Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    17. Veljača 2021. 14:32

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

https://ibb.co/LP8sfnG

🤭🤭 kad ovakve poruke dobijem zaljubim se 😜🤩

Tooo Anci 😍😍 jedva čekaš doma doći je tako? 😁

manje je vise :D kad smo dva po dva hopsali bilo je dobitno pa sad kemijam hhahaah

I mi ćemo vašom metodom ovaj mjesec 😊 Prošli ciklus smo 5 za redom oko ovulacije pa na kraju drek 😒

da, tako smo mi jednom odnosno prvi puts, smorila sam i sebe i njega na kraju prc
    i onda smo svaka dva dana, i dan nakon O i to mi je bio dobitni ciklus e sad idemo tako pa kako bude
    FF je npr oznacio O ned a pon smo jos jednom zabetonirali, stvarno evo ne znam
    na nama je smisljat strategije pa kako dragi Bog da

Baš tako 😘🤞🍀

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    17. Veljača 2021. 14:36

Dubrovčanka

Ciao drags curke,
    Pridružujem vam se. Ugledala sam svoj plusić prošli mjesec nakon godinu dana pokušavanja na kraju je jučer doktor rekao da je blighted ovum. Čekam sad šta dalje za čišćenje. Sa subote ću znat sve al došla sam ovdje jer kontam osjećat ću se bolje. Želim nam svima uskoro plusiće i zdrave trudnoće ❤️

Welcome draga, ovdje ćeš nažalost virtualno upoznati puno nas sa sličnim pričama... Žao mi je jako kroz šta prolaziš trenutno 😔 

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

17. Veljača 2021. 14:36

Bella🌟

lavanya 🌷 🔜🤰

Sanjarka ja dobila jucer tako da me mozes maknuti s liste, za sad 😏
    Bella jel kod vas jos nesto "osim" endo? Pijes li nesto bas vezano uz nju? Ako nesto postoji sta bi pomoglo🤦‍♀️ Imas li jake bolove i obilno krvarenje?
    Meni ti tako ulijevas nadu da je moguce i prirodno💗 Nadam se da ce doci taj plusic uskoro💗

❤❤
    Ja ti imam i adenomiozu( to ti je slicno kao endo,samo sto je na maternici,odnosno u stjenci maternice imam te čvorove i maternica mi izgleda kao da sam u nekom 10. Tjednu trudnoce,povecana je. ). Imam izrazito bolne menstruacije, uzimam Dexomen za to,ali samo prva dva do tri dana i onda nastojim nista ne uzimati dalje. Ovo me stvsrno boli i najcesce sam svaki mjesec jedan dan na bolovanju kad dobim M. Krvarenja nisu prejaka, budu ok pa nekih par sati jace pa se opet smiri. Ali traje svega par dana pa ajde.. izdržim. Pila sam sve i svasta,davala novce na sve i svasta,ali bez nekih ekstra pomaka. Trenutno nista osim prenatala i planiram mozda uzeti NAC(n acetyl cistein) ,cure ga u grupi spominju, bilo je par studija s njim i s zenama sa endo. Iako moja soc gin nije vas nesto odusevljena sa suplementima opcebito. Postoji neki novi suplement Lekolid ,kao za endo al nisam sigurna jel bi uzela. Tako da zasada samo mozda jos taj NAC probam. Imas grupu na facebooku tj nekoliko grupa za endometriozu pa se mozes prikljuciti, tamo ima svakakvih iskustava.
    Kako je tebi sa boli i simptomima?

Ja sam ti prije...prije nekih mozda 5-6 g imala bas jako bolne menge, budilo me po noci. Onda sam nekih godinu dana pila pilule, i od tada do sad unazad 2 mj mi je bilo super, niti nesto prebolne niti obilne. Sad unazad 2 mj mi je opet koma, pogotovo sto se tice koliko je obilna, bol je pod kontrolom (popijem ketonal) 😩 s tim da nisam imala pojma da imam endo do 10mj prosle godine, tad su mi vidjeli cistu na jajniku, prije je nije bilo...nit je itko ikada spomenuo da bi mogla imati endo... bas sam bila ljuta (to sam vec pisala pa ako se slucajno sjecas sori sta se ponavljam😁)
    Pokusavam s hranom nesto napraviti...izbacila sam mlijeko i mlijecne proizvode,kavu, slatko, smanjila gluten i pijem laneno ulje svaki dan i 1000mg vitamina C dnevno(to sam negdje procitala da je dobro za endo)

17. Veljača 2021. 14:43

Jao Anciooo nemoj me puno nagovarati na piš, znaš da sam povodljiva 😂😂😂 ma cure moje sve smo mi PUPA - pregnant until proven otherwise. Trebamo i neki hrvatski naziv za to - predlazem TIĆNU - Trudna Ili Ću Nekog Ubit.

17. Veljača 2021. 14:45

Bella sad sam isla guglati taj Lekolid...nisam cula za to do sad... znas nekoga da je to koristio, jel pomaze?

Monstera
    17. Veljača 2021. 14:47

zuzuzujalica

Jao Anciooonemoj me puno nagovarati na piš, znaš da sam povodljiva 😂😂😂 ma cure moje sve smo mi PUPA - pregnant until proven otherwise. Trebamo i neki hrvatski naziv za to - predlazem TIĆNU - Trudna Ili Ću Nekog Ubit.

Pišni zuzujalice, od jutra nismo vidile jedan hcg test 😂 TIĆNU until the end 💪🏻😂😂

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 14:57

Anci proradio je F napokon da😁 ma s tim strategijama hopsanja se nikad ne zna, al dobra je ideja da hopsate ko i u dobitnom ciklusu🤞🤞
    Leah moja doktorica zna da radimo ponovo na bebi i s njom je dogovor da je dexomen ok dan dva na pocetku M pa tako i radim. On ti je ista skupina ljekova kao i brufen, NSAID. Ne pijem nikad oko O, a posebice ne poslije.Marty na ketonalima sam bila dugo i bili su dobri,ali problem je meni sto mi ne drze dugo nijedne a ima max doza koja se smije piti pa tako sam zadnjih par ciklusa na Dexomenu jer me on najduze drzi.
    Maremare to moze biti implantacijsko krvarenje😁
    Kbasic pila sam ja duphaston,prvo kao potporu u T kad sam pocela imati smeđi iscjedak , a poslije jedan ciklus od O do M da pripomogne. Meni je bio ok, nista ppsebno od nuspojava nisam imala. Al kad se daje za izazivanje M nemam iskustvo. Iako tablete ko tablete meni nish bile nista prestrasno.to je samo progesteron.
    Dubrovcanka dobrodosla🤗 zao mi je, pratila sam vas malo na jesenskim. Nemam nista utjesno reci,drzi se i samo hrabro💕💕💕💕
    Lavanya hmmm da ,zao mi je za takve M. Koma je to.  Prehrana i te stvari mislim da moze pomoci kod simptoma,ali nece rijesiti samu endometeiozu. Pomazi si sa svime sto uspijes pronaci i nadam se da ces uskoro vidjeti svoj plus jer sto se tice endo, malo je lakse u T. Bar je meni bilo. Za lekolid cure u grupi na fejsu su komentirale. Nista spektakularno za sad,jos je novo to. Mozda da pitas u beta plus kad ides ?mozda ti mogu nesto preporuciti.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    17. Veljača 2021. 15:09

A jeste natipkale, 12 stranica od sinoć! 
    Lorre čestitam na plusiću 🥰�
    Ginny žao mi je zbog m :(
    Dubrovčanka vidjela sam na jesenskima što ti se dogodilo, jako mi je žao :(
    Zuzujalica tićnu 😂😂😂😂 prihvaćam prijedlog! 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

buhtlica23
    17. Veljača 2021. 17:24

kbasic

Lyra

kbasic

Cao drage žene i cure,imam pitanje ,zadnju menstruaciju sam imala 27.12 i nikako da krene neman apsolutno niti jedan simptom radila san test bio je negativan ,jucer sam vadila krv za štitnjacu bila mi je 8,da li je moguce da zbog štitnjače nemam menstruaciju da li ima ko iskustva stim ,inace imam neredovne cikluse otp svako (30-45) dana,jos mi se nikad nije dogodilo da ih ovoliko nemam. Hvala vam😘

Lovim zaostatke, pa oprosti ako mi je promaknuo vec neciji odgovor. Tsh 8 zahtjeva terapiju, javi se ginekologu da ti propise Eutyrox i neka te dalje uputi endokrinologu ako treba. To je dosta povisena vrijednost i otezava zacece, ali vrlo lako i brzo se normalizira ;) sretno!

Hvala ti puno, ginekologica mi je prepisaladuphaston iskreno ga se boim piti , ima li mozda ko iskustva s duphastonom ? ❤️

Ja sam pila, sad sam dobila  utrogasten.  Par dana nakon sto popijes  ce ti nastupiti menstruacija. Nemas se cega bojati, to je progesteron. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

LazyO
    17. Veljača 2021. 17:28

U koja aktivnost danas- definitivno nisam sve pohvatala- osim Anci tvoj peak 🤞😁, Bella ti bi mogla imati plusčinu u subotu (isto držim fige!), i da uvodimo TIĆNU (approvam ti to Zuzujalice, i sad molim te piški neki test).
    Dubrovčanka žao mi je iskreno. sad polako, sretno, i nadam se da ste uskoro na novom plusu.
    .
    Ja evo nakon 2 dana grčića dobila grčeve i pošteno se slijevam tak da ide novo odbrojavanje- Sanjarka (dok još vodiš listu 😁) stavi me za 16.3.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.