Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    17. Veljača 2021. 08:31

Jutro ☕ nisam uspila nista upratit od jucer, moze kratki update?
    Moj graf je jucer izgledao kao od LazyO danas, na kraju sam dobila kasno popodne, pisi za ne dobit 14.3, tako kaze ff, a vidit cemo kad ce ovulacija ovaj put bit 🤣🤣🤣

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    17. Veljača 2021. 08:44

Jutro ženicee!
    aaaaa mogu i ja k vama na kavu? kod nas u firmi je danas smeđa vodaajučer su nam nešto popravljali i sad nikako da se razbistri pa ne pijemo ništa za svaki slučaj, mislim da ću zaspati tu do 10
    Bella jooj kak je lijepo vidjeti tvoj post ujutro! ❤i ja tebe grliim! pa tko bi popamtio 400 stranica hehehe, ja nekad ne znam kaj sam pred 2-3 stranice pročitala..mužić mi ovaj tjedan još radi mikrobiološke pretrage urina i ejakulata, pa ćemo vidjeti kaj bude s nalazima i kaj će dr reći, ali uglavnom daa prirodno idemo dalje, obavezno neke vitaminceke za spermice da ih nabildamo i to je to za sada. mi dvije se još uvijek dobro pratimo s ciklusima :) meni još nije došla, baš zeza.
    Sanjarka nadam se da će ti mučnina brzo proći
    zuzuzujalica jooš maaloooo 🤞🤞
    wonderer aahhhh..ako nam je tako suđeno-pratimo se i dalje u ovoj grupi 
    Lorre čestitkee!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Veljača 2021. 08:59

Bella🌟

Jutro moje trudilice☕
    Watson kako si mi ti? 🤗
    Marty grlim💕💕meni isto krenuli sinoć jači grčići pa cekam da bude svaki čas kroz dan dva. Marty, obzirom na nalaz muža, jel trebate jos kakve pretrage ili cete sad samo koristiti dodatke i nastaviti sa prirodnim pokušajima jel? Oprosti ako si nedavno pisala,uopce se ne mogu sjetiti. Pocitala sam zadnjih 400ak stranica prije nek sam stigla pa mi se sve malo pomiješa😅
    Maremare simptomčići super zvuče😁😁🤞🤞

Pa zasad zvuce super, inače me grcevi i bol uhvati jako dan prije il na sam taj dan a sad već od 8dpo i ne prestaje...još taj dan sam imala onak podosta iscjedka (suh, bijel) a danas već mliječni... Ma svasta tu ima i umisljemog i stvarnog🤞😇😇

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    17. Veljača 2021. 08:59

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

zuzuzujalice ti si show, ako imas testica pocni onda vec piskiti hihihihihi

Ancii ti si show samo da netko nešto piški heheeh kak je kod tebe situacija s trakicama?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 09:01

Sanjarko ma ti si vec u 6. Tjednu tako da mucnine vec mogu krenuti. Nadam se da te nece previse opterecivati. Joj kad se sjetim tog osjecaja🤭
    Marty mislim da se pratimo i to cak u dan😁 al nekako su mi ciklusi poceli varirati ,ne dodu tocno u dan nego dan,dva bude razlike pa zapravo stvarno ne znam kad bi trebala doci. Po proslom ciklusu kad gledam,ako ce biti 29 dana a ne 30 ko inace,trebala bi u petak. A sad... vidjet cemo. Nisam nista mjerila tako da stvarno ne znam uopce koji sam dpo. Ja mislkm da cete vi uspjeti uskoro Marty draga❤ mozda cemo imati i isti termin u dan kad se vec tak pratimo 😁😁🤭💞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 09:04

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Joooj koliko mi je ovo falilo😁😁😎
    Maremare zanimljivo,drzim🤞🤞🤞😁 kad ces radit test? Il cekas do dana kad M ne bi trebala stici?

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Veljača 2021. 09:11

Bella🌟

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Maremare zanimljivo,drzim🤞🤞🤞😁 kad ces radit test? Il cekas do dana kad M ne bi trebala stici?

Paa nekako ako već nije to to   lakse vidit nju ako dodje nego minusić🤷‍♀️😁 ako izdrzim da ne napravim...nekako se nadam da neće doć ali sve mi vuće na to 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 09:14

MareMare11

Bella🌟

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Paa nekako ako već nije to to lakse vidit nju ako dodje nego minusić🤷‍♀️😁 ako izdrzim da ne napravim…nekako se nadam da neće doć ali sve mi vuće na to

I meni je isto laske viditi M nego negativan test😁 kad bi ti trebala stici M?

Sarita_00
    17. Veljača 2021. 09:15

Jutro od mene šepave 😁
    Čitam vas i veselim se svakom vašem simptomu. I ta pozitiva i potpora je nešto predivno ❤️ Ne može svatko ni utješiti ni razumjeti ono što nije osjetio na svojoj koži. 
    Ja sam na bolovanju još 7 dana, pa ćemo vidjeti hoću li moći ići raditi ili će mi još produžiti. 
    Vidim tamo na listi da imam još 6 dana. Neki dan me nešto boluckalo, imam iscjetka za izvoz i nekako sam napaljena 🤣🤣🤣 A noga me boli već od same pomisli 🙈🙈
    Idem odmarat 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

RiO MArE🐟😅❣️
    17. Veljača 2021. 09:18

Bella jos velika 4 dana do M! 😬

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.