Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    17. Veljača 2021. 18:19

Cure da vam javim. It's been a bad day. Dragi isao na spermiogram zatrazen je sad i za 3 mj kad spustimo jebe** prolaktin. Medjutim stvari su posle po zlu. Ostalo nam je gotovo nista spermica odnosno par tisuca samo od 2,5 milijuna sto smo imali prije 2 mjeseca. Nemamo vremena cekati da se spusti prolaktin pa ga prekontrolirati jer je lako moguce da ce ici na nulu. 0. Zero. Nista. 
    Put ka MPO pocinje. Dok imamo s cime raditi. U petak konzultacije. Let the game begins. Drzite nam fige da ostane spermica za MPO 🙏

17. Veljača 2021. 18:23

Lyra

lavanya 🌷 🔜🤰

Sanjarkaja dobila jucer tako da me mozes maknuti s liste, za sad 😏
    Bellajel kod vas jos nesto "osim" endo? Pijes li nesto bas vezano uz nju? Ako nesto postoji sta bi pomoglo🤦‍♀️ Imas li jake bolove i obilno krvarenje?
    Meni ti tako ulijevas nadu da je moguce i prirodno💗 Nadam se da ce doci taj plusic uskoro💗

Zao mi je za M, i sretno ti na prohodnosti! 🥰

Hvala ti 🥰

17. Veljača 2021. 18:25

Lindays sretno ❤❤🙏🙏🙏🙏

Monstera
    17. Veljača 2021. 18:29

Lindsay draga o jebemti živote, kad tako moram napisati! Dobro da ste spermiogram danas napravili i da nemate šta čekati i da možete čim prije po svoju bebicu ❤️ Kako si ti sa ovim novim saznanjima? Grlim te jako 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 18:40

Lindsay draga grlim jako,💕💕💕 drzi se i budete vi to uspjeli. Ma mora ostati nesto, odmah krecete sad i bit ce to dovoljno. Samo hrabro, glavu gore, prosli ste dugi put i ima jos snage za borbu, mozes ti to i budete vi uspjeli, mislim na tebe i javljaj kak ce sve ici🤞❤❤
    LazyO zao mi je za M😤, grlim💕💕
    Anci ako ti oko pola 9 pokaze pik, navali kako god😁😁😁😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Lyra
    17. Veljača 2021. 18:44

kbasic

Lyra

kbasic

Cao drage žene i cure,imam pitanje ,zadnju menstruaciju sam imala 27.12 i nikako da krene neman apsolutno niti jedan simptom radila san test bio je negativan ,jucer sam vadila krv za štitnjacu bila mi je 8,da li je moguce da zbog štitnjače nemam menstruaciju da li ima ko iskustva stim ,inace imam neredovne cikluse otp svako (30-45) dana,jos mi se nikad nije dogodilo da ih ovoliko nemam. Hvala vam😘

Lovim zaostatke, pa oprosti ako mi je promaknuo vec neciji odgovor. Tsh 8 zahtjeva terapiju, javi se ginekologu da ti propise Eutyrox i neka te dalje uputi endokrinologu ako treba. To je dosta povisena vrijednost i otezava zacece, ali vrlo lako i brzo se normalizira ;) sretno!

Hvala ti puno, ginekologica mi je prepisaladuphaston iskreno ga se boim piti , ima li mozda ko iskustva s duphastonom ? ❤️

Haha opet ja. Duphaston ili Utrogestan su tablete progesterona, uzimaju se ili za izazivanje menstruacije ili za ocuvanje trudnoce nakon ovulacije, sluze kao potpora zutom tijelu dok posteljica ne preuzme tu ulogu. Tsh je hormon stitnjace i ponavljam, ako ti je on 8, a tvoj ginekolog to ne smatra problemom, trazi njega ili opcu praksu uputnicu za endokrinologa. 

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    17. Veljača 2021. 18:45

lindsay

Cure da vam javim. It's been a bad day. Dragi isao na spermiogram zatrazen je sad i za 3 mj kad spustimo jebe** prolaktin. Medjutim stvari su posle po zlu. Ostalo nam je gotovo nista spermica odnosno par tisuca samo od 2,5 milijuna sto smo imali prije 2 mjeseca. Nemamo vremena cekati da se spusti prolaktin pa ga prekontrolirati jer je lako moguce da ce ici na nulu. 0. Zero. Nista.
    Put ka MPO pocinje. Dok imamo s cime raditi. U petak konzultacije. Let the game begins. Drzite nam fige da ostane spermica za MPO 🙏

Sretno vam, super da krecete vec u petak 🤞🤞

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    17. Veljača 2021. 18:47

Dubrovčanka

Ciao drags curke,
    Pridružujem vam se. Ugledala sam svoj plusić prošli mjesec nakon godinu dana pokušavanja na kraju je jučer doktor rekao da je blighted ovum. Čekam sad šta dalje za čišćenje. Sa subote ću znat sve al došla sam ovdje jer kontam osjećat ću se bolje. Želim nam svima uskoro plusiće i zdrave trudnoće ❤️

Zao mi je :( zelim ti brz oporavak i da se kratko najlrace zadrzis tu ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

• kbasic
    17. Veljača 2021. 18:48

Lyra

kbasic

Lyra

kbasic

Cao drage žene i cure,imam pitanje ,zadnju menstruaciju sam imala 27.12 i nikako da krene neman apsolutno niti jedan simptom radila san test bio je negativan ,jucer sam vadila krv za štitnjacu bila mi je 8,da li je moguce da zbog štitnjače nemam menstruaciju da li ima ko iskustva stim ,inace imam neredovne cikluse otp svako (30-45) dana,jos mi se nikad nije dogodilo da ih ovoliko nemam. Hvala vam😘

Lovim zaostatke, pa oprosti ako mi je promaknuo vec neciji odgovor. Tsh 8 zahtjeva terapiju, javi se ginekologu da ti propise Eutyrox i neka te dalje uputi endokrinologu ako treba. To je dosta povisena vrijednost i otezava zacece, ali vrlo lako i brzo se normalizira ;) sretno!

Hvala ti puno, ginekologica mi je prepisaladuphaston iskreno ga se boim piti , ima li mozda ko iskustva s duphastonom ? ❤️

Haha opet ja. Duphaston ili Utrogestan su tablete progesterona, uzimaju se ili za izazivanje menstruacije ili za ocuvanje trudnoce nakon ovulacije, sluze kao potpora zutom tijelu dok posteljica ne preuzme tu ulogu. Tsh je hormon stitnjace i ponavljam, ako ti je on 8, a tvoj ginekolog to ne smatra problemom, trazi njega ili opcu praksu uputnicu za endokrinologa.

Draga hvala ti na savjetima bas si mi smirila i puno pomogla ❤️❤️❤️❤️

Sandričak
    17. Veljača 2021. 19:05

Lindsay ako ste krenuli, drzim vam palceve. Bas sam dosla ovde da bih te pitala ima li tvoj muz kakve nezeljene reakcije na ovaj 'nas' lek dostinex ?

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.