Pada mi na pamet, kako mi skoro očito kreće novi (4.) ciklus, ima li netko preporuku što mogu kupiti od suplemenata, čajeva i slično, a da je primjereno ženi s urednim ciklusima i bez dijagnoze so far.
Moguće da meni već i godine čine svoje pa u tom smislu bi uzela nešto što neće škoditi, a možda može pomoći…
Čitala sam da pijete razne čajeve, prahove, sok od cikle, što od toga da uzmem? Unaprijed hvala na pomoći 😊
Pretpostavljam da se o ovoj temi milijun puta ovde pričalo, nemojte zamjerit što je ponovno otvaram, evo prisiljena sam sama sebe citirat u nadi da će ovaj put netko primijetit 😆☺.
Ima li netko kakvu preporukuuu 🙏?
Moram riješit nabavu danas-sutra jer M očekujem u petak, a u samoizolaciji sam, tako da morat će dragi ić, što znači da mu moram servirat sve info što i gdje traži, inače tko zna što će donijeti 🙈🤣
Hvala curke i isprika što se ponavljam 🤗🥰
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sanjarko ma ti si vec u 6. Tjednu tako da mucnine vec mogu krenuti. Nadam se da te nece previse opterecivati. Joj kad se sjetim tog osjecaja🤭
Marty mislim da se pratimo i to cak u dan😁 al nekako su mi ciklusi poceli varirati ,ne dodu tocno u dan nego dan,dva bude razlike pa zapravo stvarno ne znam kad bi trebala doci. Po proslom ciklusu kad gledam,ako ce biti 29 dana a ne 30 ko inace,trebala bi u petak. A sad… vidjet cemo. Nisam nista mjerila tako da stvarno ne znam uopce koji sam dpo. Ja mislkm da cete vi uspjeti uskoro Marty draga❤ mozda cemo imati i isti termin u dan kad se vec tak pratimo 😁😁🤭💞Bella hmm zanimljivo. meni je zadnja dva mjeseca došla po 2 dana ranije, 26. dan. adanas mi je 27. dc. se sjećaš kojeg datuma siprošli mj dobila?vidjet ćemo kak će biti sada :) prošli mj me baš namučila jaako, prvo sam 5 dana ranije osjetila grčeve, onda je došla slaba al s jakim bolovima, i za sat vremena sve prestalo, cijeli dan ništaa, ni bolovi ni krvarenjeluda sam bila.. pripremilavećtest za ujutro, i onda nasred noći procurila onak, i dosta me to psihički pogodilo ta cijela agonija, par dana mi je trebalo da se priberem dok muž nije uzeo stvar u svoje ruke..znaš ono ponadala sam se već. i sad nakon njegovog nalaza, prekjučer smo dugo razgovarali o svemu i stali na loptu, posložili kockice u glavi i mislim da je napredak već tu obzirom da nisam suzu pustila na sješkića, jer sam ga očekivala. a i glupaču.Bellice idemo mi zajedno po taj plusić, sada još jače! bilo bi predobro kad bi imale i isti termin i onda se tak bušaste jednog danai upoznamo 😁❤❤❤
Marty to bi bilo predobro😁🤞🤞💕
Totalno kuzim to razocarenje. Meni ponekad kad mi bolovi budu jaki nekoliko dana prije znam da dolazi i tad se zbediram skroz i onda kad stigne sam ok i razmisljam kak cemo i sto dalje. Kak se osjecas danas? Grcevi jaci ili slabiji trenutno?
Zadnja je bila 22.1. To si biljezim jer uvijek zbog kontrola i sl biljezim dane M ali nisam nista ostalo pratila🤭
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pada mi na pamet, kako mi skoro očito kreće novi (4.) ciklus, ima li netko preporuku što mogu kupiti od suplemenata, čajeva i slično, a da je primjereno ženi s urednim ciklusima i bez dijagnoze so far.
Moguće da meni već i godine čine svoje pa u tom smislu bi uzela nešto što neće škoditi, a možda može pomoći…
Čitala sam da pijete razne čajeve, prahove, sok od cikle, što od toga da uzmem? Unaprijed hvala na pomoći 😊
Pretpostavljam da se o ovoj temi milijun puta ovde pričalo, nemojte zamjerit što je ponovno otvaram, evo prisiljena sam sama sebe citirat u nadi da će ovaj put netko primijetit 😆☺.
Ima li netko kakvu preporukuuu 🙏?
Moram riješit nabavu danas-sutra jer M očekujem u petak, a u samoizolaciji sam, tako da morat će dragi ić, što znači da mu moram servirat sve info što i gdje traži, inače tko zna što će donijeti 🙈🤣
Hvala curke i isprika što se ponavljam 🤗🥰
Hej 🤗 hmmm. Ako ti je sve uredno mozda ti je folna i dovoljna. Ili neki prenatal-novalac,premama duo,elenatal... u njimas imas folne i malo ostalih vitaminceka.
Ja znam piti svasta ali imam dijagnoze pa nisam mjerodavna🤔
Ako nemas nikakvih problema, krvna slika ako je ok, ciklusi uredi i O svaki mjesec mozda ti je ok samo ta folna ili prenatal.
Hvala draga Bella 😊!
Ciklusi si mi uredni, doduše znaju biti i 26 dana, npr O mi je ovaj ciklus bila 12. dan već, krvna slika isto ok, jedino sam niskotlakaš.
Čitam da svašta pijete, npr često se sok od cikle spominje na forumu, računam možda nešto takvo može pomoći... Ciklu baš ne volim ali spremna sam se žrtvovat ako ima smisla da je pijem 😁.
Tek od ovog ciklusa sam uvela lh trakice i bbt, gledam sad što bi sljedeće mogla 🙈...
Wonderer ja uzimam folnu, vitamin d i magnezij a muž mix sportskih vitamina na bazi povrća, zink, magnezij i odnedavno b komplex zajedno sa folnom.
Trenutno čitam knjigu "It starts with the egg" i tamo se savjetuje uzimanje folata umjesto folne, vitamin d i koenzim CoQ10 oću obliku Ubiquinol-a (ima još preporuka ali trenutno ih se ne mogu sjetiti). Preporučam ti da si pogledaš na stranici Futunatura.hr tamo imaju dosta tih suplemenata, ja sam od tamo uzimala. Ili jednostavno možeš neki prenatalni vitamin, ja sam jedan period uzimala Elevit. Nadam se da sam ti pomogla u odluci 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Hvala Monstera 🤗.
Imam doma neotvoren TwinLab Pre-natal care ali su mi u ljekarni rekli da ne trebam piti i to i folnu istovremeno 🤷♀️.
Idem malo istražiti ovu web stranicu što je spominješ, još jednom hvala 😊.
Joj da, i odvratnu ciklu iz dm-a pijem od menge do ovulacije (2dcl na dan) i ananas od ovulacije do 6dpo. Kod ananasa je jako bitno da se pojede i srž 😊
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ancio, ciklu i ananas od prvog dc do ovulacije ako sam dobro upratila na forumu?
Internet kaže da cikla regulira visoki tlak, što u mom slučaju ne znam koliko je dobro jer mi je tlak oko 90/60 godinama. Pred 10 dana me uhvatila slabost, izmjerila 77/57 🙈.
Vrkuta, stolisnik, kopriva?
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Wonderer ja sam ciklu mislila piti redovito ili svaki drugi dan jer i sa zeljezom znam imati problema pa je ok pripomoc. Svakako mozes cim zdravije jest jer to ne moze odmoci. I vjezbaj ili šeći,kreći se da cirkulaciju potaknes koja je jako vazna. Mislim da ako ima u prenatalu folne da nije potrebno jos dodatno uzimati. Npr u novalacu ima i folne i folata kombinacija kao i u elenatalu sto je ok. A sto se tice cajeva kozes neki za trudnice uzeti ili npr za Rooibos kazu da je odlican pa to tako preventivno piti.😁
Sortiraj odgovore
Najstariji