Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    17. Veljača 2021. 11:05

Cestitam curama koje su ugledale +💕💕znam da je Mia al pogubila sam se tu na mob🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Leah
    17. Veljača 2021. 11:06

Curka ja sam citala da su za O dobre femisan a kapi ili kapsule i aqua femina kapi.. E sad imas i te vrutka cajeve i jos razno raznih preparata na biljnoj bazi, ali ti to znaju bolje cure koje to piju...

17. Veljača 2021. 11:24

Sanjarka ja dobila jucer tako da me mozes maknuti s liste, za sad 😏
    Bella jel kod vas jos nesto "osim" endo? Pijes li nesto bas vezano uz nju? Ako nesto postoji sta bi pomoglo🤦‍♀️ Imas li jake bolove i obilno krvarenje? 
    Meni ti tako ulijevas nadu da je moguce i prirodno💗 Nadam se da ce doci taj plusic uskoro💗

Tonia♥️
    17. Veljača 2021. 11:26

Leah

Curkaja sam citala da su za O dobre femisan a kapi ili kapsule i aqua femina kapi.. E sad imas i te vrutka cajeve i jos razno raznih preparata na biljnoj bazi, ali ti to znaju bolje cure koje to piju…

Dobro si me podsjetila za Femisan, njih sam ja prije pila, morat ću ih opet kupiti

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

17. Veljača 2021. 11:40

Ne znam dal ste cule za nutricionisticu Maju Obrovac Glisic, bavi se pitanjima neplodnosti, trenutno organizira predavanje koje ce biti 9.5., sa nama jako zanimljivim temama (placa se) pa si mozete pogledati na instagramu/facebooku ako vas zanima.
    Inace ima jako zanimljivih i korisnih stvari na svom profilu.

Teme:
    Alati za detekciju ovulacije - jako je bitno da na putu do bebe SAVRSENO poznajete svoj menstrualni ciklus! 
    Prva pomoc kod inzulinske rezistencije i PCOS-a - ako se jos uvijek pitate da li su glikemija i inzulin bitni na putu do bebe, ovdje cemo vam do u detalj objasniti zasto jesu! 
    Hashimoto kao zamka na putu do zaceca - ovdje cete nauciti da je to u biti sistemska bolest i upucuje na dubok metabolicki problem koji znacajno moze ometati plodnost. 
    Kako optimizirati status estrogena i progesterona - svima vam je jako bitno pitanje korekcije estrogenske dominacije i manjka progesterona o cemu ovisi uspjesna ovulacija i dovoljno kvalitetan endometrij za implantaciju!
     Genetika i nutrigenomika neplodnosti - ooo ovo ce vam biti game-changer, pricat cemo zasto je MTHFR mutcija vise od problema trombofilije, i koje jos mutacije gena, a mogu se korigirati prehranom, mogu igrati kljucnu ulogu na putu do bebe
     Novi testovi kao pomoc na putu do bebe  - tu cemo nauciti kako mozemo testirati genetske predispozicije i znati sto nam je ciniti. Ovome ce se veseliti svi oni koji su imali neobjasnjene prethodne pobacaje i brojni drugi. 
    Homeopatska podrska menstrualnom ciklusu - uci cemo dublje u naturopatsku podrsku zenskom zdravlju na putu do bebe i pokazati sto sve homeopatija, adaptogeni, ciljane masaze, limfna drenaza, bioidenticni hormoni mogu doprinijeti. Zacece uz visok FSH i nizak AMH - ovdje cemo govoriti o kompleksnoj vezi psihe, hormona, neuroloske mreze i imuniteta na putu do bebe, te kako povecati sanse zenama koje zele bebu a ovarijska rezerva je pri kraju i blizi se menopauza Vaginalna hidroterapija i fitoterapija na putu do bebe - uci cemo u psiholoske, emotivne teme puta do bebe, svjesno zacece, ali i konkretnu tehniku za podrsku prokrvljenosti maternice kroz vaginalno naparavanje tocno specificnim biljem po fazama ciklusa i tipu ciklusa! 

Leah
    17. Veljača 2021. 11:43

lavanya 🌷 🔜🤰

Ne znam dal ste cule za nutricionisticu Maju Obrovac Glisic, bavi se pitanjima neplodnosti, trenutno organizira predavanje koje ce biti 9.5., sa nama jako zanimljivim temama (placa se) pa si mozete pogledati na instagramu/facebooku ako vas zanima.

Teme:
    Alati za detekciju ovulacije - jako je bitno da na putu do bebe SAVRSENO poznajete svoj menstrualni ciklus!
    Prva pomoc kod inzulinske rezistencije i PCOS-a - ako se jos uvijek pitate da li su glikemija i inzulin bitni na putu do bebe, ovdje cemo vam do u detalj objasniti zasto jesu!
    Hashimoto kao zamka na putu do zaceca - ovdje cete nauciti da je to u biti sistemska bolest i upucuje na dubok metabolicki problem koji znacajno moze ometati plodnost.
    Kako optimizirati status estrogena i progesterona - svima vam je jako bitno pitanje korekcije estrogenske dominacije i manjka progesterona o cemu ovisi uspjesna ovulacija i dovoljno kvalitetan endometrij za implantaciju!
    Genetika i nutrigenomika neplodnosti - ooo ovo ce vam biti game-changer, pricat cemo zasto je MTHFR mutcija vise od problema trombofilije, i koje jos mutacije gena, a mogu se korigirati prehranom, mogu igrati kljucnu ulogu na putu do bebe
    Novi testovi kao pomoc na putu do bebe - tu cemo nauciti kako mozemo testirati genetske predispozicije i znati sto nam je ciniti. Ovome ce se veseliti svi oni koji su imali neobjasnjene prethodne pobacaje i brojni drugi.
    Homeopatska podrska menstrualnom ciklusu - uci cemo dublje u naturopatsku podrsku zenskom zdravlju na putu do bebe i pokazati sto sve homeopatija, adaptogeni, ciljane masaze, limfna drenaza, bioidenticni hormoni mogu doprinijeti. Zacece uz visok FSH i nizak AMH - ovdje cemo govoriti o kompleksnoj vezi psihe, hormona, neuroloske mreze i imuniteta na putu do bebe, te kako povecati sanse zenama koje zele bebu a ovarijska rezerva je pri kraju i blizi se menopauza Vaginalna hidroterapija i fitoterapija na putu do bebe - uci cemo u psiholoske, emotivne teme puta do bebe, svjesno zacece, ali i konkretnu tehniku za podrsku prokrvljenosti maternice kroz vaginalno naparavanje tocno specificnim biljem po fazama ciklusa i tipu ciklusa!

Uuuu ovo zvuci jako zanimljivo, bas cu potraziti, ali se ipak nadam da cu do petog mjeseca biti trudna

17. Veljača 2021. 11:43

+ njena web stranica 👍

17. Veljača 2021. 11:44

Leah

lavanya 🌷 🔜🤰

Teme:
    Novi testovi kao pomoc na putu do bebe - tu cemo nauciti kako mozemo testirati genetske predispozicije i znati sto nam je ciniti. Ovome ce se veseliti svi oni koji su imali neobjasnjene prethodne pobacaje i brojni drugi.

Uuuu ovo zvuci jako zanimljivo, bas cu potraziti, ali se ipak nadam da cu do petog mjeseca biti trudna

E to sam i ja pomislila 😅

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Veljača 2021. 12:24

Ja se nadam da nikom od nas neće trebat al neće odmoći🐞😁😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Veljača 2021. 12:33

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

https://ibb.co/LP8sfnG

🤭🤭 kad ovakve poruke dobijem zaljubim se 😜🤩

🤞🤭🤭Go girl! 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.