Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    18. Veljača 2021. 11:23

Wonderer

Marty, ima jos vremena 🤞
    Bella, ne cini mi se kao implantacijsko jer je ovo moje zagasito crvene boje, skoro bordo, a impl. sam čitala da je ili skroz svijetlo ili smeđe. Ujedno me od jučer rasturaju leđa i imam grčeve.
    Nije me iznenadilo sto nisam imala srece ovaj mjesec, vise me iznenadila kratkoca ciklusa i sto mi bbt nije pala pred M.

Hmmm kuzim. Zao mi je onda, drzi se💕💕 i nek ti onda ovaj novi ciklus donese plus❤
    E jesam se zacoprala bezveze😬🙈 mislim da mi M krece, bilo malo roskastog iscjedka kod brisanja i grcici mi se pojacali. Ali nema veze. Bit ce kako bude.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

18. Veljača 2021. 12:11

Hitno cure ako je neka imala nesto slicno da mi se javi, imam bjeli mljecni iscjedak vec 3 dana za 4 dana trebam dobit pa neznam da li moze to bit neki znak trudnoce ili je u pitanju neka infekcija.. ne boli me nista niti smrdi nema ni miris neugodan.. uf sva sam u brizi a ginekologica mi na godisnjem do ponedjeljka

Monstera
    18. Veljača 2021. 12:16

Bella i Wonderer žao mi je za m, sad nema vam šta prije dođe i da možete dalje u novi ciklus 😘🤗
    Marty žao mi je za snješka, očekuješ li m ili ima još nade? 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Loza 💙😇
    18. Veljača 2021. 12:16

Lyra čestitaaaam 🥰🥰🥰
    Marty ma niš kod mene, proučavam ovaj svoj testni ciklus da budem spremnija za dobitni i tjt :) baš sam medicinsko čudo sa svojom temperaturom

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Monstera
    18. Veljača 2021. 12:18

Lilimam22

Hitno cure ako je neka imala nesto slicno da mi se javi, imam bjeli mljecni iscjedak vec 3 dana za 4 dana trebam dobit pa neznam da li moze to bit neki znak trudnoce ili je u pitanju neka infekcija.. ne boli me nista niti smrdi nema ni miris neugodan.. uf sva sam u brizi a ginekologica mi na godisnjem do ponedjeljka

Pa ne bih ti znala reći za iscjedak, samo ću ti reći da sve je moguće! Si piškila već koji test? Mogla biš onaj najosjetljiviji pišnuti, on ti pokazuje već 6 dana prije nego trebaš dobiti 🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

anabelaaaa
    18. Veljača 2021. 12:24

Lilimam22

Bijeli mlijecni iscjedak je sasvim normalna pojava pred mengu..ako nema srab,miris itd..Ako je obimbiji I gusci ,mize biti znak T.sretno, uradi neki osjetljivi testic ako sumnjas na T🤞🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    18. Veljača 2021. 12:35

Ancioo mila moja, vidim da hopsas kao zecica i drzim ti palceve za ovaj ciklus, neka vas razveseli veliki plusic cim prije!!!!!!!❤❤❤❤
    Dodem ovdje i budem u zaostatku 20-ak stranica pa najcesce samo preletim da vidim gdje je tko.
    Jel se to Bella vratila na forum ili mene oci varaju?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    18. Veljača 2021. 12:48

watson009

Ancioo mila moja, vidim da hopsas kao zecica i drzim ti palceve za ovaj ciklus, neka vas razveseli veliki plusic cim prije!!!!!!!❤❤❤❤
    Dodem ovdje i budem u zaostatku 20-ak stranica pa najcesce samo preletim da vidim gdje je tko.
    Jel se to Bella vratila na forum ili mene oci varaju?

Ne varaju te okice pa kako si draga Watson?🤗💕💕
    Monstera ljubim😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

curka93
    18. Veljača 2021. 13:00

Cure ja danas imala bolove kao da cu dobit odem na WC kad vidim na gacama neki smedji trag i nis mi nije jasno😑😑😑

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

RiO MArE🐟😅❣️
    18. Veljača 2021. 13:02

curka93

Cure ja danas imala bolove kao da cu dobit odem na WC kad vidim na gacama neki smedji trag i nis mi nije jasno😑😑😑

Moguće implantacijsko 😁🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.