I cure, sam da znate, ja sam vam iduci mjesec trudna. Tocka. Procitala mi frendica u natalnoj karti 😂😂😂 plodna cu bit sve u 16!
De nek procita i nama, da se ne trudimo bezveze 😅🤣
hahahahaha, joj, ma nasmijala sam se sad do suza. :)))
Ovako:
1. otvori stranicu https://horoscopes.astro-seek.com/transit-chart-planetary-transits
2. unesi datum rođenja, vrijeme (ako ne znaš napamet, pogledaj rodni list, ovo je baš bitno), grad rođenja, kod "Transits - for date" stavi datum sljedeće ovulacije odokativno i grad u kojem se sad nalaziš.
3. kad ti se učita, odskrolaj do "Transit planets & Natal houses" i pogledaj koji su ti planeti u 5. natalnoj kući (In natal house)
Poželjno je da budu Venera, Jupiter ili Mjesec, a 5. kuća je kuća trudnoće i začeća.
Izgubile smo dobrih sat vremena smijući se ovome :D :D Uglavnom, meni ispada idealno vrijeme, Venera mi je u 5. kući, bolje ne može :D
Anci evo me draga! Danas po planu, navaljujem na muža, nešto mi je šmrkav i kenjkav, ali nedam mu da se pravi bolestan 😁
Si prijavila koji simptom danas, nisam to pohvatala 🙈
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
I cure, sam da znate, ja sam vam iduci mjesec trudna. Tocka. Procitala mi frendica u natalnoj karti 😂😂😂 plodna cu bit sve u 16!
hahahahaha, joj, ma nasmijala sam se sad do suza. :)))
Ovako:
1. otvori stranicuhttps://horoscopes.astro-seek.com/transit-chart-planetary-transits
2. unesi datum rođenja, vrijeme (ako ne znaš napamet, pogledaj rodni list, ovo je baš bitno), grad rođenja, kod "Transits - for date" stavi datum sljedeće ovulacije odokativno i grad u kojem se sad nalaziš.
3. kad ti se učita, odskrolaj do "Transit planets & Natal houses" i pogledaj koji su ti planeti u 5. natalnoj kući (In natal house)
Poželjno je da budu Venera, Jupiter ili Mjesec, a 5. kuća je kuća trudnoće i začeća.
Izgubile smo dobrih sat vremena smijući se ovome :D :D Uglavnom, meni ispada idealno vrijeme, Venera mi je u 5. kući, bolje ne može :D
Eto kaže i meni da ću možda ostati trudna 🤣 Ali najavljuje tamo i neke financijske poteškoće, to mi baš i ne paše 🤣🤣 Ali kao i obično s tim stvarima, vjerovat ću u ono što mi paše 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hahaha, Sarita, ma ti ces ostati zrudna pa kupovati kolica, krevetic i robicu. Nisu to problemi, vec slatke muke 😂❤️
Anci 😂😂😂😂😂😂 uzjebala 😂😂😂🔝🔝🔝 oopasnaaa si😍 ja sam svog pocela zavadat al nesto nije dosao raspolozen s posla pa ne mogu prenagliti 😂 imaa vremena jos
Momstera heeej pa to je pik zeno! navaaliiiiiii 💏
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Monstera, a ne Momstera 🙄 sorry.. prebrzo tipkam
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hahaha, Sarita, ma ti ces ostati zrudna pa kupovati kolica, krevetic i robicu. Nisu to problemi, vec slatke muke 😂❤️
Samo što sve to već imam 🤣🤣 Jedino ako bude dečko, onda moram robicu srediti 🤣
Ali kao što sam već rekla, vjerovati ću samo u ono dobro 😁
Makar eto, danas su me zvali da krenem s pretragama za operaciju. Pa se nadam da bi to moglo biti riješeno uskoro. 🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I evo stanja mojih trakica danas:
https://ibb.co/2FpFHpJ
https://ibb.co/s2H1Mm
Piškim još jedne na večer da potvrdim ali mislim da će pik biti danas, a ovulacija sutra 🤞🍀
Ohoo onda na hopsić😁👌 neka bude dobitan😘😘😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
🤣🤣🤣🤣
A ovo za progesteron, pa bas me ljuti. Hmmm, a da ju pitas jel bi bilo ok probat uhvatiti O pa nakon toga da pocnes? Ili da te folikulometrijama poprati?
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Marty ja se uzjebala oko muza kao da trebam ne znam ni ja šta 😅😅
🤣🤣🤣🤣