Pitanjce nadam se da će i Sanjarka vidjet, ako mi pik bude u noći nekako jel mi kasno sutra hopsat? Mislim ne jer ovulacija tek slijedi jel? Malo mi se sve pomiješalo
Definitivno nije prekasno. Ja bi nabacila ujutro jedan pogotovo ako muz prespava mirno noc u komadu jer se onda spermici fino skladiste,ujutro kad se probudi im je temperatura taman da izlete van i najbrzi su nakon odmora,a O bi ti mogla najranije u popodnevnim satima ako tokom noci bude pik,a najkasnije prekosutra do ujutro bude. Dakle sutra ujutro jedan keks i sretnoo 🤞🏻🤞🏻
Lindsay jebemu! Izvuc cete to,imate ih jos dovoljno,drzim fige da odmah uspijete iz prve i da ne bude frke panike..neke stvari je stvarno dobro saznati ovako,iz neba pa u rebra i reagirati odmah..sretno 🤞🏻
Jucer sam saznala za forum i sad ga svako malo pratim. Evo poslozila sam opis i sve. Zajedno se nadamo plusicima ubuduce 🤩
Kako bude, ne mogu sad goste otjerati 🤭🤭 sutra ćemo jedan pa možda upali kao kod Sanjarke-
Manje je vise 😍
Sretnoo 😁❤❤ ma i sutra ako hopsnete ce biti skroz ok.😘
Angel1991 dobrodošla i da cim prije ugledaš plus🤗🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Možete me skinuti s liste jer od danas opako smeđarim, a sutra očekujem i pravu Niagaru.
Za ne dobit 18.3.
Uglavnom,ovaj mjesec bilo pokriveno sve, ovulacija bila, iscjedak u svakom dijelu ciklusa školski. Idemo u novi ciklus sa starom taktikom - svaki drugi dan hopsanje počevši od 11. dc. 😂
Kako vrijeme odmiče, imam osjećaj da bi plivači mogli imati neki problem jer količinski mi se čini to njegovo nekako malo 🤔 Kako je netko od vas napisao - vrag na ramenu mi ne da mira.
Muža sam ovih dana uspjela nagovoriti da pije te neke vitamine i minerale (cink, selen itd) pa ćemo vidjeti.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Angel dobrodošla i želim ti da ubrzo ugledaš svoj plusić 🙏🥰
Inna žao mi je zbog m, nadam se da je sljedeći ciklus dobitan ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav, skroz sam nova na ovom formu, nova i izgubljena, pomalo tuzna i uplašena. Nisam balavica, uskoro ulazim u 32., do sad se tjerala skola i karijera :(, a onda pozelis ono cega si se kod svakog odnosa bojao, a to nikako da dode. Do sada sam bila pozitivna, pogotvo sto sam prosle godine ostala trudna, ali u 7 tj pocela krvariti i ispostavilo se da je bila trudnoca bez ploda. Do 9/20 sam se cuvala zbog kiretaze, a onda smo se bacili na posao. I evo, do sada...nista. svaka mega me toliko ubije u pojam. Nista ne mjerim, ne uzimam pripravke i dodatke (sram) jer ne znam, nisam se informirala, a i ono malo sto pokusavam citati ne razumijem dovoljno dobro. Menge su ko svicarski sat, mogla bi gledat na sat i docekati ju, ali muci me suhoca tijekom odnosa. I jos ono vazno, zivim u manjoj sredini gdje imamo jednog ginekologa i sretne smo sto ga uopce imamo da mozemo papu napraviti. Molim vas savjet...sa cim da pocnem da se napokon malo pomaknem, da nesto pokusam....vidim da ste vi sve vec dobro uhodane sto bi mi savjetovale sa cim je najbolje krenuti kad ne ide od prve.
Draga Artena, razumijemo te ❤️ Nemoj se brinuti i bojati, sve ce biti ok. 🥰
Prvo, super da imas tako redovan i dobar ciklus, to je zaista rijetkost.
Drugo, mozda ti ovulacija nije tocno onda kad ti mislis da je. Savjetovala bih ti da krenes piskiti LH trakice. Mozes ih naruciti preko Amazona ili Ebaya, ja osobno kupujem u dm-u Clearblue ovulacijske trakice. Malo jest skuplji, ali imam problema sa ciklusom, pa mi je tesko pogoditi ovulaciju. Ovaj Clearblue je digitalan i bas ga je jednostavno ocitati (pokaze se smajlic kad je LH pik)
Trece, super ti je piti folnu kiselinu. Ona je dobra za tebe i kad ne planiras trudnocu, a ako je planiras - onda je gotovo neophodna za razvitak ploda.
Zelim ti sve najbolje i najljepse od ❤️ I da sto prije ugledas plus 🙂
Draga Artena, kako sam i sama početnica, prvo bi savjetovala da se zapišeš za papa test i uzv i da kupiš folnu ili prenatal u ljekarni.
Ja sam od ovog ciklusa počela pratiti i bazalnu temperaturu (kupiš digitalni toplomjer, mjeriš ujutro čim se probudiš, ali svaki dan u isto vrijeme, plus/minus pola sata), možeš upisivati temp. u Fertility Friend aplikaciju ili neku sličnu.
Također bi preporučila da kupiš Lh trakice za praćenje ovulacije ako nisi sigurna kada ti je tijekom ciklusa, npr, ja sam mislila da mi je 14. dan ciklusa, a u prvom mjesecu mjerenja mi je bila 12 dc.
Sigurno će i druge cure sugerirati nešto što sam ja zaboravila, svakako, dobrodošla i ne brini, ima nas ovde jos kojima ovo nije domaći teren, učimo od drugih cura i to je dodatni poticaj u cijelom procesu 😊.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Artena dobrodošla 🥰 žao mi je što si prošla kroz to, ali nadam se da ćeš brzo ugledati svoj plusić 🙏 svakako nije loše piti i neke vitamine uz to. Npr ja uz folnu pijem i kompleks b vitamina, ali planiram ići opet u nabavku i kupit si još nešto. Vidjela sam da dosta cura koristi još i D vitamin.
Navodno je poslije o dobro jesti ananas (pogotovo onu srž) i ciklu. Negdje sam pročitala zašto ali nažalost nisam zapamtila, ugl to ti je dobro 🙈
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji