Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    22. Veljača 2021. 15:20

Sweetdream ma vidi se na apsolutno svim slikama koje si poslala, tako sam sretna čim vidim neke naznake za plusić 🥰🥰 nek ti je sa srećom!
    Zuzuzujalice jako mi je žao :( mogu misliti kako ti je, sad bi te baš zagrlila ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    22. Veljača 2021. 15:21

Lyra

Kod mene drugo vadjenje bete.
    Prije 3 dana 39, danas 214, kamen mi pao sa srca.
    Zelim Vam svima tako lijepe vijesti i da se druzimo na Jesenskima, idem polakp skicat ❤️

Jooooj odličnoooooo ❤️❤️❤️❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    22. Veljača 2021. 15:21

SweetDream

Evo napravila sam još jedan pošto imam testića, prefascinantno mi je vidjeti sjenu tj. bar joj se diviti pa za dva dana ćemo vidjeti.
    Ovdje se sjenica bolje vidi pa prognozirajte. ☺️
    https://ibb.co/ygMzGdS

E na ovoj vidim sjenu😁👌👌🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Sale
    22. Veljača 2021. 15:29

Lilimam22

Curke odlucila sam piskit cu u subotu, ima li koja da ce istoo tad?✌☺ nadam se plusicu ali vidit cemo ukoliko bude otkrivam vam sve sto smo mi radili da bi doslo do bebice(poze, sta smo pili, kako smo racunali plodne dane..) nadam se da ce nekoj pomocii makar malo🥰 uzivajte u toplom vremenu ja sam danas posebno raspolozena cim je stiglo ovo sunce vani odma covjeku bude bolje😊🌞

I ja cu u subotu, drzim ti fige 🙏🙏

22. Veljača 2021. 15:46

t.loza 🔜🤰

Sweetdream ma vidi se na apsolutno svim slikama koje si poslala, tako sam sretna čim vidim neke naznake za plusić 🥰🥰 nek ti je sa srećom!
    Zuzuzujalice jako mi je žao :( mogu misliti kako ti je, sad bi te baš zagrlila ❤️

Hvala puno, i ja kad bih vidjela kod drugih niko nebi bio sretniji od mene jer to je kao da je moj ☺️☺️ 
    Nadam se pozitivnom kroz dva dana. ,🤞🤞

22. Veljača 2021. 15:58

Dobro je, idemo dalje.. ❤️ Hvala puno na toplim i lijepim rijecima ❤️ Cekam sad M pa u novo odbrojavanje, iduci ciklus cu mjerit temp. 🙂 i oprostite, mozete mi poslati koje tocno zrakice od Betty s njuskala kupujete? Clearblue mi postaje preskup sport..

• skategirl
    22. Veljača 2021. 16:04

Bok svima, pratim vas vec neko vrijeme, pa reko da se i prikljucim.
    Nama je ovo drugi ciklus pokusavanja, O je bila prosli tjedan, nisam ju pratila pa ne znam tocno - pretpostavka je oko utorka posto me tada D jajnik bolio. Pokrili smo svaka 2-3 dana pa cemo vidjet da li je bilo uspjesno. M bi trebala doc za 10dana nadam se da nece. 
    Inace, op cistu (endometrioza) na L jajniku, nije bilo drugih zarista niti priraslica. Na zadnjem uzvu nisu vidjene nove ciste sto je super. 
    E sad, dr je reko ukoliko ne dodje do T u narednih 3mj da bi muz trebao radit spermiogram. Kako ste vi to saopcile svojim deckima/muzevima i kako su reagirali? Meni je bas bed i strah da reakcija nece biti dobra. Za sad mu nisam nista ni govorila jer znam da bi ga to zbediralo. 
    Dodatno je reko da bi nas pustio do 6mj i ako se nece nista desavat da bi on nas u postupak odma. Pretpostavljam radi moje endometrioze iako nismo isli u detalje oko toga.  

Cestitam svim curama s plusicima, a svima ostalima drzim fige da svoj plusic ugledate sto prije. 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

LazyO
    22. Veljača 2021. 16:05

Lyra divno divno! Nek ti je sretna, mirna i zdrava trudnoća! 🥰
    Zujalica ja sam samo naručila i pitala jesu roze i jesu 10miu- to je bilo to https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299
    Bella ma budemo već. Ako i uhvatimo sljedeći ciklus (opet postoji velika šansa da će i tad biti na putu), tad već točno spadam u zimske bebice- dok ne moram čekati do proljetnih/ ljetnih/ jesenskih sljedeće godine ok sam haha  

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

andjelina23
    22. Veljača 2021. 16:06

29.12. Kiretaza, prošla jedna menstruacija, beta je bila pala ispod 5
    Jutros trebala dobit, u roku 2 min mi se pokazao plus 🤗🤗🤗

https://ibb.co/8MgTgqJ

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

curka93
    22. Veljača 2021. 16:08

andjelina23

29.12. Kiretaza, prošla jedna menstruacija, beta je bila pala ispod 5
    Jutros trebala dobit, u roku 2 min mi se pokazao plus 🤗🤗🤗

https://ibb.co/8MgTgqJ

Cestitaaaaam, 💕💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.