Curkice ja pravila danas opet test za ovulaciju…i nema nicega🤣🤣🤣Curka93koji test imaš? Probaj idući ciklus neki drugi ako ti ovaj ne bude ništa pokazivao.
Mene su tako prošli ciklus razočarale one zelene David trakice.
Neke ovugnost...sad cu staviti sliku
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Eeeh da… Ovaj forum je počeo djelovati na mene na podsvjesnoj razini.😂Znači sanjala sam da šetam s prijateljicom, pričamo tako o svemu i svačemu i dotaknemo se teme djece i pokušavanja. Kažem joj ja kako želimo još djece i kako sam počela s LH trakicama, a ona me napadne kako nisam normalna, kakve trakice i bakarači, zašto ne odem na drvo i popiškim granu. Granu?!? Još me ona blijedo gleda, pa da granu… Popiškiš granu, izađe cvijetić, na tučku vaginelata, staviš ju i zatrudniš. Pa kako ja to nisam znala, nitko mi to na forumu nije spomenuo, idem vam odmah javiti. I tako riješim ja sve sa granom. Napravim test, kad gle čuda pozitivan. Sva sretna pokažem mužu, on problijedi, počne plakati, meni ništa nije jasno. Kaže on meni pa blizanci su, reko kao prvo kako znaš, kao drugo pa što onda. I lik mene ladno opere kako ja ne znam ni korisiti taj test, koliko crtica toliko je bebica, pogledam ja upute kad ono stvarno. I dolijeću neki helikopteri, sirene na sve strane, SWAT team nam prilazi i on meni kao spali test, moramo te negdje sakriti. Meni opet ništa nije jasno, da bi me muž napao jel ja to živim pod kamenom zadnjih 10 godina, kao dopušteno je samo 2 djece po paru i uto se ja probudi… Nisam prve 2-3 minute znala je li to san ili java te bi li se smijala ili plakala.😂😂Ode sada ribat kuhinju, muž je kemijao ručak…👋🧹🪣😅
Ahahahaha
Ja imam snove da se pitam odakle mi ideje, ali ovo nadmašuje sve 😂😂
Suosjećam s čišćenjem 🙈 Moj je naučio da u kuhinji ima one koji peru suđe iza njega, pa mu je najmanji problem zaprljati 100 lonaca.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
https://ibb.co/j5q30vN
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Pozz ja danas trebam dobiti.. al još ništa.. malo me probada jajnik.. i sad čekaaam i čekam
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Ameliee umirem 😂😂😂 koji san, skoro sam kavu ispljunila koliko sam ae smijala
Kako ova hrana dobro izgleda mmmmljac
Curka koji ti je dc, kad ti je inace o, jel pise na teakicama koja je osjetljivost?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ameliee umirem 😂😂😂 koji san, skoro sam kavu ispljunila koliko sam ae smijala
Kako ova hrana dobro izgleda mmmmljac
Curka koji ti je dc, kad ti je inace o, jel pise na teakicama koja je osjetljivost?
16...ja ti nemam pojma kak je inace jer jos nisam to pratila...a za osjetljivost nigdje ne pise
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Ameliee znači oplakala aam na ovaj tvoj san 😂😂😂😂 idem si pod hitno naći neku granu, otvorit ćemo novu temu na forumu: LH grančice 😂 btw čestitam, nadmašila si me po dužini postova i ne osjećam se više loše zbog svojih ❤️😂😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Eto drago mi je da sam vas uspjela malo nasmijati u ovu, barem kod nas, oblačnu i tmurnu nedjelju.
T.loza hvala, hvala, a jbg kad sam laprdalo. 😆
Lyra drago mi je mali slatkiš bolje. 🤗 Držim fige da doobro pokrijete ovaj pik. 🤞🤞
Curka držim fige da te tvoje trakice više prorade. 🤞 Ni ja nemam iskustva pa nemam što pametno za dodati, koristim David zelene koje su Innu razočarale i meni svaka baca neku sjenicu, a u četvrtak i pik.🤷♀️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Hej hej 😁 ste mi dobro?
moj izvjestaj: prekjucer je bio pik, jucer o, danas dan nakon o. pokrili smo sva tri dana. prije toga pokrili smo 4 dana prije pika, u pon. danas mi je cijeli dan dolje pritisak i probada me u lijevom jajniku.. takvu situaciju imala sam dva puta, obicno ovulaciju ne cujem.. i tak. sad cekamooooo "simptome" kao.i obicno 😂
t.loza pa tko to misli na mene ❤ imali smo aktivnu nedjelju, obilazili nase, pa bake, pa na groblje i tak.. i s vesom se borim od jucer te pranje te peglanje 😑 kak si mi danas?
LazyO wooow sretno ti na novom radnom mjestu 🍀🍀 da ta promjena donese jos jednu maalenu promjenu 😉👣
Sarita uuu fino se papalo kod vas njam njam 😋 suosjecam s koljenom, i mene boli kod svake promjene vremena..
Laraaa opa..kad planiras test raditi? nadam se da m nece uopce stici!🤞🤞
Ameliee san je 🔝🤣🤣🤣
Lyra piiiiiik 🎉🎉🎉 super kaj ti maleni ozdravio😊😊 sretno s pikom, samo se vi volite i punite 😁🤞🍀
Buhtlica nemoj se sekirati sad, a na pregledu ozbiljno porazgovarati s ginickom i mora naci rjesenje i za ovulaciju i regulaciju ciklusa 😘😘
Sanjarkiceeee trudnice nasa 😘😘😘😘😘
Tommy, Garava drzim 🤞🤞🤞🍀🍀🍀 zaa debeeeleee ➕➕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
tloza vidis nisi jedina i ja kad me duze nema puknem esej ovamo 🙊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji