Jutro cure, ja evo dobila ranije vjesticu 😩 moze na listu za 13.3
Gumbica, ako inače imaš pravilne cikluse, pričekaj još tih 2-3 dana da vidiš kakvo će biti krvarenje. Možda je ovo implantacijsko 🤔
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Gumbica žao mi je, želim ti sreću u sljedećem ciklusu!
LazyO ja sam ti tak kao opuštena svaki ciklus bez opterećivanja, a što sam opuštenija sve jače oplačem, muž više ni ne pita šta je. Ahhh ako ćemo promatrat vjetrove kao simptom onda sam shvatila u čemu je problem i što krivo radimo, jbt pa moj muž je stalno trudan! Izgleda da stavljamo u krivu rupu 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
NanaJ kako si ti, imaš li kakvih simptomčića? 🤭
Uh imam nekakve blage mucnine ujutro ali brzo prode, tu i tamo grcevi kao menstrualni i leda me donji dio boli. Cicke pune i cvrste i do jucer sam imale bas jake glavobolje evo danas je bolje. E da i luuude snove 🙈😅
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
cure zao mi je zbog snjeskica, ali znate da je moguca i kasna implantacija, tako da jooos ima vremena za plusic😘😘😘
sanjarka 🤗🤗❤ znam draga moja al kako kaze lindsay s druge strane sjedi mi mali vrag na ramenu😜 a i znas da smo.mi zene jako nestrpljive, zasto nije sad odmah i od prve😉 polako cemo ishoditi nalaze, bit cemo mirni ako je sve ok a ako nije da mozemo.cim prije reagirati☺
lazyO tako je, jednom ce i nama bit mjesec kad cemo ulazit u tih 10% 😜 iakoo da, da je bar to ovaj put 😂😁😁😁🤞🤞 hjoj
lyra hvala ti draga, i ja tebiii 🤞🤞🤞❤
anciiiika moja ma samo ti hopsaj bilo po planu ili van plana, a ja drzim palcice da vam.uspije ovaj mjesec 💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Hvala cure al ovo je bas svjeza krv, ma do ljeta idemo ajmo rec opusteno pa ako ne bude nista onda cu krenut s trakicama. Samo pozitiva i idemo dalje ❣️ svima nam zelim sto prije plus na testu 😊❤️
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
vjetrovi😂😂 Ancii na koje dpo si ti ono imala vjetrove u dobitnom? ja sam ih sad imala na 3 dpo mislila sam da ce se muz onesvjestit zbog mene😂🙈 na srecu nije, prezivio je nekim cudom😂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ej zenske evo upadam ko padobranac, ne stignem biti aktivna kad je ovaj moj hendikepiran i nista ne moze bez mene.
Ja pisnula danas LH i kad se osusila ja reko evo peak je, a premom me odmah demantirao😰 jel ja moram sama to oznaciti ili ce mi app sama oznacit? Svakako mislim da je blizu jupiiii 🥳🥳🥳
Otisla poruka bez slike.
https://ibb.co/R0rGqmB
po meni, jos je ipak kontrolna jaca od testne ali je jaaako blizu pika, obavezno bar jos jednu danas pisni😘🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
sorry nisam ti odg, meni je app sama oznacila ali tek nakon sto je slijedeca bila svijetlija, ne odmah 🙂 pretpostavljam zato jer su svakoj od nas razlicite te vrijednosti odn jacina pika a i ovisi u koje vrijeme i kakvu trakicu pisnemo.. tako sam si ja protumacila 😁 ako me kuzis, ne znam bolje opisati 🙄
vi samo hopsajte, kako se cini bit ce pik jos danas, ili sutra 😉😁😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji