Ne znam jel se ovdje pisalo pa oprostite ako je, jel smijem klomifene i caj od vrkute skupa uzimati?
Evo padobranac opet. Ne, kad pijes klomifen ili duphaston i takve neke lijekove hormonske nije preporucljivo piti vrkutu. Nju pijes kad ne pijes klomifen.
Expy necu hvalit cestitku samk saljem puse ❤🥰
To s maskom mi se pocelo dogadat zadnjih 4,5dana ono zlo i naopako. A i drugacija je "bol" ovih grica dolje. Kad trebam dobit nelagoda je konstantna i jednaki intenzitet. Ovo je sad malo osjetim tu nelagodu pa kde ko da je nikad nije bilo. Na momente.
FREYA ma pusti ti temperaturu. Moja je u zescem klincu pa mi plusevi vriste iz testova 🤣
Masa ajde pisni, kak si ti mene nagovarala aad ja tebe i necu odustat 🥰
E da, znala sam da Sanjarka pokriva cim je sinoc nije bilo hahah 👶👶👶🥰🥰🥰🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarkane znam zasto al uopce se ne mogu radovati 🥺 danas uovem ginekologa i sjest cu na telefon i necu se micat dok se ne jave.
I da. Promjenila sam toplomjer. Od 9dpo mjerim s drugim 🙄
Digitalni?
Jesi prije mjerila s obicnim?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Expy necu hvalit cestitku samk saljem puse ❤🥰
To s maskom mi se pocelo dogadat zadnjih 4,5dana ono zlo i naopako. A i drugacija je "bol" ovih grica dolje. Kad trebam dobit nelagoda je konstantna i jednaki intenzitet. Ovo je sad malo osjetim tu nelagodu pa kde ko da je nikad nije bilo. Na momente.
FREYAma pusti ti temperaturu. Moja je u zescem klincu pa mi plusevi vriste iz testova 🤣
Masa ajde pisni, kak si ti mene nagovarala aad ja tebe i necu odustat 🥰
E da, znala sam da Sanjarkapokriva cim je sinoc nije bilo hahah 👶👶👶🥰🥰🥰🥰
Znate me 😁😁😁😁 ako me nema na forumu, hopsam 😂
Leah zao mi je zbog minusa 😔
Nadam se da nisi puno razocarana kad niste bas ni pokrili
Prvi mjesec je nas! 🙏
Hvala mila, ma nisam razocarana ocekivala sam minus, tako je pocetak nove godine i nove pobjede.Veceras cu si fino popiti vinceko i uzivati s dragim 😊😍
Tako treba ❤️
Dobro jutro cure drage
Kod mene jutros mala tempica,tako da danas bi trebala biti O 😊
Sayuri si piskila trakicu?
Oohoo , pokrivaj to danas obavezno😋
Piskila sam maloprije, mrvicu je tamnija nego jucer pa cu opet za par sati ali mislim da O dolazi u nedjelju malo kasni ovaj ciklus, bitno je da dodje, i sluz mi krece lagano, i bas evo odoh silovati muza jer se necemo sutra vidjeti....🤠
Onda cemo skupa odbrojavati, ali ja znam da cemo skupa imati plus...🤗
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sanjakra jeste pokrili lijepo? 😌
Ja sam 8DPO i bila sam do sada vec 4 puta na wcu obavit veliku nuzdu, nije proljev… ali ako se sjecam dobro mislim da sam i prosli mjesec stalno isla na wc. Nadam se da je to dobar znak . Nisam uspila pisnut ni lh trakicu jer sam stalno na wcu pa ne uspijem zadrzat malo mokracu 😂🙈🙈🙈
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ne govori muzu nista dok ti ne zakasni m
Bar ja necu, nema potrebe da se oboje nadamo ako dođe do rane biokemijske ili sta ja znam sta vec
Dobro jutro cure drage
Sayuri si piskila trakicu?
Oohoo , pokrivaj to danas obavezno😋
Piskila sam maloprije, mrvicu je tamnija nego jucer pa cu opet za par sati ali mislim da O dolazi u nedjelju malo kasni ovaj ciklus, bitno je da dodje, i sluz mi krece lagano, i bas evo odoh silovati muza jer se necemo sutra vidjeti….🤠
Onda cemo skupa odbrojavati, ali ja znam da cemo skupa imati plus…🤗
Iz tvojih usta u Bozje Usi ❤️🙏🤞🏻
Stavi popodne trakicu da vidimo
Sanjarkane znam zasto al uopce se ne mogu radovati 🥺 danas uovem ginekologa i sjest cu na telefon i necu se micat dok se ne jave.
I da. Promjenila sam toplomjer. Od 9dpo mjerim s drugim 🙄
Digitalni?
Jesi prije mjerila s obicnim?
Oba su bila digitalna. Prvi se drzi minutu, drugi sam zapišti nakon 10-15 sekundi
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro jutro cure drage
A onda odbrojavanje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Traveller sve znas, obozavam tvoju crticu ❤️
Jana kakva sjena? Divna crtica s obzirom da trebas dobit tek. Cestitam od ❤️ i Uzivaj
Na ff ima grafova od tisuće žena, ima li sa niskim tempicama i sasvim urednim t. Ako te opterecuje ne mjeri je vise.
Nego, jesi mozda mjenjala toplomjer? S kojim mjeris?
Amy, Tina zao mi je zbog minusa, al imate vas dvi jos puno vremena minus postane plus tako da 🥰
Lisa sve je ti je lipo objasnila Traveller, nemam sta nadodati, piskit ces i lh?
Avocado sve je moguce 🤷♀️ iako ja nekako Kontam da bi bar malo kasnila da je bilo nesto no tko ce znat za sigurno….
Mokosh daj otiđi po test 😁😅🤞🏻
Lunar zao mi je zbog minusa 😔 kad trebas dobiti?
Belinda lh ne pokazuje svima t, sretno sutra 🥰
Anci da te nisam cula, tu smo zajedno i u sreći i u tuzi. Pisi stagod ti je na duši ❤️ bude li te bas jako bolilo otiđi na pregled obvezno
Makki welcome 🤗 nisam nikad koristila tu metodu za utvrditi o pa neznam, no krv ti moze biti kod ovulacije isto, a ako je i implantacija treba proci bar 2-3 dana da utvrdis t i to s onim najosjetljivijim testom
Koliko ti traju ciklusi kad bi tek sad trebala biti O?
Sayuri s
Variraju mi ciklusi 28-33 dana. Nekad i 38… koristim aplikaciju menstrualni kalendar i po njoj bi trebalo da je sada, ali nikad se nisam uzdala u to zato sam i uzela Maybe beby da probam. Sacekacu joa 2-3 dana pa cu ponoviti test.
Pa zaista ne znam onda. Ako si imala pocetkom 12 m, onda su plodni dani svakako vec trebali zavrsit
Vec si oko 30dc. Navijam za implantaciju
Ako ne uspije ovaj mjesec, preporucam lh trakice i mjerenje bazalne
Sortiraj odgovore
Najstariji