Sanjarka ja dobila jucer tako da me mozes maknuti s liste, za sad 😏
Bella jel kod vas jos nesto "osim" endo? Pijes li nesto bas vezano uz nju? Ako nesto postoji sta bi pomoglo🤦♀️ Imas li jake bolove i obilno krvarenje?
Meni ti tako ulijevas nadu da je moguce i prirodno💗 Nadam se da ce doci taj plusic uskoro💗
❤❤
Ja ti imam i adenomiozu( to ti je slicno kao endo,samo sto je na maternici,odnosno u stjenci maternice imam te čvorove i maternica mi izgleda kao da sam u nekom 10. Tjednu trudnoce,povecana je. ). Imam izrazito bolne menstruacije, uzimam Dexomen za to,ali samo prva dva do tri dana i onda nastojim nista ne uzimati dalje. Ovo me stvsrno boli i najcesce sam svaki mjesec jedan dan na bolovanju kad dobim M. Krvarenja nisu prejaka, budu ok pa nekih par sati jace pa se opet smiri. Ali traje svega par dana pa ajde.. izdržim. Pila sam sve i svasta,davala novce na sve i svasta,ali bez nekih ekstra pomaka. Trenutno nista osim prenatala i planiram mozda uzeti NAC(n acetyl cistein) ,cure ga u grupi spominju, bilo je par studija s njim i s zenama sa endo. Iako moja soc gin nije vas nesto odusevljena sa suplementima opcebito. Postoji neki novi suplement Lekolid ,kao za endo al nisam sigurna jel bi uzela. Tako da zasada samo mozda jos taj NAC probam. Imas grupu na facebooku tj nekoliko grupa za endometriozu pa se mozes prikljuciti, tamo ima svakakvih iskustava.
Kako je tebi sa boli i simptomima?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
https://ibb.co/LP8sfnG
🤭🤭 kad ovakve poruke dobijem zaljubim se 😜🤩
Uuuuu 🤭💪👍💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella i ja pijem dexomene i to one sumece isto tako prva dva dana samo, ali sam citala da oni ne da nisu dobri samo u trudnoci vec i kod planiranja trudnoce. A moj doktor mi ih je preporucio da su bolji od brufena koje sam prije bila, tj. Da im je bolji sastav nego brufenu, tako da trazim neku zamjenu, ali sta kad mi nikad ne pomogne nesto drugo.
Evo kod mene svaki dan nesto novo.. 🤷♀️ Sad imam smeđe tragove, izgleda da sve najavljuje M
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Tooo Anci 😍😍 jedva čekaš doma doći je tako? 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Tooo Anci 😍😍 jedva čekaš doma doći je tako? 😁
manje je vise :D kad smo dva po dva hopsali bilo je dobitno pa sad kemijam hhahaah
I mi ćemo vašom metodom ovaj mjesec 😊 Prošli ciklus smo 5 za redom oko ovulacije pa na kraju drek 😒
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Bella i Leah, jeste probale ketonale? ja ih pijem godinama, pomažu ali su teški za želudac..
Anci opaaa ušla si u baš interesantan dio ciklusa
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cao drage žene i cure,imam pitanje ,zadnju menstruaciju sam imala 27.12 i nikako da krene neman apsolutno niti jedan simptom radila san test bio je negativan ,jucer sam vadila krv za štitnjacu bila mi je 8,da li je moguce da zbog štitnjače nemam menstruaciju da li ima ko iskustva stim ,inace imam neredovne cikluse otp svako (30-45) dana,jos mi se nikad nije dogodilo da ih ovoliko nemam. Hvala vam😘
Lovim zaostatke, pa oprosti ako mi je promaknuo vec neciji odgovor. Tsh 8 zahtjeva terapiju, javi se ginekologu da ti propise Eutyrox i neka te dalje uputi endokrinologu ako treba. To je dosta povisena vrijednost i otezava zacece, ali vrlo lako i brzo se normalizira ;) sretno!
Hvala ti puno, ginekologica mi je prepisala duphaston iskreno ga se boim piti , ima li mozda ko iskustva s duphastonom ? ❤️
kbasicnisam sve pohvatala al jel trebaš piti duphaston da prokvrvariš jer ja jesam dva puta u tu svrhu.
Daa propisala mi ga je jer neman menstruaciju od 27.12 ,al ga se bas boim piti 🤦😔
kbasic ne brini se može ti samo pomoći. Ja sam ga sad pila kad sam trebala čuvati trudnoću isto. To je prigesteron. Zbog mogućeg manjka progrsterona sad moguće da ne možeš prokrvariti i zato ga sad trebaš piti. Nakon šta dobiješ normalno će ti menga kasnije dolaziti. Meni se dva puta to dogodilo i kasnije sve bilo u redu 😄
Stvarno mi se nikad ovo nije desilo pa me malo svega strah ,isla sam vadit TSH bio mi je 8 vjerovatno i zbog toga nemam menstruaciju ,ima godinu ipo dana se nadam trudnoci i nikako ..😭,hvala vam na odgovoru 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji