Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    23. Veljača 2021. 15:50

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

dakle prijavljujem prdenje kao ja ne znam, pazite ovo, imala sam sastanak, osjetim u trbuhu neki kaos kao da se sprema, zavrsi sve ok, odem na wc a ono kao da netko puca sa svih strana, s time da nisam jela grah nikako, nakon 2h odem opet na wc pomislim oh moram a ono jos gore, dusu sam ja isprdila
    e sada ako je to simptom sto se mene tice mogu ovako cijelu trudnocu samo neka je trudnoca u pitanju

ooo mila moja prdilice :)

znaci ja prosli ciklus 6dpo..nikad napuhanija!! al ono baš kruljenje u crijevima i samo zrak iz mene izlazio.. i navečer mene muž pita 'jbte šta smo mi jeli da ti više prdiš od mene?' (inače je on kralj prdaca u stanu a njegova pesica je princeza odmah iza njega) i skužimo da ništ nismo jeli što bi me napuhalo..dalje nam je sve bilo jasno hahah

tako daaa..samo ga ti rokaaaj bejb <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Monstera
    23. Veljača 2021. 15:56

t.loza 🔜🤰

hvala na lijepim željama ❤️ monstera nadam se i ja tom ishodu, makar sumnjam čim je on rekao prvo da čekamo 6mj. ne znam jel to i inače treba pisati, ali na nalazu pape mi je pisalo da ga ponovim za 6mj. Souuu, ja otvaram jesenske bebe 2022 😁

Nema gorega kad nešto želiš a moraš pričekati i dati si strpljenja. Ali gledaj s pozitivne strane, sad imaš vremena proraditi na sebi, počni piti još koji suplement, malo se zdravije hraniti ako ti je prehrana loša itd.uglavnom  pripremiti si tijelo za trudnoću 🤗 Želim ti svu sreću i da što prije krenete u nove pobjede 😘

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    23. Veljača 2021. 16:01

Maša nemoj se predati tek tako. Kada gre muž delati da napokon pišneš test? 🤞🤗
    Wonderer ne znam ako ti je netko odgovorio za FF sticker. Klikni npr.na moj sticker pa imaš gore desno one 3 linijice i onda čini minse share chart and data pa kopiraš link u svoj potpis i trebalo bi biti ok ☺️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Loza 💙😇
    23. Veljača 2021. 16:04

Wonderer pa je, u pravu si, zvuči možda ružno ali lakše mi je jer smo se pomaknuli s mrtve točke. Nema ništa od guranja glave u pijesak. Valjda mi je ovo bolja varijanta nego da mi je rekao da je sve u redu i da i dalje ne znamo uzrok,a ne ide.
    Monstera baš to i je plan! Od danas sam nezaposlena tako da ću imati malo više vremena (ali ne zadugo nadam se), eno dragi mi priprema bicikl, ja googlam zdrave recepte i nastojim izbaciti ono "ma super recept samo umjesto patliđana stavim pečeni krumpir" 😂
    .
    Kaže muž bed mu ić kupovat kondome, ljudi će mislit da ima ljubavnicu 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    23. Veljača 2021. 16:06

buhtlice Legrad? 😁
    Bella stigli nalazi? 
    Anci 😂 nasmijavas me bas cijeli dan prdilice nasa❤ tebi je prdenje na 5 dpo bilo i u dobitnom taakoo daaaa 🤞🤞🤞🤞 do neba!! 
    lavanya odlicno! i sto nije boljelo i sto su prohodni 🔝💕 odlican je plan i odlican je folikul ma sad ce se mrvica uhvatiti🍀🍀🍀 

zuzuzujalice a da piskis ponovno ujutro? 💜
    t.loza i ti me nasmijavas s lijenom ovulacijom i radom na bebi s kondomom 😜🙊 simpaticna moja lozice, ja sam sigurna da ces sad rijesiti promjene na papi s vaginaletama i ako ce bit kakve bakterije na brisevima vjerojatno ce ti dat antibiotik. takoder sam imala neke bakterije u 9. mj na nalazima briseva i nakon ture antibiotika gin je rekla da mozemo odmah poceti raditi na bebi da nemam nikakvih zapreka..
    lijena ovulacijo😜 si mi dobro? ti ces piskit ovaj ciklus trakice? ja si mislim tam negdje od 12 dc poceti.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

🌈Wonderer🌞
    23. Veljača 2021. 16:14

Hvala Monstera, evo pojavio se neki link koji sam kopirala, baš me zanima hoće li se sad vidjeti kao kod vas ostalih 🙈.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

🌈Wonderer🌞
    23. Veljača 2021. 16:15

Naravno da neće 🤣🙈🔝

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Tommyfame
    23. Veljača 2021. 16:27

t.loza 🔜🤰

Ancio 😂😂😂🙏 da je dobar znak :)
    Lijena ovulacijo ❤️ išla sam danas radit briseve. Izgleda da nisam dobro shvatila sestru kad smo pričali preko telefona o papi, danas mi je dala nalaze pape i nisu dobri. Dobila sam vaginalete za 14 dana i onda kad stignu rezultati briseva ćemo muž i ja dobit terapiju za uklanjanje te bakterije.
    Rekao mi je gin da dok se to ne riješi da ne bi trebala planirati trudnoću barem 6mj, a ja 😲😲😲😲. Pita me "pa kad si planirala trudnoću?", a ja sva bitna "prije 5 mjeseci!!"
    Onda mi se valjda smilovao pa je rekao da svakako imamo zaštićene odnose sljedeća 2mj pa ćemo se tada čuti za dalje.
    Malo sam bila potištena u početku, a poslije sam shvatila da počinjemo otklanjati problem i da je bolje sada suočiti se s time nego to vući još pffff vremena.
    Isprike na dugom postu, ne znam skratit priču 😁 i dalje ću vas pratitii biti uz vas ❤️
    Tijekom tih 2mj (nadam se samo 2) ću i dalje koristiti folnu i B komplex. Pratit ću ciklus trakicama i bazalnom, tako da ću se naoružat znanjem i iskustvom do tada i bit spremna za dobitni ciklus 😁
    .
    Jesi ti spremna za nove pobjede?

ooo jbte sad tek vidjela ovo..miša mu!!

pa šta su ti našli da moraš toliko čekati? ja sam imala Ureaplasmu i gardnerellu i nisu mi kod ni jedne rekli da moram čekati 6 fakin mjeseci!!

no imas super razmišljanje..bolje to sve riješiti pa onda nastaviti :) 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

curka93
    23. Veljača 2021. 16:38

t.loza 🔜🤰

Wonderer pa je, u pravu si, zvuči možda ružno ali lakše mi je jer smo se pomaknuli s mrtve točke. Nema ništa od guranja glave u pijesak. Valjda mi je ovo bolja varijanta nego da mi je rekao da je sve u redu i da i dalje ne znamo uzrok,a ne ide.
    Monstera baš to i je plan! Od danas sam nezaposlena tako da ću imati malo više vremena (ali ne zadugo nadam se), eno dragi mi priprema bicikl, ja googlam zdrave recepte i nastojim izbaciti ono "ma super recept samo umjesto patliđana stavim pečeni krumpir" 😂
    .
    Kaže muž bed mu ić kupovat kondome, ljudi će mislit da ima ljubavnicu 😂😂

Ni meni papa nije bio dobar neka upalica i koristila sam vaginalete mj dana i onda mi je najnormalnije rekao da mogu nastaviti sa hopsanjem... Za 6 mj isto moram ponoviti papu...ako imas nalaz posalji pa da prokomentirao.  

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    23. Veljača 2021. 16:39

lavanya 🌷 🔜🤰

Evo cure mene s prohodnosti. Bilo me jako strah aliiii OBA su prohodna 🥳🥳🥳 Bilo je bezbolno…a doktorica i sestre su divne.
    Imam i vec sad vodeci folikul od 17mm… endometrij trolinijski 7mm (8DC sam). Plan je svaki drugi dan, na dan pika i dan poslije…ako nista nece biti onda iduci mjesec na uzv oko 10DC pa cemo vidjeti dalje…
    Bella pitala sam za ono, kaze da nije upoznata…ali je rekla da mogu probati s onim drugim lijekom sta si i ti spominjala, onaj na L… kaze da ne moze ometati zacece, a moze pomoci…

Bas mi je drago 💕💕💕💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.