Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    17. Veljača 2021. 09:21

MareMare11

Bella jos velika 4 dana do M! 😬

Javljaj kako ce biti stanje sa simptomima😁drzim🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 09:22

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

ma prva sam kad treba nekoga nagovarati na pis pis a kad ja trebam userem se kao grlica
    moja lh se kao budi, ali sam napaljena ili sam samo luda jer su poceli plodni dani ja jucer pocela oko dragog, kaze on meni garant si nesto piskila pa si odjednom sva happy rekoh dragi moj blijeda je trakica ajde ti svoj posao odradi, pustila sam ga prvo da malo odmori pa sam krenula u proces zavodenja

🤣🤣🤣 hahaha❤

buhtlica23
    17. Veljača 2021. 09:23

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

ma prva sam kad treba nekoga nagovarati na pis pis a kad ja trebam userem se kao grlica
    moja lh se kao budi, ali sam napaljena ili sam samo luda jer su poceli plodni dani ja jucer pocela oko dragog, kaze on meni garant si nesto piskila pa si odjednom sva happy rekoh dragi moj blijeda je trakica ajde ti svoj posao odradi, pustila sam ga prvo da malo odmori pa sam krenula u proces zavodenja

Ovo je vrh 😅🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Veljača 2021. 09:23

Bella naravno, tu sam 😁😁
    Anciooo vrh si legendica🤣😁 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

buhtlica23
    17. Veljača 2021. 09:25

Ovaj curke,ako netko zna kad je najbolje da krenem sa folikulometrijom? Ja bi to odradila privatno a ne znam kad da krenem. Danas mi je 9 dan ciklusa , a cini mi se da su mojeO kasnije. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Monstera
    17. Veljača 2021. 09:27

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Anci 😂😂 🤭🤭

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 09:31

buhtlica23

Ovaj curke,ako netko zna kad je najbolje da krenem sa folikulometrijom? Ja bi to odradila privatno a ne znam kad da krenem. Danas mi je 9 dan ciklusa , a cini mi se da su mojeO kasnije.

Koliko ti traje ciklus? Tipa moji kad su 30 dana, krenem oko 11,12 dana.

Leah
    17. Veljača 2021. 09:33

Dobro jutro curke, ja izmjerila tempicu u pol 8 i zaspala nazad do 9.. Kako je lijepo vidjeti da nam je grupa zivnulaa hehehe.. 
    Lindsay moze i meni jaka turska kava sa sojinim mlijekom, bas aam danas sva nikakva ko da se nisam naspavala..

Lorre cestitam jako lijepi plusic na 12dpo

Cure koje cekate vjesticu nadam se da nece doci i da su grcici znak da se mrvica gnjezdi 🤞🤞🤞

Sanjarka pametnice moja, super si to zakljucila da je O vjerojatno bila na 15dc, to zato jer je poslije toga pocela rasti? Ja sam se bojala da je bila na 13dc jer je tad bila najniza temp, ali znaci li to da ne gledam najnizu vec kada pocne ta uzlazna putanja tj tempica raste. Jer kad gledam premom app najtamnija trakica mi je bila na 14dc  i onda je pocela bljediti.. Da oznacim u FF 14dc kao OPK + da bi ff oznacio O i brojo DPO?

Sorry na dugom postu

▪Marty
    17. Veljača 2021. 09:37

Bella🌟

Sanjarko ma ti si vec u 6. Tjednu tako da mucnine vec mogu krenuti. Nadam se da te nece previse opterecivati. Joj kad se sjetim tog osjecaja🤭
    Marty mislim da se pratimo i to cak u dan😁 al nekako su mi ciklusi poceli varirati ,ne dodu tocno u dan nego dan,dva bude razlike pa zapravo stvarno ne znam kad bi trebala doci. Po proslom ciklusu kad gledam,ako ce biti 29 dana a ne 30 ko inace,trebala bi u petak. A sad… vidjet cemo. Nisam nista mjerila tako da stvarno ne znam uopce koji sam dpo. Ja mislkm da cete vi uspjeti uskoro Marty draga❤ mozda cemo imati i isti termin u dan kad se vec tak pratimo 😁😁🤭💞

Bella hmm zanimljivo. meni je zadnja dva mjeseca došla po 2 dana ranije, 26. dan. a danas mi je 27. dc. se sjećaš kojeg datuma si prošli mj dobila? vidjet ćemo kak će biti sada :) prošli mj me baš namučila jaako, prvo sam 5 dana ranije osjetila grčeve, onda je došla slaba al s jakim bolovima, i za sat vremena sve prestalo, cijeli dan ništaa, ni bolovi ni krvarenje luda sam bila.. pripremila već test za ujutro, i onda nasred noći procurila onak, i dosta me to psihički pogodilo ta cijela agonija, par dana mi je trebalo da se priberem dok muž nije uzeo stvar u svoje ruke.. znaš ono ponadala sam se već. i sad nakon njegovog nalaza, prekjučer smo dugo razgovarali o svemu i stali na loptu, posložili kockice u glavi i mislim da je napredak već tu obzirom da nisam suzu pustila na sješkića, jer sam ga očekivala. a i glupaču. Bellice idemo mi zajedno po taj plusić, sada još jače! bilo bi predobro kad bi imale i isti termin i onda se tak bušaste jednog dana i upoznamo 😁❤❤❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Veljača 2021. 09:37

Leah ja sam tek friško utrpala pa mi je malo teze da vas sve popratim ali evo nikad nije kasno 😇🐞
    Figice za grcice😁😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.