Monstera cekam da M stigne pa cu na listu jer ne znam tocno kad da odbrojavam😁😁
Anci drago mi je da si ok❤
Lyra cestitke i neka tamni😘😘
Marty ha kod mene ne znam sta bi rekla. Jucer sam imala jace bolove, danas slabije,uopce ne mogu procijeniti. Kak je kod tebe? I cice nula nikakvi posebni bolovi ni nista.. nesto su malo boljele al sad bas nista. A ove bolove ne mogu procijeniti kakvi su,malo onakav pritisak ko pred M a malo grcevi. Imam osjecaj sa sam stalno vlažna iznutra, nema bas nekog iscjedka ali unutra osjecam😅 strah me je uopce pomisljati da bi nekaj pozitivno bilo 🙈
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Monstera cekam da M stigne pa cu na listu jer ne znam tocno kad da odbrojavam😁😁
Anci drago mi je da si ok❤
Lyra cestitke i neka tamni😘😘
Marty ha kod mene ne znam sta bi rekla. Jucer sam imala jace bolove, danas slabije,uopce ne mogu procijeniti. Kak je kod tebe? I cice nula nikakvi posebni bolovi ni nista.. nesto su malo boljele al sad bas nista. A ove bolove ne mogu procijeniti kakvi su,malo onakav pritisak ko pred M a malo grcevi. Imam osjecaj sa sam stalno vlažna iznutra, nema bas nekog iscjedka ali unutra osjecam😅 strah me je uopce pomisljati da bi nekaj pozitivno bilo 🙈
oooo slobodno pomisljaj, zvuci mi bas lijepo dok citam
Rijeci ti se pozlatile ❤❤ vidjet cu kako ce biti kroz dan i sutra pa mozda u subotu il nedjelju test napravim da se rijesim muke iscekivanja iako mrzim gledati minuse na testu,to mi je gore nego M kad dode. Jucer kod bolova mi je bilo cudno sto me pretezito desna strana boljela,tako mije bilo kod implantacije u prosloj T al je uz to islo smeđarenje kojeg sad nema. Iako nemam onako, zasad bar ne,jaki pritisak da me sve boli kao inace pred M. I mogu reci da mi je danaa ujutro bio neki cudan okus u ustima dok sam kavu pila,pitala sam muza kakva mu je kava al njemu je bila normalna. Makar sad ne primjecujem vise taj problem. Ne znam. Ostalo nista,sve normalno. Bas sam gledala u FF i u 9 i 10 mjesecu je ciklus trajao 30 dana,11 i 12 je trajao 28 dana, 1 je trajao 27, a za 2 pise da bi trebao 28 i da bi sutra trebala M. A sad.. stvarno ne znam🙈
Joooooj Bellice 🤞🤞❤❤ jaaako mi se sviđa tvoja situacija, sve mi jako dobro zvuči držim naajveće fige i na rukama i nogama da se kuha jedna mala mrvica kod tebe! predivno bi bilo vidjeti tvoj +, od srca ti to želim
🍀🍀🍀
kod mene danas glavobolja, tupa bol dolje i grčevi nekad slabiji nekad jači, zapravo isto kao i ovih dana, samo nikak da procuri. nemam baš nikakve simptome, 2 testa su negativna pa samo čekam da kuya dođe pa u nove pobjede
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Joooooj Bellice 🤞🤞❤❤ jaaako mi se sviđa tvoja situacija, sve mi jako dobro zvučidržim naajveće fige i na rukama i nogama da se kuhajedna mala mrvicakod tebe! predivno bi bilo vidjeti tvoj +, od srca ti to želim
🍀🍀🍀
kod mene danas glavobolja, tupa bol dolje i grčevi nekad slabiji nekad jači, zapravo isto kao i ovih dana,samo nikak da procuri. nemam baš nikakve simptome, 2 testa su negativna pa samo čekam dakuya dođepa u nove pobjede
❤❤❤
Kad si zadnji test radila?
Joooooj Bellice 🤞🤞❤❤ jaaako mi se sviđa tvoja situacija, sve mi jako dobro zvučidržim naajveće fige i na rukama i nogama da se kuhajedna mala mrvicakod tebe! predivno bi bilo vidjeti tvoj +, od srca ti to želim
🍀🍀🍀
kod mene danas glavobolja, tupa bol dolje i grčevi nekad slabiji nekad jači, zapravo isto kao i ovih dana,samo nikak da procuri. nemam baš nikakve simptome, 2 testa su negativna pa samo čekam dakuya dođepa u nove pobjede
❤❤❤
🍀🍀🍀
❤❤❤
jučer oko 16 h.. snjeeeškoooo bjelić
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lyra, super izgleda, držim fige 🤞!
Meni uranila M, jutros me iznenadila baš, tako da Sanjarka molim te prebaci me na 17.3 u odbrojavanju.
Iznenadila me jer mi je ovaj ciklus trajao 25 dana, na 12. dc O, znači lutealna 13 dana. Pogledala sam staru aplikaciju, lani mi je 2 puta bio tako kratak ciklus, ali tada nisam obracala paznju...
Trebam li se oko toga konzultirati s ginekologom ili je to ok?
Što je najluđe, temperatura mi je već evo 14. dan stalno iznad O linije, zapravo je svih 14 dana 36.6 ili 36.7, uključujući i danas kad sam dobila M, a tijekom prošle M mi je bila 36.2 🤷♀️.
Kako da onda ja ista zakljucim prateci bbt? 🤣🙈
Ako je netko bio u slicnoj situaciji ili zna sto bi trebalo poduzet, bit cu vam zahvalna! 🤗
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
🍀🍀🍀
❤❤❤
Kad si zadnji test radila?Joooooj Bellice 🤞🤞❤❤ jaaako mi se sviđa tvoja situacija, sve mi jako dobro zvučidržim naajveće fige i na rukama i nogama da se kuhajedna mala mrvicakod tebe! predivno bi bilo vidjeti tvoj +, od srca ti to želim
🍀🍀🍀
❤❤❤
jučer oko 16 h.. snjeeeškoooo bjelić
😤😤😤😤 ako ti ne dode do subote u nedjelju napravi jos jedan za svaki slucaj.ja cu se jos naadati za tebe ❤
Hvalaaa Anci😘💕💕
Lyra, super izgleda, držim fige 🤞!
Meni uranila M, jutros me iznenadila baš, tako da Sanjarka molim te prebaci me na 17.3 u odbrojavanju.
Iznenadila me jer mi je ovaj ciklus trajao 25 dana, na 12. dc O, znači lutealna 13 dana. Pogledala sam staru aplikaciju, lani mi je 2 puta bio tako kratak ciklus, ali tada nisam obracala paznju…
Trebam li se oko toga konzultirati s ginekologom ili je to ok?
Što je najluđe, temperatura mi je već evo 14. dan stalno iznad O linije, zapravo je svih 14 dana 36.6 ili 36.7, uključujući i danas kad sam dobila M, a tijekom prošle M mi je bila 36.2 🤷♀️.
Kako da onda ja ista zakljucim prateci bbt? 🤣🙈
Ako je netko bio u slicnoj situaciji ili zna sto bi trebalo poduzet, bit cu vam zahvalna! 🤗
Hmmmm🤔 jel bas bas krvarenje bas kao M ili ima sanse da je to implantacijako krvarenje?
Marty,❤❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Marty, ima jos vremena 🤞
Bella, ne cini mi se kao implantacijsko jer je ovo moje zagasito crvene boje, skoro bordo, a impl. sam čitala da je ili skroz svijetlo ili smeđe. Ujedno me od jučer rasturaju leđa i imam grčeve.
Nije me iznenadilo sto nisam imala srece ovaj mjesec, vise me iznenadila kratkoca ciklusa i sto mi bbt nije pala pred M.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji