Pozdrav cure, nisam do sada pisala samo sam vas vjerno pratila pa evo da se i ja izjadam.
Sa suprugom sam 9 godina i prije 7 mj smo odlučili krenuti na bebu i naravno da kad želiš nista ne bude. Testovi na ovulaciju su mi svaki mjesec samo neg.neg neg i uložila sam ovaj mjesec prvi pust da je poz.(i naravno da sam iskoristila🙈🤣) nego..moj problem je taj što napokon imam ugovor za stalno i to nam je sa financijske strane idealno jer tu di jesmo ne bi bez 2 place usudili se ici na to.ali moj problem je psiha i stres. Imam sefa kretena s kojim nikako na zelenu granu. Posao mi je sam po sebi dosta stresan i sad je zadnja 3 mjeseca eskaliralo s njim. Nisam o trudnoći toliko razmisljala do sad jer mi je to trenutno kao izlazne karta iz ove situacije. Pa me zanima kako ste se nosile sa stresom i pokusavanjem sa trudnoćama??? Jel imala koja slična iskustva??
t.loza a trakica????
Je li ovo PIK ODNOSNO OVULACIJA VEC ??? STA JE S TEMPICOM ???
Ines dobrodošla :) pa vjerujem da stres ima jako veliki utjecaj na trudnoću
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro cure
Bella jako mi je drago da si se vratila i da si uspjela odmoriti glavu❤
Sanjarka joj kako je lijepo da se i dalje javljas tu i bodris nas, uzivaj trudnice nasa.
Ja ne kuzim obaj graf, ja sam sve vise sigurna da je O prosla i da nisam uspjela uloviti pik, samo ne znam zasto mi FF nije oznacio O... A sve mi je to novo i zbunjujuce, jos MM ima gips na nozi, polako otpisujem ovaj ciklus
Lindsay ne testiram više trakice ali budem jednu kad dođem kući jer mi ovo nekako zvuči čudno... Sad sam prvi ciklus pratila trakice, na 18dc su mi trakice bile najtamnije mada pik nisam uhvatila,već na 19dc su bile full svijetle... Izglrda da ću ja još dugo upoznavati svoje tijelo prije trudnoće 🤦♀️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Tloza eto i meni ovaj mjesec prvi put trakice i bazalna, ocito odlucili naa zajebavat
https://ibb.co/rv6yh97 rvo trakice, od tada ih nisam više radila. Pod pretpostavkom da je o ipak danas, zašto bi mi onda na 18dc bile tako tamne trakice? Koji jr drugi razlog za tamnjenje trakica osim porasta lh pred o? Božeeee, šta je s ovim mojim tijelooooom
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Moguce je da je i prosla a moguce je da je i danas. Samo sto ako ti je O vec danas, odnosno pukao folikul , opet neces uhvatiti PIK jer je u tom slucaju PIK bio jucer . Danas kad je O nastupila, lh polako pada i bit ce svjetla.
t.loza zasto si prestala raditi trakiceeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bella draga 💗 drago mi je da si se vratila...nekad se dobro maknuti od svega😊sad idemo pozitivno naprijed, po svoje bebice 🍀🙏
Moja vještica je stigla 💔
Danas zovem Betu da dogovorim prohodnost
Sortiraj odgovore
Najstariji