Lindsay sedela sam nekih 15ak min pre vadjenja krvi. I ja sam se iznenadila kada mi je dao terpaiju,jer sam videla da neki daju terapiju tek kod ogromno povišenog prolaktina,ali sto kažeš doktor je,sigurno zna sto mi je dao. Daj Boze da pomogne i to pa da dobijemo napokon nasu bebicu. 🥰
Woow sad vidim da je tvom muzu povisen 300% .. Jel on pije iste lekove,ili ?
Njega su poslali na dodatnu pretragu- magnet hipofize. Hipofiza je zlijezda smjestena u glavi. Povisen prolaktin cesto se odnosno najcesce povezuje s tumorom hipofize. Tumori su u 99 % slucajeva dobrocudni ali stvaraju visak prolaktina i s time spolni sterilitet. Moj muz nije imao tumor na hipofizi , a medicina nije dovoljno istrazila od kuda mu onda prolaktin ako nije od tumora hipofize. To podrucje jednostavno nije dovoljno istrazeno, i nismo dosegli tu medicinsku obrazovanost da nadjemo onda uzrok prolaktina. S time sto ne znaju od kuda mu prolaktin su mu se bojali dati Dostinex ili Bromergon da mu ne poremeti sve druge hormone koji su mu u ravnotezi. Ja sam bila nesretna sto nije dobio terapiju pa sam ju kupila na svoju ruku i molim se Bogu da sve ispadne dobro jer riskiramo strasno. Ali tako je kako je, nasa odluka da probamo vratiti proizvodnju spermija jer sigurno losijoj proizvodnji uzrok je prolktin pa sad sta nam Bog da….
Ako ne vratimo spermiogram u normalnu u 5 mjesecu smo u postupku i to bi bilo to.
Sve te razumem. Neverovatno da mu nisu dali nikakvu terapiju. Verujem da bi i mi isto na svoju ruku tako uradili. Zelim vam puno sreće i da sto pre dobijete bebicu,na bilo koji nacin 😇🥰
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
I tebi sretno Sandricak.
Jajne stanice se obnavljaju svaka 3 mjeseca znaci ti isto poboljsanje jajnih stanica od prolaktina mozes vidjeti u 5. mjesecu.
Tada ce se prolaktin odraziti na tvojim spolnim hormonima. To je optimalno doba ako ocekujes pozitivne promjene u začeću :)
Dakle 3 mjeseca od pocetka terapije Dostinexom :)
Lindsay tako je, ja sam davnih dana rekla da ću ja do svoje bebe doći kako znam i umijem 😊 Ima dana kad sve malo potonemo, ali želja za našim bebama je vjerujem svima jača od tih par loših dana 😘
Anci ne znam koja je cijena u HR, možda je tamo jeftinije pa da tamo probaš kad budeš išla doma? Ali možda ti ni ne bude trebalo, kao i prošli dobitni ciklus 😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Bella,drago mi je da si se javila I da si dobro❤❤
Hvala ti na rijecima podrske..Nas par koje idemo u MPO smo tu uz sve cure,da podijelimo nase iskustvo I damo vjetar u ledja svim curama koje imaju sanse za prirorodne T.Samo hrabro ❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Napravila i drugi test, 🧙♀️ još nije stigla pa sam se nekako nadala da je kasnija ovulacija bila, međutim ništa! Baš ždere živce ovo!
Čekam kad će doći jer mi je ovo sad gubljenje vremena!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Radila sam malo prije opet ovaj i odmah je ovako pokazalo nemam pojma vise
https://ibb.co/jvVsFKB
Dobar dan drage buduće mamice. 😍💐
Ptičica mi je javila da se naša Bella vratila, morala sam doći pozdraviti i zazeliti joj sreću, te baciti cijeli kanader trudnicke prasine. I svima vama ostalima, naravno, super ste cure i želim vam od srca brzo preseljenje na drugi dio foruma, sve znate koji. Ima još dosta mjesta na jesenskim bebama.
Nadam se da ste sve dobro, hrabre i dalje, usprkos minusima i gadurama. Proći će i to jednom i sve ćete zaboraviti. 😘
Cure koje ste krenule u postupak, želim vam puno hrabrosti i sreće i uspjeh u prvom pokušaju. 😍
Pusa svima od Traveller 😘😘😘😘
❤❤❤ uzivaj draga Traveller i nadam se da vam se uskoro pridruzujemo🤗💕
Anabelice 💕💝💝❤ drzi se😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja upravo odradila Clearblue test kazu da se moze raditi u bilo koje doba , iii opet -..... iako kasni 6 dana , i imam vecinu simptoma ... vise srece drugi put .😊
Ja upravo odradila Clearblue test kazu da se moze raditi u bilo koje doba , iii opet -….. iako kasni 6 dana , i imam vecinu simptoma … vise srece drugi put .😊
Sortiraj odgovore
Najstariji