Lindsay znam, svjesna sam svega i u blagom šoku jer mi se ovo kosi sa svime što sam ranije "znala" i čula. Malo mi je lakše otkako sam vam to napisala, ma da ni ne očekujem odgovor jer tko to može znati, premalo je informacija.
U isto vrijeme sam u šoku/strahu i uzbuđena jer imam nešto od čega bi krenula i spomenula ginekologu, a ne samo "ja mjesecima pokušavam ali ne mogu ostati trudna, ne znam zašto"
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Dobro jutro cure drage, ja popila kavicu na poslu i nekak sam sva danas puna pozitivne energije pikić niti na vidikić, but no siki riki :)) ciklus se još sam traži
Welcome back Bella, ja te se sjećam još iz doba kad sam bila puno aktivnija prije godinu dana... nekad je dobro maknuti se, tako sam i ja napravila nakon 2.biokemijske, nekad treba malo mira i orijentirati se na druge stvari da se psiha oporavi :) Sad lijepo sa nama u nove pobjede
Ines ne želim te plašiti ali meni je stres na poslu uzrokovao stvarno velike probleme i baš se odrazilo na ginekoološkoj strani...Tako da nadam se da ćeš uspjeti naći neki mir, je na žalost kod nas žena psiha je velika uloga kod trudnoće
Mia draga, hvala na podijeljenom iskustvu i žao mi je što ti se desilo takvo razočarenje, ali imaš odličan pozitivan stav i znam da će ti se mrvica uskoro začahuriti i ostati dobrih 9mj, držimo fige čvrsto :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hvala cure 💕 sve redom... 💕
Marty draga, žao mi je zbog dijagnoze! Ali sad znate i mozete reagirati! Najgore je zavaravati se i nista ne poduzimati. Sigurna sam da ce sve biti ok 🙏🙏
.
Dogovorila sam prohodnost za iduci utorak 🙏🤞🤞 Nadam se da ce sve biti ok
t.loza neka si rekla sto ti je na dusi. Treba se olaksati.
lavanya naravno da ce biti, zar dolazi u obzir da nece???? NEEEE.
Bit ce prohodni jajovodi
t.loza neka si rekla sto ti je na dusi. Treba se olaksati.
lavanya naravno da ce biti, zar dolazi u obzir da nece???? NEEEE.
Bit ce prohodni jajovodi
Sviđa mi se taj stav 💪 Za druge ga imam, za sebe ne 😅😩
Bit ce sve ok!!! 🙏🙏💗💗💗🍀🍀🍀
Drage cure, čitam jutros vaše postove i baš se osjeti neka pozitiva, posebno kod onih koje proživljavaju ozbiljne situacije, svaka vam čast na tome 💪.
Da ne nabrajam poimenično, svima sve naj želim u našim borbama i da što prije dođemo do cilja, kojim god putem trebalo ❤!
Ja sam danas 12 dpo, test opet negativan, ali neću bit tužna, ionako sam u samoizolaciji ovaj tjedan pa možda i bolje da je tako... M će očito po planu, u petak, do tada neću više radit testove...
Aliiii veselim se vašim 🤗
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
detektirali problemčić i idemo to rješavati.imam bolove u trbuhu od juč pišnula sam test ujutro da lakše čekam mengu, tako da očekivani snješko.. možeš vjerovati da nisam pustila suzu? evo prvi put od kad radimo na bebi..jučer smo puno razgovarali o svemu i malo slagali kockice u glavi i jednostavno treba prihvatiti situaciju i idemo hrabro i jako dalje :)
Samo hrabro Marty❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Lavanya drzim🤞🤞 za prohodnost. Bit ce to ok❤
Wonderer zao mi je za minus, drzi se💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Mia jako mi je žao da je tako sve završilo 😔 Znam koji je to osjećaj sreće kad ugledaš pozitivan test i na žalost znam i kad to sve završi. Drago mi je da ti je to dalo još više snage da se izboriš za svoju bebu, i ja ti želim svu sreću na tom putu ❤️
Lavanya žao mi je za m, ali samo da ti kažem da je puno cura ugledalo pozitivan test nakon prohodnosti, to isto želim i tebi 🤗
Tloza kome ćeš se pojadati ako ne tu nama na forumu 😊 Ja se nadam da ćeš brzo detektirati šta je sa ciklusom, možda je jednostavno bio ciklus bez ovulacije...
Wonderer žao mi je za negativan test. Neka ti brzo dođe da možeš dalje u novi ciklus 🤗
Sanjarka škicam te na jesenskim 🤗
Ja sam danas dogovorila privatno da idem vaditi krv za hormone i ostalo, pa da vidim napokon na čemu sam.
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji