Jana cestitam ti, Traveler i tebi crtica lijepo tamni jej! Bas lijepe vijesti kod vas za kraj ove godine!
Tinaa ajde piskii!!!
Traveller,poslala sam ti por ma mail❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Kod mene ☃☃☃☃
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Kod mene ☃☃☃☃
Tina, žao mi je da ne ulazis u NG s plusicem, ali za tebe ima još vremena, samo nemoj da ti to pokvari dan. 😘
A i nije toliko pokvarilo koliko sam mislila da hoće...ja cu danas popiti času vina pa kud puklo da puklo...ako i jesam trudna neće valjda nista biti od te jedne čaše
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Tinaaa ocemoo slikuuuu
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma snjesko da ne može biti jači https://ibb.co/QkFmMjm
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Cure zao mi je zbog minusa 🥺😔❤ drzite mi se i nazdravite par puta veceras za bolju i uspjesniju 2021. 🥳❤
2021 ce bit nasa godina, i to najbolja !!! Znate kako pračka radi? Moramo malo unatrag da bi se ispalili naprijed, dalekooo ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Žene ja prijavljujem užasno cudnu mengu, obilno krvarim i iz mene ispadaju komadine (ne pnak pokoji komadić) nego komad promjera 4 cm. Ne znam da li je moguce da je doslo do začeća a nepravilne implementacije ili nečega jer je ovo prvi put u zivotu da krvarim tako preobilno + da imam tako velike komade nečega
Jana cestitam ti, Traveler i tebi crtica lijepo tamni jej! Bas lijepe vijesti kod vas za kraj ove godine!
Tinaa ajde piskii!!!
Hvala cure. 😘😘
Ancy, kad ti očekujes O?
Ocekujem tamo 17dc 18 dc.
A sto se tice alkohola ja cu vam samo reci da prosle godine vikend prije nego sto sam pozitivan test popiskila sam bila na vinskom maratonu u baranji
Sortiraj odgovore
Najstariji