Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    16. Veljača 2021. 21:45

Anci moja, i meni je tako drago da sam s vama,falile ste💞❤
    Iva zao mi je za minus,grlim💕
    Anni cestitam😘🤗😘
    Kupila famozni sok od cikle danas pa mislim da cu dati sansu uskoro😁🤭

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

▪Marty
    16. Veljača 2021. 22:22

lavanya i monstera 🤞🤞🤞 da nalazi budu dobri! samo hrabro kao i do sada 💪❤
    wonderer nista nije gotovo dok ne stigne! jos ima vremena za tvoj plusic ovaj ciklus 🍀 
    traveller 💕💕💕
    bella i ja sam ga pila pred dva ciklusa 😁 ovaj ciklus sam jela ananas😜 sretnoo s tim, iako se nadam da ti ni nece trebati 🍀💕
    mene trbuh bas boli a nikako da procurim. sad ce valjda opet u noci 😑

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    16. Veljača 2021. 22:49

Lijepi pozdrav curke!! 😁😁
    Evo da vam se i ja pridruzum...u cekanju sam 👺ili bolje receno ne cekanju😊, jedino sto se razlikuje od svakog pms-a je to sto imam blage grceve 7-8 dan nakon ovulacije i jako bolne sise,osluskujem se kao stetoskop i nadam se da je svaka promjena plusić!! 🐞🐞🐞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    16. Veljača 2021. 22:52

MareMare11

Evo da vam se i ja pridruzum…u cekanju sam 👺ili bolje receno ne cekanju😊, jedino sto se razlikuje od svakog pms-a je to sto imam blage grceve 7-8 dan nakon ovulacije i jako bolne sise,osluskujem se kao stetoskop i nadam se da je svaka promjena plusić!! 🐞🐞🐞

MareMare dobrodosla! 🤗 jako dobri simptomi, drzim 🤞 da je to to! 🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    16. Veljača 2021. 22:55

▪Marty

MareMare11

Evo da vam se i ja pridruzum…u cekanju sam 👺ili bolje receno ne cekanju😊, jedino sto se razlikuje od svakog pms-a je to sto imam blage grceve 7-8 dan nakon ovulacije i jako bolne sise,osluskujem se kao stetoskop i nadam se da je svaka promjena plusić!! 🐞🐞🐞
    MareMare dobrodosla! 🤗 jako dobri simptomi, drzim 🤞 da je to to! 🍀

Puno hvala na dobrodoslici i na figicamaacekamo još sitno 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Samoja6
    17. Veljača 2021. 01:28

kbasic

Cao drage žene i cure,imam pitanje ,zadnju menstruaciju sam imala 27.12 i nikako da krene neman apsolutno niti jedan simptom radila san test bio je negativan ,jucer sam vadila krv za štitnjacu bila mi je 8,da li je moguce da zbog štitnjače nemam menstruaciju da li ima ko iskustva stim ,inace imam neredovne cikluse otp svako (30-45) dana,jos mi se nikad nije dogodilo da ih ovoliko nemam. Hvala vam😘

Meni se znalo dogoditi da preskoči... Najčešće tijekom nekog stresnog perioda... Onda mi se redovito poremeti ciklus! A nekad mi se čak zna i tijekom onih prijelaznih razdoblja, ljeto-zima... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Bella🌟
    17. Veljača 2021. 05:51

Jutro moje trudilice☕
    Watson kako si mi ti? 🤗
    Marty grlim💕💕meni isto krenuli sinoć jači grčići pa cekam da bude svaki čas kroz dan dva. Marty, obzirom na nalaz muža, jel trebate jos kakve pretrage ili cete sad samo koristiti dodatke i nastaviti sa prirodnim pokušajima jel? Oprosti ako si nedavno pisala,uopce se ne mogu sjetiti. Pocitala sam zadnjih 400ak stranica prije nek sam stigla pa mi se sve malo pomiješa😅
    Maremare simptomčići super zvuče😁😁🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

ivaheljic1
    17. Veljača 2021. 06:07

Jutro drage žene . 😊 
     Dal je neka od vas imala crvenu aknu odmah ispod usne prije nego sto treba dobiti , to mi se pojavilo prije 3 dana i jako je bolnoo na dodir . Sinoć sam imala grčeve i bolove u zdjelici kad izdahnem . Jutros sve normalno. Po citav dan me ne boli nista navecer krenu grcevi . Ja inace nisam imala takvu situaciju jer ja bogu hvala zaista nemam.bolne menstruacije kad dode kao i da nije haha 😊😊❤ sa obzirom da mi kasni 7i dan radila sam dva testa -, tako da sam isljucila trudnocu . Grudi su ogromne sa venama vidljivim.velikim po njima . Pa valjda ce vise procuriti :/ . 

Monstera
    17. Veljača 2021. 07:02

Dobro jutro cure drage 🤗
    Baš si jučer razmišljam da mi se čini da smo nekako slabe ovaj tjedan sa trakicama i testićima? 
    Ja sam počela sa trakicama ali ništa još, načekati ću se još do sljedećeg tjedna kad bi se trebale početi buditi 😁
    Dobrodošle nove cure 🤗
    Ugodan dan želim svima 😘

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lindsay
    17. Veljača 2021. 07:08

Dobro jutro Monstera, Ancio ,Bella. Kuham kavu, zelite li?
    Pusa svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.