Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    17. Veljača 2021. 19:06

Evo i mene, povremeno vas pratim da vidim što se događa i da pokupim koji novi savjet, ima ih... i ohrabrujuće ste! 🤗
    Ja procurila danas, ali nisam u tuzi, ne dozvoljavam si to. Ali sad sam se odlučila ići kod ginićke da vidimo što i kako dalje, svakako sam se nadala da neće trebati. Zadnjih mjesec dana sam u borbi sa sobom i poslom, čak sam dobila i Normabel... Sada na godišnjem i nakon vikenda na snijegu, eto i Klavocina. 💊 I čemu se sad nadat? 😅 A prije ovoga svega je bila korona, sve gore od goreg. 🩹
    U svakom slučaju, taj stres na poslu previše utječe, zanima me kako vi balansirate posao i život? Stvarno je nedopustivo da nam se život kroji po firmi... Ja sam već lagano na izmaku, dala bih otkaz ako treba jer očito ne mogu zasnovat obitelj dok sam 24/7 u brigama i nervozama. Inače, radim s ljudima. Zanima me ima  li koja da je u slučnoj situaciji i kako se nosite s tim?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Leah
    17. Veljača 2021. 19:07

Bella ajde super onda valjda te 2 vrecice nemogu utjecati puno na zacece, valjda oni to u uputama upisu reda radi.. Drzim fige za plusicnu u subotu❤
    Dubrovcanka dobrodosla i zao mi je sta te snaslo. Ali svaka cast na pozitivi❤
    LazyO a jebemu miseka sta je dosla, ee stalno te ocu pitat jel tvoj nick kao lijena ovulacija?😂
    Lindsay bas sam se sad iznenadila za nalaz, bas mi je zao, svakako sretno s MPO i vjerujem da ces uskoro imati svoju mrvicu❤

🌈Wonderer🌞
    17. Veljača 2021. 19:23

Koliko novosti, sigurno ću nešto zaboravit 🙈.
    LazyO, Ginny, lavanya, žao mi je što vam je došla glupa M. Evo i moja će uskoro očito, cijeli dan me neki grčevi muče pa se više i ne nadam naglim preokretima do petka...
    Vidim i Bella je negdje blizu kraja, ajmo barem tvoj plusiiić da nas razveseli 🙏!
    Pratim vas i u sljedećem ciklusu, nadam se barem nekoj od nas zadnjem ciklusu iščekivanja u ovoj godini 😊.
    Dubrovcanka, žao mi je, samo hrabro naprijed i da već sljedeći ciklus napustiš ovu grupu 🤗.
    Lindsay, sretno i ne dajte se obeshrabrit!
    Nema nam Sanjarke, nadam se da su popustile mučnine...
    Pozdrav svim curama koje su nove, naravno i onima koje su ovde dugo pa se samo povremeno jave, super je kad je ovako živahno na temi 😊.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Loza 💙😇
    17. Veljača 2021. 19:24

Lindsay 🙏🙏🙏🙏🙏
    Marty čini mi se da ćemo preći u starosjedioce, barem ja 😂 ma daaaaa sad čitam na lh trakicama sa je jedna cura napisala kako njoj bazalna kasni 2-3 dana za o, a ja 😲😲😲😲 sestra po bazalnoj! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Marinci
    17. Veljača 2021. 19:56

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Pitanjce nadam se da će i Sanjarka vidjet, ako mi pik bude u noći nekako jel mi kasno sutra hopsat? Mislim ne jer ovulacija tek slijedi jel? Malo mi se sve pomiješalo

Da  se i ja javim, danas mi je 12 dan ciklusa i kupila sam iz znatiželje plima test za ovulaciju i maloprije piskila i pokazalo je pozitivno, malo je svijetija od kontrolne, ciklusi su uvijek 28 dana iako kad sam prvo rodila zadnji dan m sam zatrudnjela tako da sam ovaj mjesec svaki dan nakon M ni jedan propusten, sad kazu da ni to nije dobro svaki dan😭😭😭😭😭ne mogu vise

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 20:02

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Pitanjce nadam se da će i Sanjarka vidjet, ako mi pik bude u noći nekako jel mi kasno sutra hopsat? Mislim ne jer ovulacija tek slijedi jel? Malo mi se sve pomiješalo

Hmmm ovisi koliko  pik  ce O nakon pika. Se sjecas kako se meni sve brzo odigravalo pa bi disao naglo pik i brzo otisao i brzo dosla O. Mozda da ujutro pokrite? Ako je dns jasno ili nocas pik, O bi mogla s cetvrtka na  petak ili u petak. Vidi u starim ff kad ti dode O nakon sto oznacis pik.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 20:06

Leah ma mislim da ne moze biti nista ako je jedna, dvije vrecice samo kad je M i ako nije blizu i poslije O. Mozda kad bi svako malo stslno uzimala to, bilo bi mozda nekog ucinka. Ali i ta tableta nakon nekog vremena "izadje" iz tijela. Hvala na željama za plus, vidjet cemo sto ce biti ❤.Wonderer

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 20:11

Angeleyes

Evo i mene, povremeno vas pratim da vidim što se događa i da pokupim koji novi savjet, ima ih… i ohrabrujuće ste! 🤗
    Ja procurila danas, ali nisam u tuzi, ne dozvoljavam si to. Ali sad sam se odlučila ići kod ginićke da vidimo što i kako dalje, svakako sam se nadala da neće trebati. Zadnjih mjesec dana sam u borbi sa sobom i poslom, čak sam dobila i Normabel… Sada na godišnjem i nakon vikenda na snijegu, eto i Klavocina. 💊 I čemu se sad nadat? 😅 A prije ovoga svega je bila korona, sve gore od goreg. 🩹
    U svakom slučaju, taj stres na poslu previše utječe, zanima me kako vi balansirate posao i život? Stvarno je nedopustivo da nam se život kroji po firmi… Ja sam već lagano na izmaku, dala bih otkaz ako treba jer očito ne mogu zasnovat obitelj dok sam 24/7 u brigama i nervozama. Inače, radim s ljudima. Zanima me ima li koja da je u slučnoj situaciji i kako se nosite s tim?

Hmm, isto radim s ljudima no nekako sam dosla do toga da kad izadjem s posla vise ne razmisljam o poslu. Nema smisla i neda mi se iskreno. To je samo posao, a svoj privatan zivot napravim prioritetom i fokus u danu stavim na to stk cu raditi i kako provoditi dan kad dodem s posla. Moja iskrena preporuka je,da ako vise ne znas kako bi i kako si pomoci, uvijek mozes otici na neko savjetovanje ili psihoterapiju, to zna stvarno biti korisno.
    Pokusaj na posao gledati ne preozbiljno. S druge strane ne znam zapravo kakav je kontekst i pozadina, ali probaj odvojiti posao od privatnog. A ako nikako ne ide probaj vidjeti ima li neki drugi posao na kojem bi bila zadovoljnija.

🌈Wonderer🌞
    17. Veljača 2021. 20:20

Angeleyes, ne znam kakav posao radiš, ali mogu reći da je mene posvećenost poslu dovela do toga da sam privatni život i velike odluke godinama stavljala na čekanje...
    Radim dosta stresan i odgovoran posao bez klasičnog radnog vremena, ali volim ga iskreno, uspješna sam i nemam želju raditi nešto drugo...
    U jednom trenutku, prošle godine, konačno sam shvatila da na puno stvari ni uz najveci trud ne mogu utjecati, posvetila sam se tada više sebi. I dalje radim na isti način, ali kad dođem doma, uopće ne želim razmišljat više o poslu.
    Godine idu prebrzo, neke stvari zapostavimo zbog posla, a zapravo nas rad (većinu) čeka i kad prođe razdoblje za sve one druge, lipe stvari u životu...

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

17. Veljača 2021. 20:43

Joj Monstera, rado bi piskila, ali 8dpo je gotovo 99% negativan test, cak i da jesam trudna 😂
    Tloza ❤️❤️❤️
    LazyO piskenje je u subotu 😂😂 zao mi je zbog M, grlim te ❤️❤️
    Lindsay uffff, iskreno ne znam puno o prolaktinu, ali ne mogu vjerovati da tako moze drasticno utjecati na spermice 😕 drzim fige za MPO ❤️
    Angeleyes  meni je stres najveci problem. Imam jako stresan i odgovoran posao, tim ljudi pod sobom. Svaki poslovni stres ili problem mi utjece na ciklus, par puta mi se dogodilo da sam dobila cistetinu od 5cm zbog stresa. Tijekom lockdowna sam bila pod nenormalnim stresom i dobivala M svaka dva tjedna... nema pomoci... mora se covjek nauciti nositi time

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.