Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    13. Veljača 2021. 11:40

Gumbica

Jutro cure, ja evo dobila ranije vjesticu 😩 moze na listu za 13.3

Gumbica, ako inače imaš pravilne cikluse, pričekaj još tih 2-3 dana da vidiš kakvo će biti krvarenje. Možda je ovo implantacijsko 🤔

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Loza 💙😇
    13. Veljača 2021. 11:41

Gumbica žao mi je, želim ti sreću u sljedećem ciklusu!
    LazyO ja sam ti tak kao opuštena svaki ciklus bez opterećivanja, a što sam opuštenija sve jače oplačem, muž više ni ne pita šta je. Ahhh ako ćemo promatrat vjetrove kao simptom onda sam shvatila u čemu je problem i što krivo radimo, jbt pa moj muž je stalno trudan! Izgleda da stavljamo u krivu rupu 😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

NanaJ
    13. Veljača 2021. 11:45

t.loza 🔜🤰

NanaJ kako si ti, imaš li kakvih simptomčića? 🤭

Uh imam nekakve blage mucnine ujutro ali brzo prode, tu i tamo grcevi kao menstrualni i leda me donji dio boli. Cicke pune i cvrste i do jucer sam imale bas jake glavobolje evo danas je bolje. E da i luuude snove 🙈😅

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

▪Marty
    13. Veljača 2021. 11:49

cure zao mi je zbog snjeskica, ali znate da je moguca i kasna implantacija, tako da jooos ima vremena za plusic😘😘😘
    sanjarka 🤗🤗❤ znam draga moja al kako kaze lindsay s druge strane sjedi mi mali vrag na ramenu😜 a i znas da smo.mi zene jako nestrpljive, zasto nije sad odmah i od prve😉 polako cemo ishoditi nalaze, bit cemo mirni ako je sve ok a ako nije da mozemo.cim prije reagirati☺
    lazyO tako je, jednom ce i nama bit mjesec kad cemo ulazit u tih 10% 😜 iakoo da, da je bar to ovaj put 😂😁😁😁🤞🤞 hjoj
    lyra hvala ti draga, i ja tebiii 🤞🤞🤞❤
    anciiiika moja ma samo ti hopsaj bilo po planu ili van plana, a ja drzim palcice da vam.uspije ovaj mjesec 💕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Gumbica
    13. Veljača 2021. 11:53

Hvala cure al ovo je bas svjeza krv, ma do ljeta idemo ajmo rec opusteno pa ako ne bude nista onda cu krenut s trakicama. Samo pozitiva i idemo dalje ❣️ svima nam zelim sto prije plus na testu 😊❤️

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

▪Marty
    13. Veljača 2021. 11:57

vjetrovi😂😂 Ancii na koje dpo si ti ono imala vjetrove u dobitnom? ja sam ih sad imala na 3 dpo mislila sam da ce se muz onesvjestit zbog mene😂🙈 na srecu nije, prezivio je nekim cudom😂

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Leah
    13. Veljača 2021. 12:39

Ej zenske evo upadam ko padobranac, ne stignem biti aktivna kad je ovaj moj hendikepiran i nista ne moze bez mene.
    Ja pisnula danas LH i kad se osusila ja reko evo peak je, a premom me odmah demantirao😰 jel ja moram sama to oznaciti ili ce mi app sama oznacit? Svakako mislim da je blizu jupiiii 🥳🥳🥳

Leah
    13. Veljača 2021. 12:40

Otisla poruka bez slike.

https://ibb.co/R0rGqmB

▪Marty
    13. Veljača 2021. 13:18

Leah

Otisla poruka bez slike.

https://ibb.co/R0rGqmB

po meni, jos je ipak kontrolna jaca od testne ali je jaaako blizu pika, obavezno bar jos jednu danas pisni😘🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    13. Veljača 2021. 13:24

sorry nisam ti odg, meni je app sama oznacila ali tek nakon sto je slijedeca bila svijetlija, ne odmah 🙂 pretpostavljam zato jer su svakoj od nas razlicite te vrijednosti odn jacina pika a i ovisi u koje vrijeme i kakvu trakicu pisnemo.. tako sam si ja protumacila 😁 ako me kuzis, ne znam bolje opisati 🙄 
    vi samo hopsajte, kako se cini bit ce pik jos danas, ili sutra 😉😁😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.