Jutro☕
Anci haha kraljice,svaka čast😁 ma pogodili ste 👌 sad jos malo O i odbrojavanje🤞🤞🤞
Inna za mi je za M,grlim💕
Artena drzi se💕 cure su sve napisale sto bi bilo dobro. Nakon koliko ste ostvarili 1.trudnoću?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
E Anci kakav to čaj pijes,koji su sastojci?
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
https://jovitea.de/product/babytraum-tee-bio/ evo draga, mislim da ga nema u Hrv. ako zelis mogu ti ga ja naruciti pa poslati, sastojci su vrkuta, stolisnik, pelin, malina i limun onako dosta je jak, trudim se popit al evo sad sam zaboravila ponijeti si pa cu kuci kad dodem
a kako bude, jos malo pa odbrojavanje
i bosiljak sam zaboravila
Hvalaa Anci ❤ pijem sad maticnjak navecer ( btw Lavanya maticnjak ili valerijanu mozes navecer popiti, tako mi je naturopatkinja savjetovala,za endo. Jedino ne znam sad za valerijanu jel sigurna kad zatrudnis treba to provjeriti), đumbir popodne i koprivu ujutro. Pa me samo zanimalo kakvi su sastojci. Neka ti donese srecu😘 kako si ti inace sa svim draga moja Anci?
👱 sve ok
Jutro☕
Anci haha kraljice,svaka čast😁 ma pogodili ste 👌 sad jos malo O i odbrojavanje🤞🤞🤞
Artena drzi se💕 cure su sve napisale sto bi bilo dobro. Nakon koliko ste ostvarili 1.trudnoću?
Bella, 1. put sam ostala trudna nakon cca 5-6 mj pokusavanja
Jutro☕
Bella, 1. put sam ostala trudna nakon cca 5-6 mj pokusavanja
Ok znaci sad si isto tako negdje. Zao mi je sto to prolazis. Znam kako je. I znam koliko boli svaki mjesec. 💞Mi sko ponovo krenuli isto u 9/2020, zapravo u 8. Iako to ne brojim jer nismo od pocetka jer smo cekali nalaze mojih briseva. I eto 6. Ciklus pokusavanja je ovaj mjesec bio, a prvi put je trebalo duplo manje. Iako sam sama sebi rekla da bi radije duze pokusavala al da vise ne moram prolaziti spontani. Probaj ove savjete kaj su cure napisale napraviti pa ako kroz kojih 5 mjeseci ne bude nista reci ginekologu da zelis daljnje pretrage pa mozda provjeriti hormone, muz spermiogram i sl. Vidi kako se ti najbolje osjecas s tim. Zao mi je zbilja💕
👱 sve ok
Dobro jutro cure moje drage ☕ Još malo pa vikend, ali nije da brojim 😁
Anci carice, svaka vam čast, hopsanje u 3 ujutro! Ali pik se ne propušta i šta je sigurno je sigurno 🤗
Bella draga kako si ti, kad ćeš se upisati na listu da odbrojavamo sve zajedno? 🤗
Inna žao mi je za m, ponekad sve napravimo, trudimo se ali jednostavno se ne uspije to sve posložiti. Daj si još malo vremena i onda krenite na pretrage. Grlim te 🤗
Artena dobrodošla i da šta prije odeš na jednu od beba tema 🤗
Zuzuzujalica onda čekamo subotu? Iako mogla bi već jutros jedan piškiti, danas si 9dpo?
Ugodan dan vam želim svima 😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera , pa u blagom smo šoku ali Boze moj, meni opcija nije odustajanje nego napad.
Bella hvala na lijepim rijecima
Sandricak nije imao nikakve nuspojave na lijek
Leah, Ancio, t.loza, wonderer, zujalica, hopeforyou hvala na lijepim riječima
Bit ce kako bude, sad na neke stvari vise ne mozemo utjecati. Sta nam je sudjeno ceka nas iza ugla <3
Pusa svima !
Monstera , pa u blagom smo šoku ali Boze moj, meni opcija nije odustajanje nego napad.
Bella hvala na lijepim rijecimaSandricaknije imao nikakve nuspojave na lijek
Leah, Ancio, t.loza, wonderer, zujalica, hopeforyou hvala na lijepim riječima
Bit ce kako bude, sad na neke stvari vise ne mozemo utjecati. Sta nam je sudjeno ceka nas iza ugla <3
Pusa svima !
Ma znam ja šta vam je suđeno i šta vas čeka iza ugla, vaša bebica, nema šta drugo ❤️
Imaš jako pozitivan stav i kad osoba ima takve postavke onda stvarno nema nikakvih prepreka da dođe do cilja, jer je stanje u glavi najbitnije 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Danas se tako sugavo osjecam, kao da imam temperaturu (izmjerila 36.6) i glava me boli otkad sam se probudila. 😢 kako ste vi, drage?
Ancio znam na sta ciljas, necu piskit danas 😂😂😂 mozda sutra ujutro 😀 iskreno, nemam bas nade, 0 simptoma imam. Cice ni ne osjecam.
Sortiraj odgovore
Najstariji