29.12. Kiretaza, prošla jedna menstruacija, beta je bila pala ispod 5
Jutros trebala dobit, u roku 2 min mi se pokazao plus 🤗🤗🤗
https://ibb.co/8MgTgqJ
Čestitam 😁😁🤗🤗💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
29.12. Kiretaza, prošla jedna menstruacija, beta je bila pala ispod 5
Jutros trebala dobit, u roku 2 min mi se pokazao plus 🤗🤗🤗
https://ibb.co/8MgTgqJ
Ajmeee koji divan plus ❤️❤️
Čestitke ❤️❤️❤️❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Anđelina čestitam :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bok svima, pratim vas vec neko vrijeme, pa reko da se i prikljucim.
Nama je ovo drugi ciklus pokusavanja, O je bila prosli tjedan, nisam ju pratila pa ne znam tocno - pretpostavka je oko utorka posto me tada D jajnik bolio. Pokrili smo svaka 2-3 dana pa cemo vidjet da li je bilo uspjesno. M bi trebala doc za 10dana nadam se da nece.
Inace, op cistu (endometrioza) na L jajniku, nije bilo drugih zarista niti priraslica. Na zadnjem uzvu nisu vidjene nove ciste sto je super.
E sad, dr je reko ukoliko ne dodje do T u narednih 3mj da bi muz trebao radit spermiogram. Kako ste vi to saopcile svojim deckima/muzevima i kako su reagirali? Meni je bas bed i strah da reakcija nece biti dobra. Za sad mu nisam nista ni govorila jer znam da bi ga to zbediralo.
Dodatno je reko da bi nas pustio do 6mj i ako se nece nista desavat da bi on nas u postupak odma. Pretpostavljam radi moje endometrioze iako nismo isli u detalje oko toga.
Cestitam svim curama s plusicima, a svima ostalima drzim fige da svoj plusic ugledate sto prije.
Hej🤗 prije svega dobrodošla🤗
Sto se tice spermiograma,jednostavno sam rekla mužu da smo dobili tu preporuku od dr. da se napravi i to je to. Iako smo odlucili da cemo pricekati jos malo jer nam je prva T uspjela brzo, pa onda ici na pretrage.
Pa mozes probati tako ,reci da ste dobili tu preporuku i reci zasto ste dobili za to preporuku pa ces vidjeti sto ce reći.
Sretnoo i zelim ti plus sto prije💖💗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella da, razumijem.pa brzo ste uspjeliprvi put, tak da moraju se zvijezdice posložiti opet uskoronama sad ide 6. ciklus pokušavanja, mislim si pa mogloo bi već sad
joj..pokušavam sve nekak na pozitivu okrenuti i biti strpljiva i opuštena koliko ide. a kako kažeš ako ne uspije i nama do 9. i mi ćemo krenuti konkretno po bebolinu. znači bit ćemo trudne skupa ili sad ili onda, ok?
Ok,moze 😘😘❤❤
Haha žene, samo vi tresite koliko treba 😉😉😁
LazyO ❤ neka ste vi lijepo proveli vikend.🤗 sto ima kod tebe,imate jakvu posebnu strategiju ovaj mjesec?
Curka da, pik je bio onda prekjucer a ako ti je jucer bila O, trebala bi M tek za 2 tjedna plus minus koji dan. Nisi prije ovog pika imala neki drugi dan jos pik?
Buhtlice al dobro je sto ces dobiti utrogestan,to je progesteron i pripomoci ce. Dobivas ga poslije O jel da?
Znam da je progesteron i on pomaze da, ali moje ovulacije nisu skolske, i vec mjesecima ne mogu uloviti O, bas zbog progesterona. Pocnem ga piti od 16 dc taman kad krenu tamniti trakice pocnem pit i onda bude olaf. Zbog toga sam se i narucila kod gin. Bas sam ljuta jer ona nikad nije utvrdila da mi je O prosla pa da onda pijem.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
lyra to je to! uzivaaaaj zeno maksimalno u svakom danu trudnoce💖🍀
andjelina cestitaam! predivan plusic 😍😍😍 nek ti je uredna i skolska trudnoca!
nes & zuzuzujalica grlim vas najjace ❤❤ zao mi je bas.. danas odtugujte i od sutra idemo zajedno u nove pobjede, lov na ovulaciju, seksi hopsice, konfuzne simptome i analiziranja i secer na kraju ➕ ajde glavice goooreee 💕😘😘😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Pozdrav cure! Danas se malo kasnije javljam, koliko sam jučer uživala u prekrasnom danu, danas je toliko bio stresan dan na poslu, ufff ....Vi ste danas lijepo bile aktivne na forumu,a ja naravno kasno palim
Lyra čestitam ti draga na predivnoj beti! Uživaj sada i javi nam se tu i tamo, iako vjerujem da ćemo te škicati kao šta škicamo Sanjarku i Traveller
Zuzujalica i nes jako mi je žao cure za ovakav ishod...Sad samo jače u novi ciklus i idemo po naše bebe
Lavanya sretno sutra na hsg-u, i javi nam se kad si gotova da znamo kako je prošlo
Andjelina čestitam ti od srca
Anci tebi kreće odbrojavanje ubrzo?Jesi spremna? ako ti nisi, ja sam
Bella ružna je ta praksa od ginekologa, da te šalju na pretrage tek nakon 3 ili više spontana, ali ja sam sigurna da ti neće trebati, i da ćeš ti ubrzo biti sa bušicom na jesenskim
curka čestitam ti na zarukama, ja još UVIJEK čekam da mene moj muž zaprosi, često mu to predbacujem ali on se pravi lud
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
I evo stanja mojih trakica danas:
https://ibb.co/2FpFHpJ
https://ibb.co/s2H1Mm
Piškim još jedne na večer da potvrdim ali mislim da će pik biti danas, a ovulacija sutra 🤞🍀
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
I cure, sam da znate, ja sam vam iduci mjesec trudna. Tocka. Procitala mi frendica u natalnoj karti 😂😂😂 plodna cu bit sve u 16!
I cure, sam da znate, ja sam vam iduci mjesec trudna. Tocka. Procitala mi frendica u natalnoj karti 😂😂😂 plodna cu bit sve u 16!
De nek procita i nama, da se ne trudimo bezveze 😅🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji