Ja ipak mislim da neću piskiti sutra…bit cu tek 9dpo, a imam još 6 dana do M…tako da je ipak prerano
Ako imas kineza udri
Ako nemas onda cuvaj novce
Iako ja sam na 9dpo imala plus 🤷♀️
Imam jednu trakicu iz dm-a…nisu neki novci pa ono nije mi zbog toga…nego nekako mislim da cu ugledati -
Ja sam isto vidila skoro pa - a cure vidile crticuu 🤣🤣 nikad se ne zna. 🥰🥰
Ma daj tvoja se crtica iz aviona vidila, nije se morala tražiti na testu
Ja sam u iluziji da sam ga prekvasila, da ne valja, citao se nakon 5 minuta a ja sam ga uslikala u 7 min hahahah
Vidjet cemo sutra ujutro ko ce biti u pravu. 🤭🤭🤣
Čaša mi je uvijek na pola prazna 😝😝
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
LazyO Mene je strah one "evaporacijske" 🙄🙄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Nemojt sad bit takve, sad cemo samo ja i Traveller urinirat po štapićima 🤣🤣 ajdee to vam je zadnji put ove godineeee. Cureeee 🥰🥰🥰🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kupila test onaj 6 dana prije.. Čekamo jutro 🤞❤️🙏
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Meni ove trakice nisu bas najjasnije, jucerasnja mi izgleda tamniija nego danasnja 🙄
https://ibb.co/FJTyYLy
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Moja M danas nije dosla tako da ako me nocas ne iznenadi i ja piskim ujutro, ma da se ne nadam previse jer ovaj mjesec nismo imali ciljane odnose, pa smo pokrili samo 14dc.
Sanjarko prava pikčina👌👌
Expy dobrodošla i sretno❤❤
Traveller bas si me zaintrigirala ovime što si napisala da si puno hodala i da je cirkulacija važna. U mom dobitnom mjesecu sam baš puno vježbala,hodala i počela trčati. Možda to stvarno ima neke veze. Sad svaki ciklus počinjem vježbati pa zapravo odustanem al ovaj mjesec stvarno krećem. Danas smo bas muz i ja bili u šetnji od sat i pol.
Malo proguglaj o tome, stvarno sam na dosta članaka naisla na tu info, a ima totalno smisla. I baš ta dva ciklusa kad mi se primilo sam nakon O setala preko 10 k km dnevno.
Ne km nego koraka. Nisam Flash. 🤣🤣🤣
Skuzila😁😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarko prava pikčina👌👌
Expy dobrodošla i sretno❤❤
Traveller bas si me zaintrigirala ovime što si napisala da si puno hodala i da je cirkulacija važna. U mom dobitnom mjesecu sam baš puno vježbala,hodala i počela trčati. Možda to stvarno ima neke veze. Sad svaki ciklus počinjem vježbati pa zapravo odustanem al ovaj mjesec stvarno krećem. Danas smo bas muz i ja bili u šetnji od sat i pol.
Malo proguglaj o tome, stvarno sam na dosta članaka naisla na tu info, a ima totalno smisla. I baš ta dva ciklusa kad mi se primilo sam nakon O setala preko 10 k km dnevno.
Ne km nego koraka. Nisam Flash. 🤣🤣🤣
Haha skuzila 😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja ni nemam test. 😅 Ako do sutra ne dobijem idem kupit. Stali su grcevi. Cas su tu, cas nisu. Sad me trenutno malo boli (probada) u krizima, vise desna strana. Ugl ne nadam se previse. Zapravo, uvjerena sam da cu dobiti, samo me eto malo zahebava kao i prosli ciklus.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji