Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    18. Veljača 2021. 08:51

https://ibb.co/DtY3gb5

Ako opet bude biokemijska, upucat cu se. 
    Jedna crta je jucer navecer na 9dpo, druga jutros na 10 dpo.
    Sutra ujutro radim jos jedan test pa cu odmah i betu ako bude crte, ja sam ziheras 😅

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    18. Veljača 2021. 08:56

MareMare11

Jutro cure..
    Evo ja sam nekako se "pomirila" da dolazi,iako ima još 3 dana sise me manje bole, desni jajnik rastura, al nekako osjecaj kao i svaki mjesec😑f..ck,!!

Nema odustajanja! PUPO ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

Monstera
    18. Veljača 2021. 08:59

Lyra

Sutra ujutro radim jos jedan test pa cu odmah i betu ako bude crte, ja sam ziheras 😅

Lyra ma za 9 i 10 dpo je super crta, ja bi rekla da je to to draga moja! Čestitam ti od srca i neka ti bude mirna i uredna trudnoća ❤️

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    18. Veljača 2021. 09:05

Evo ovako ti je izgledao moj test na 14dpo i na kraju je bila biokemijska https://ibb.co/hKtXyKx
    Tako da, tvoje crte su tamnije nego moje na 14dpo 😊 Čekamo betu da to potvrdiš 😘🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

anabelaaaa

Ancio, draga❤ ma sporo vrijeme prolazi...jos nema nista,znas da cu javiti..Waston je sutra na pregledu ,ja u subotu,tako da cemo znati uskoro sve..
    Kako si ti? 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Lyra

Ancioooo, Monstera - hvala vam, znam i sama da su to lijepe crte za ovako male dane, ali strah je velik. Prije prosle trudnoce sam triput imala ovakvu situaciju pa nije dobro zavrsilo :/

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    18. Veljača 2021. 09:08

Monstera

Evo ovako ti je izgledao moj test na 14dpo i na kraju je bila biokemijska https://ibb.co/hKtXyKx
    Tako da, tvoje crte su tamnije nego moje na 14dpo 😊 Čekamo betu da to potvrdiš 😘🤞

❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

anabelaaaa
    18. Veljača 2021. 09:27

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

anabelaaaa

Ancio, draga❤ ma sporo vrijeme prolazi…jos nema nista,znas da cu javiti..Waston je sutra na pregledu ,ja u subotu,tako da cemo znati uskoro sve..
    Kako si ti?

o super vijesti! Znaci ona danas ti u subotu, jesu samo konzultacije ili pocinjete? Pretpostavljam konzultacije zbog tvoje ciste jel? Drzim fige na najjace! ja sam ok, kako se vrijeme proljepsava tako i ja imam sve vise volje

Drago mi je da  si bolje💖💖 I O se blizi polako 🤗
    Pa meni je samo receno da dodjem pa cemo dobiti upute..Ako Costa bude tu,nju rjesavati ,onda stimulacija..Uglavnom,nadam se sljedece sed poceti sa necim 🤗🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Veljača 2021. 09:34

Lyra

🤞🤞🤞🐞🐞🐞🐞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    18. Veljača 2021. 09:48

hej cure! ee da slažem se da na forumu više znamo jedna o drugoj nego naši bližnji, odnosno odmah iza muža na 2. mjestu je forum hahaha, ja bome nikom ne pričam kad i koliko se keksamo, kakav je iscjedak, kakva je lh trakica, kako krvarim itd ali tu svee tipkam, već mi normalno divna smo zajednica puna razumijevanja, podrške, utjehe, veselja i svega ostalog što kojoj od nas u nekom trenutku treba. meni je ovdje jako lijepomada ne bih još rado dugo tu ostala, nego bih nas sve preselila u neke bušaste grupe
    lindsay moja, žao mi je što to čitam, ali sigurna sam i vjerujem da će ovako brzom reakcijom sve izaći na dobro! šaljem ti ogroman zagrljaj, samo pozitivno i hrabro krenuti u sve i uskoro vas čeka vaša maaala mrvica ❤️❤️❤️
    t.loza ma ja već jesam tu starosjedioc, kaj mogu kaj ima kod tebe?
    lazyO nadam se da si dobro!
    Lyra pa to je jako lijepa crtica za 10 dpo! aaa zenoooo drzim figee da tamni! ❤️❤️ misli pozitivno, bit će sve ok!
    Sanjarka kako si? jesi se naručila na prvi pregled?
    zuzujalica i mene glava rastura danas

Anci kraljice! pa ovo moora da se ulovi! 🤞🤞
    Inna žao mi je..drži se! možda stvarno ne bi bilo loše da napravite spermiogram, eto nama se ispostavilo da tu malo šteka, sad znamo gdje trebamo reagirati..
    Bella kaj ima kod tebe danas?
    Anabelaaa ❤️❤️❤️ čekamo vikend i nadamo se samo najboljem

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.