A zujalica sad sam tek skužila- žao mi je jako 😭. Točno se sjećam kad sam ogromne nade u sebi polagala u ciklus prije 2mj, i kad nije bilo ništa. Ak se tad nisam isplakala... tad sam se nekako najviše nadala. Grozno je sad, ali sad kreće nova runda, i bit će bolje, i uspjet će. Ovdje imaš hrpu nas kojima se možeš pojadati i koje ćemo te razumjeti i bodriti, i bit će lakše ❤
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Hvala drage ❤️ Na poslu sam, pa se grozim trena dolazka doma. Najgore mi je sto se dragi stvarno ponadao i poveselio. Jucer me pitao jel cu i dalje svaki ponedjeljak na dijetu, kad cu krenuti rasti 💔 zao mi je zbog njega, prvi put da je bas bio vesel, dosad je bio cool i govorio “sta bude bit ce, stignemo”. Ma joj.
Nes baš mi je žao! I razumijem i taj pritisak i razočaranje. Ali bit će. Malo odmorit glavu pa ispočetka ❤
Bella ovaj ciklus bez plana- nema me tko oploditi 😂 Vraća s puta najranije 2-3 dana nakon moje O, tak da eto nažalost preskačemo.
Curka tebe sam preskočila, a vidila nešto bitno- jel to tebe dečko zaprosio 18.2.??? Jooooj srećica, još sad zamisli da je ovo dobitni ciklus 😁🥳🥳🥳
Daaa je 🥰🥰🥰🥰hahah to je i on komentirao...kaze jos kad bi saznala da si trudna ovaj mjesec bilo bi super☺️☺️☺️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Evo napravila sam još jedan pošto imam testića, prefascinantno mi je vidjeti sjenu tj. bar joj se diviti pa za dva dana ćemo vidjeti.
Ovdje se sjenica bolje vidi pa prognozirajte. ☺️
https://ibb.co/ygMzGdS
Hej curke, ma ja nisam izdrzala. I otisla sam (ni manje ni vise) izvaditi krv. Kopkao me onaj test, iako sam znala da je negativan i da se sjenica pojavila na krivom mjestu. I stigao mi maloprije nalaz - beta <1.2. Tako da, izgleda nista od mene ovaj ciklus. Do 13dpo moralo se nesto dogoditi da je bilo sudeno…
E miša mu, bas mi je zao😖😖😖 grlim💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvala drage ❤️ Na poslu sam, pa se grozim trena dolazka doma. Najgore mi je sto se dragi stvarno ponadao i poveselio. Jucer me pitao jel cu i dalje svaki ponedjeljak na dijetu, kad cu krenuti rasti 💔 zao mi je zbog njega, prvi put da je bas bio vesel, dosad je bio cool i govorio “sta bude bit ce, stignemo”. Ma joj.
❤️ Vjerujem da ti je tesko, drzi se. Bit ce 🥰
👦 11/2017 👶 9/2020
Kod mene drugo vadjenje bete.
Prije 3 dana 39, danas 214, kamen mi pao sa srca.
Zelim Vam svima tako lijepe vijesti i da se druzimo na Jesenskima, idem polakp skicat ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Ajoj grozan je to osjecaj, bas mi je zao. Drzite se❤
Kod mene drugo vadjenje bete.
Prije 3 dana 39, danas 214, kamen mi pao sa srca.
Zelim Vam svima tako lijepe vijesti i da se druzimo na Jesenskima, idem polakp skicat ❤️
Super Lyra, bravo , cestjtam i neka se samo i dalje dupla👌👌👌😘
Nes baš mi je žao! I razumijem i taj pritisak i razočaranje. Ali bit će. Malo odmorit glavu pa ispočetka ❤
Bella ovaj ciklus bez plana- nema me tko oploditi 😂 Vraća s puta najranije 2-3 dana nakon moje O, tak da eto nažalost preskačemo.
Ahaa ajoj.. promakla mi je ta info 😬 nista, mozda se O pomakne pa priceka tvog mužića🤭😁 ako ne,onda slijedeci ciklus mora biti vaš❤❤🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji