Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2021. 17:24

buhtlica23

zuzuzujalica

I cure, sam da znate, ja sam vam iduci mjesec trudna. Tocka. Procitala mi frendica u natalnoj karti 😂😂😂 plodna cu bit sve u 16!

De nek procita i nama, da se ne trudimo bezveze 😅🤣

hahahahaha, joj, ma nasmijala sam se sad do suza. :)))
    Ovako:
    1. otvori stranicu https://horoscopes.astro-seek.com/transit-chart-planetary-transits
    2. unesi datum rođenja, vrijeme (ako ne znaš napamet, pogledaj rodni list, ovo je baš bitno), grad rođenja, kod "Transits - for date" stavi datum sljedeće ovulacije odokativno i grad u kojem se sad nalaziš.
    3. kad ti se učita, odskrolaj do "Transit planets & Natal houses" i pogledaj koji su ti planeti u 5. natalnoj kući (In natal house)

Poželjno je da budu Venera, Jupiter ili Mjesec, a 5. kuća je kuća trudnoće i začeća.

Izgubile smo dobrih sat vremena smijući se ovome :D :D Uglavnom, meni ispada idealno vrijeme, Venera mi je u 5. kući, bolje ne može :D

Monstera
    22. Veljača 2021. 17:29

Anci evo me draga! Danas po planu, navaljujem na muža, nešto mi je šmrkav i kenjkav, ali nedam mu da se pravi bolestan 😁
    Si prijavila koji simptom danas, nisam to pohvatala 🙈

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sarita_00
    22. Veljača 2021. 17:42

zuzuzujalica

buhtlica23

zuzuzujalica

I cure, sam da znate, ja sam vam iduci mjesec trudna. Tocka. Procitala mi frendica u natalnoj karti 😂😂😂 plodna cu bit sve u 16!

hahahahaha, joj, ma nasmijala sam se sad do suza. :)))
    Ovako:
    1. otvori stranicuhttps://horoscopes.astro-seek.com/transit-chart-planetary-transits
    2. unesi datum rođenja, vrijeme (ako ne znaš napamet, pogledaj rodni list, ovo je baš bitno), grad rođenja, kod "Transits - for date" stavi datum sljedeće ovulacije odokativno i grad u kojem se sad nalaziš.
    3. kad ti se učita, odskrolaj do "Transit planets & Natal houses" i pogledaj koji su ti planeti u 5. natalnoj kući (In natal house)

Poželjno je da budu Venera, Jupiter ili Mjesec, a 5. kuća je kuća trudnoće i začeća.

Izgubile smo dobrih sat vremena smijući se ovome :D :D Uglavnom, meni ispada idealno vrijeme, Venera mi je u 5. kući, bolje ne može :D

Eto kaže i meni da ću možda ostati trudna 🤣 Ali najavljuje tamo i neke financijske poteškoće, to mi baš i ne paše 🤣🤣 Ali kao i obično s tim stvarima, vjerovat ću u ono što mi paše 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

22. Veljača 2021. 18:03

Hahaha, Sarita, ma ti ces ostati zrudna pa kupovati kolica, krevetic i robicu. Nisu to problemi, vec slatke muke 😂❤️

▪Marty
    22. Veljača 2021. 18:14

Anci 😂😂😂😂😂😂 uzjebala 😂😂😂🔝🔝🔝 oopasnaaa si😍 ja sam svog pocela zavadat al nesto nije dosao raspolozen s posla pa ne mogu prenagliti 😂 imaa vremena jos 
    Momstera heeej pa to je pik zeno! navaaliiiiiii 💏

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    22. Veljača 2021. 18:15

Monstera, a ne Momstera 🙄 sorry.. prebrzo tipkam

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sarita_00
    22. Veljača 2021. 18:26

zuzuzujalica

Hahaha, Sarita, ma ti ces ostati zrudna pa kupovati kolica, krevetic i robicu. Nisu to problemi, vec slatke muke 😂❤️

Samo što sve to već imam 🤣🤣 Jedino ako bude dečko, onda moram robicu srediti 🤣
    Ali kao što sam već rekla, vjerovati ću samo u ono dobro 😁 
    Makar eto, danas su me zvali da krenem s pretragama za operaciju. Pa se nadam da bi to moglo biti riješeno uskoro. 🤞

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bella🌟
    22. Veljača 2021. 18:29

Monstera

I evo stanja mojih trakica danas:
    https://ibb.co/2FpFHpJ
    https://ibb.co/s2H1Mm
    Piškim još jedne na večer da potvrdim ali mislim da će pik biti danas, a ovulacija sutra 🤞🍀

Ohoo onda na hopsić😁👌 neka bude dobitan😘😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    22. Veljača 2021. 18:31

buhtlica23

zuzuzujalica

🤣🤣🤣🤣
    A ovo za progesteron, pa bas me ljuti. Hmmm, a da ju pitas jel bi bilo ok probat uhvatiti O pa nakon toga da pocnes? Ili da te folikulometrijama poprati? 

Bella🌟
    22. Veljača 2021. 18:33

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Marty ja se uzjebala oko muza kao da trebam ne znam ni ja šta 😅😅

🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.