Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Veljača 2021. 21:41

Marty bome lipo ste vi to pokrili. Od svih tih milijuna koje ste ukrali ma mora jedan biti pobjednik 🥳🥳🥳🥳🥳😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Veljača 2021. 21:42

Sanjarka88 🐰

Marty bome lipo ste vi to pokrili. Od svih tih milijuna koje ste ukrali ma mora jedan biti pobjednik 🥳🥳🥳🥳🥳😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ukrcali, ne ukrali 🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sarita_00
    07. Veljača 2021. 22:00

Dijete zaspalo, možda padne i večeras neki 😂 Preživjet ću i to što me koljeno boli 🙈 
    Sad opet osjetim da me nešto bolucka dolje. Makar je to ništa u usporedbi s prije. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

marija3998
    08. Veljača 2021. 04:15

Jao cure mene drži ovo rano buđenje od vikenda dignem se u 4 ujutro pa ko sova ležim i gledam u mraku, danas sam se probudila u 2:30 😮
    Malo me strah zbog svega što je bilo prošli put, jedva čekam taj rzirpvi pregled da bar malo mirnija budem 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Loza 💙😇
    08. Veljača 2021. 07:37

Marija ajooooj pa strašno. Jel to zbog stresa? Spavaš li barem onda preko dana da nadoknadiš to?

Inače dobro jutro radni narode ☕

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sarita_00
    08. Veljača 2021. 07:40

Jutro
    Od 5:30 sam budna jer me koljeno boli da se nisam mogla namjestiti 😭

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Tuljanica89
    08. Veljača 2021. 07:44

Jutro drage cure! Čestitam svima koje su u meduvremenu vidjele plusic!! 🎉❤️❤️
    Pisala sam prosli tjedan kako ne ocekujem M 9.2. sutra, a sinoc sam primjetila blijedo rozi iscjedak, malo me bockalo 15 min i prestalo. Danas ujutro vise blijedo smecaksto, ali nikakvih bolova. Ne osjecam se kao da mi stize M, ocekivala sam da ce stici tokom noci sinoc, ali nista.. Ako ne dode danas ili sutra, da napravim test u srijedu? Ili je prerano? Moze li ovo biti implantacijsko i kakva su vasa iskustva ako ste ga imale?
    Hvala!

08. Veljača 2021. 07:53

Tuljanica89

Jutro drage cure! Čestitam svima koje su u meduvremenu vidjele plusic!! 🎉❤️❤️
    Pisala sam prosli tjedan kako ne ocekujem M 9.2. sutra, a sinoc sam primjetila blijedo rozi iscjedak, malo me bockalo 15 min i prestalo. Danas ujutro vise blijedo smecaksto, ali nikakvih bolova. Ne osjecam se kao da mi stize M, ocekivala sam da ce stici tokom noci sinoc, ali nista.. Ako ne dode danas ili sutra, da napravim test u srijedu? Ili je prerano? Moze li ovo biti implantacijsko i kakva su vasa iskustva ako ste ga imale?
    Hvala!

Tuljanice,ako je jucer bio bljedo rozi,komotno bi vec sutra onaj osjetljiviji mogao nesto pokazati,ali pricekaj dan-dva ako mozes kasnjenje M,onda bi trebao i onaj od 25miu pokazati! Sretno 🤞🏻🤞🏻
    Elem,ja prokrvarila! Ovulacija bila uspjesna,folikul nije prerastao u cistu i dosla je rano jutros kako sam ju i ocekivala,a mozda je muz pomogao da to krene sa jednim brzinskim jucer popodne 🤭 kako god,bitno da je stigla i da je ovulacija bila,ja i sto slavim 🥳🥳🥳 sto se tice ovih pitanja,ja na srecu nemam problema s time,ja imam vise problema s bliskim osobama u obitelji koje mi kazu jos nije tvoje vrijeme da rodis,nisi si sredila cijelu kucu do kraja bla bla,a ostalo jos samo postavljanje podova i farbanje 😂 mislim si ako to nije gotovo u 9mj eto onda nisam sposobna ni za sto..ali neka je meni bio prvi ciklus u 2021 ovulacijski 🥳🥳🥳
    Marty,vjerujem da ti je uzasno jer si u velikom iscekivanju i neznanju,vjerojatno bi svaka od nas bila,ali nije nikako dobro za tebe da ne spavas,ako se to vec dogada,zovi svog doktora i ovjasni mu situaciju,mozda te uspije ugurati ranije na pregled pa ti ako nista moze pomoci razgovorom i psiholoskom pomoci. Bit ce to sve dobro ☺️ Ostale cure koje se spremaju pisat drzim 🤞🏻 A plusicima novima i starima cestitam jos jednom 🥳🥳🥳☺️

Lollypop
    08. Veljača 2021. 07:55

Jutro curke, cestitam svima na plusicima 
    Moja m je trebala u subotu doc, međutim nje nigdje, danas idem po testic pa sutra piskim 

marija3998
    08. Veljača 2021. 07:55

Ma mislim da je psiha u pitanju, bojim se jer sam u 09 mjesecu imala biokemisjku i nekako se ne mogu opustiti skroz, inače ovako povremeno imam neki osjećaj u trbuhu, kao da će M doći, to mi stvara brigu 🤔😒

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.