Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    31. Prosinac 2020. 11:31

Sanjarka88 🦋

Leah zao mi je zbog minusa 😔
    Nadam se da nisi puno razocarana kad niste bas ni pokrili
    Prvi mjesec je nas! 🙏

Hvala mila, ma nisam razocarana ocekivala sam minus, tako je pocetak nove godine i nove pobjede.Veceras cu si fino popiti vinceko i uzivati s dragim 😊😍

Maša🤰🏼
    31. Prosinac 2020. 11:33

Sanjakra jeste pokrili lijepo? 😌 
    Ja sam 8DPO i bila sam do sada vec 4 puta na wcu obavit veliku nuzdu, nije proljev... ali ako se sjecam dobro mislim da sam i prosli mjesec stalno isla na wc. Nadam se da je to dobar znak . Nisam uspila pisnut ni lh trakicu jer sam stalno na wcu pa ne uspijem zadrzat malo mokracu 😂🙈🙈🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

freya_444
    31. Prosinac 2020. 11:37

Ja sam si danas otišla kupiti jedan test za trudnoću čisto da ga imam iako imam još 7 dana do piškenja ako ne dođe M.🤞🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    31. Prosinac 2020. 11:38

maša25

Sanjakra jeste pokrili lijepo? 😌
    Ja sam 8DPO i bila sam do sada vec 4 puta na wcu obavit veliku nuzdu, nije proljev… ali ako se sjecam dobro mislim da sam i prosli mjesec stalno isla na wc. Nadam se da je to dobar znak . Nisam uspila pisnut ni lh trakicu jer sam stalno na wcu pa ne uspijem zadrzat malo mokracu 😂🙈🙈🙈

Meni se to čini kao dobar znak 🤞🤞🤞🥰

Lucija 16.12.2021.💗

Maša🤰🏼
    31. Prosinac 2020. 11:42

Freya ma ja mislim isto 🙈 i stalno mi je mucno 😳 iako mislim da mi je to malo jer znam da M ide u Petrinju u ispomoc pa me malo strah 😢 a isto neznam kad da napravim test 🙈 on ide 2.1. U subotu gore i nezna kad se vraca dali da napravim test pa ako sam trudna da mu kazem prije ili da cekam da se vrati ? 😕😕 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    31. Prosinac 2020. 11:42

Kad ces ti piskit? 😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Expy
    31. Prosinac 2020. 11:46

Jana - cestitkeeee od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!  da vjerujem da se malo i strah radovati, ali nemoj, raduj se! uzivaj!!
    durgim curkama sa minusima i Ancio - zelim da se dns lijepo opustite, ipak uzivate koliko god tko moze max, pozdravite ovu i docekate 2021 sa puno pozitive i otvorenog srca i nek bude puna lijepih dogadaja, plusica i bebica! svima nam! 
    Meni bi M trebala sutra, imam nazalost sve slicne simptome ko inace, iako me Jana zagolicala kad je napisala da i nju bolli ko da ce svaki cas dobiti jer je mene tako vec 2dana i kad si Jana rekla da ne mozes disati pod maskom - ja jucer i prekojucer ono doslovno hvatam zrak ko riba na suhom! hahah, ali mozda nam je to preboljelcima korone - jos malo posljedica korone, tko ce znati! Ugl, bilo bi zaista cudo 2020-te :) ili 2021 da M ipak ne dode sutra... najljepse cudo, ali ne nadam se previse, ipak vec skoro godinu pokusavamo pa nekako mislim da sam sve ove svoje simptome dosad naucila jako dobro... Veliki pozz djevojke

• Expy
    31. Prosinac 2020. 11:47

Masa koje sve simptomice imas? 

freya_444
    31. Prosinac 2020. 11:51

maša25

Freyama ja mislim isto 🙈 i stalno mi je mucno 😳 iako mislim da mi je to malo jer znam da M ide u Petrinju u ispomoc pa me malo strah 😢 a isto neznam kad da napravim test 🙈 on ide 2.1. U subotu gore i nezna kad se vraca dali da napravim test pa ako sam trudna da mu kazem prije ili da cekam da se vrati ? 😕😕

Moguće da ti je to i od nervoze zbog muža + simptom trudnoće 🤞🤞🤗
    Napravi test, vjerujem da bi ti se sad već mogla nazirati crtica kao znak T. ❤🤞🤞
    Ja ću piškiti kad mi izostane M. Jer sam znala puno i prije piskiti pa bi se razočarala. A i bazalna mi sve kaže ako se spusti znam da dolazi M.

Lucija 16.12.2021.💗

• makii...
    31. Prosinac 2020. 11:54

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro cure drage
    Kod mene jutros mala tempica,tako da danas bi trebala biti O 😊
    A onda odbrojavanje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

Traveller sve znas, obozavam tvoju crticu ❤️
    Jana kakva sjena? Divna crtica s obzirom da trebas dobit tek. Cestitam od ❤️ i Uzivaj
    Na ff ima grafova od tisuće žena, ima li sa niskim tempicama i sasvim urednim t. Ako te opterecuje ne mjeri je vise.
    Nego, jesi mozda mjenjala toplomjer? S kojim mjeris?
    Amy, Tina zao mi je zbog minusa, al imate vas dvi jos puno vremena minus postane plus tako da 🥰
    Lisa sve je ti je lipo objasnila Traveller, nemam sta nadodati, piskit ces i lh?
    Avocado sve je moguce 🤷‍♀️ iako ja nekako Kontam da bi bar malo kasnila da je bilo nesto no tko ce znat za sigurno….
    Mokosh daj otiđi po test 😁😅🤞🏻
    Lunar zao mi je zbog minusa 😔 kad trebas dobiti?
    Belinda lh ne pokazuje svima t, sretno sutra 🥰
    Anci da te nisam cula, tu smo zajedno i u sreći i u tuzi. Pisi stagod ti je na duši ❤️ bude li te bas jako bolilo otiđi na pregled obvezno
    Makki welcome 🤗 nisam nikad koristila tu metodu za utvrditi o pa neznam, no krv ti moze biti kod ovulacije isto, a ako je i implantacija treba proci bar 2-3 dana da utvrdis t i to s onim najosjetljivijim testom
    Koliko ti traju ciklusi kad bi tek sad trebala biti O?
    Sayuri s

Variraju mi ciklusi 28-33 dana. Nekad i 38... koristim aplikaciju menstrualni kalendar i po njoj bi trebalo da je sada, ali nikad se nisam uzdala u to zato sam i uzela Maybe beby da probam. Sacekacu joa 2-3 dana pa cu ponoviti test.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.