m, i dane nakon. već oko o toliko baš i ne, a poslije o još manje.. eto ne kužim ni samu sebe
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro evo ja sam 11DPO..
Uopce nemam simptoma ni za T ni za M...
Nista me ne boli, malo grudi sa strane i to je to...
Sinoc u neka doba sam se probudila kao da cu povratiti ali nisam i to je sve.. 🤔
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Ja odlučila ipak pišnuti, da ne bude da se nešto promijenilo od subote
https://ibb.co/gV1DhMK
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Lindsay bit ce sutra gotovi, sutra popodne zovem dr za nalaze.
Belinda sretno za test sutra🤞🤞🤞🤞
Monstera hehe sretno s testovima i stvarno ti zelim da ovaj bude plus😘😘 super sto ides prekontrolirati,javi kakvi ce i tebi biti nalazi.
Marty naše M se zamijenile😁meni obilnija nego inace,a tebi obrnuto. Ako jajnik radi mozda polako folikuli krecu sazrijevati i buditi se ipak sad ulazimo u one lijepse dane ciklusa😁😁
Amy ces testić raditi?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Amy najbolje da piškiš test, pa ćeš znati na čemu si 🤞
Bella hvala ti draga 😘 još stignemo mi sve na jesenske 🤗 Javim za nalaze, držim fige da su tvoji dobri. Javi nam sutra svakako 😘
Sarita žao mi je, koji si dpo, da nije prerano?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Heeeej cure :)
Marty ti si Međimurka? Od mog muza su svi međimurci i ja jednostavno OBOZAVAM te ljude, i vas govor (doduse muz mi sve prevodi al lagano i sama hvatam razgovore 💪💪) ❤
Nego.. https://ibb.co/x6JzcVv za 2 tjedna ce biti Beta whoooo? Hahahah
Jel ima koja da se pratimo?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Amy najbolje da piškiš test, pa ćeš znati na čemu si 🤞
Bella hvala ti draga 😘 još stignemo mi sve na jesenske 🤗 Javim za nalaze, držim fige da su tvoji dobri. Javi nam sutra svakako 😘
Sarita žao mi je, koji si dpo, da nije prerano?
U principu mi kasni već 3 dana. Dpo nemam pojma jer uopće nisam pratila ovaj ciklus. Čak nije ni bilo bolova oko O kako inače bude, pa da se bar po tome mogu orijentirati.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji