Jutro svima! ☕ Vrijeme je bas otuzno. Kisa pada, tmurno...
Jana, Traveller pa cure cestitaaaaam!!! 😃❤ Nek vam je najdosadnija trudnoca. 🥰
Ostale cure, zao mi je zbog minusa. 😔 Ali idete dalje iduci ciklus, tako da nije kraj... 💪
Ja jos nisam piskila. Gospoda jos nije dosla, ali tu su grcevi i sve si mislim da cu dobiti svaki cas, pa mi glupo uopce slat muza po test. 🤷♀️
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Dobro jutro cure, Jana i Traveller još jednom čestitam na lijepim plusićima. Baš lijepi ulazak u Novu 🤗❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Hvala cure na lijepim zeljama ❤ svima zelim isto ❤
Ancy ništa, idem onda veceras otrcat barem polu maraton 😎🤣 vino je dobro za cirkulaciju? Sta ne? 😉 čini me veselom, smanjit ću kortizol a mozda se progesteron poveca 😁😁😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana i Traveller cestitkeeee 🎉🎉🙏🙏🙏💗💗💗 cuvajte se i pozitivne misliiii nikakoooo negativne i stres....
Ostalim curamaaa zelim iduci ciklus zajedno samnom da ugledamooo ➕...buudite jake i u nove pobjede...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zdravo cure 👋 Nova sam na forumu i potrebna mi je vasa pomoc. Vec nesto vise od godinu dana radimo na bebi i niikako da se desi. Poslednju mensttuaciju sam imala 1.12. I tada sam odlucila da probam Maybe Baby. Poslednjeg dana menstruacije pojavila se paprat koja oznacava plodne dane i tako je bilo naredna 3 dana. Po mom kalendaru trebalo bi da su plodni dana sada, ali od paprati ni traga. Pre 2 dana desilo mi se da sam otisla u wc i na vesu je bilo par kapi krvi o posle kada sam se obrisala na papiru. Pomislila sam da nije mozda implantacijsko krvarenje jer se desilo 9 dana od te moguce ovulacije, ali jutros sam uradila test i negativan je. Pa me zanima vase misljenje. Da li je uopste moguce da je ovulacija bila tada i da li je prerano za test. Da napomenem da me atomak i ledja probadaju kao kad treba da dobijem. Izvinite na duzem tekstu... 😁
Zdravo cure 👋 Nova sam na forumu i potrebna mi je vasa pomoc. Vec nesto vise od godinu dana radimo na bebi i niikako da se desi. Poslednju mensttuaciju sam imala 1.12. I tada sam odlucila da probam Maybe Baby. Poslednjeg dana menstruacije pojavila se paprat koja oznacava plodne dane i tako je bilo naredna 3 dana. Po mom kalendaru trebalo bi da su plodni dana sada, ali od paprati ni traga. Pre 2 dana desilo mi se da sam otisla u wc i na vesu je bilo par kapi krvi o posle kada sam se obrisala na papiru. Pomislila sam da nije mozda implantacijsko krvarenje jer se desilo 9 dana od te moguce ovulacije, ali jutros sam uradila test i negativan je. Pa me zanima vase misljenje. Da li je uopste moguce da je ovulacija bila tada i da li je prerano za test. Da napomenem da me atomak i ledja probadaju kao kad treba da dobijem. Izvinite na duzem tekstu… 😁
Ponovi za dva dana,mozda je prerano za test.Meni se taj aparatic nije pokazao sigurnim.Nekad mi je pokazivao bas puno paprati na kraju ciklusa,pred mengu...tako da sam kasnije koristila lh trakice,one su mi dosta pouzdanije,I sa njima I bazalnom temp.sam uglavnom uvijek sigurna kad ovuliram..
Ti ponovi svakako testic...ako ne bude ovaj ciklus dobitan,pocni sa lh da budes sigurna.Drzim fige da ne bude trebalo nista...🤞🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Najvise me je zbunilo to krvarenje, zato sto mi se to nikada do sada nije desilo...
Jutro trudilice, budućim mamama čestitam od srca ❤️❤️🔜🤱🏼
Vi koje ste dobile zaista mi je zao, bit će idući ciklus 💪🏻
Aciooo, kako si? Jesi li bolje? 😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Jana i Traveller čestitam 🥳🥳🤗❤
Ostale cure, idemo dalje u nove cikluse i nema predaje doć će ti plusići.❤
Kod mene nikakvih simptoma nema, lagano se samo temp diže i to je to 🤗🤞