Nece muzu nista bit sta ne zna jos 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarkasvaka čast što šutiš 🤭
Buhtlicabaš te pošteno zeznula doktorica. Iskreno se nadam da će na pregledu poduzeti nešto konkretno da čim prije uspijete 🙏
Mene sinoć počelo bolit koljeno, moja stara boljka, ali ovaj put na drugačiji način 😔 Tako da sam danas šepava… Muž pomogao oko ručka 😁 https://ibb.co/7WJc83b
U par navrata me zažario desni jajnik, a donji dio leđa me stalno boli.
Već je nedjelja 😭😭 Treba mi još jedan dan odmora.
Svaka cast muzu 😎
Muž je po struci kuhar, ali sad već neko vrijeme ne radi to 😁 Pa ga svako toliko upregnem da ne zaboravi 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja testiram s ovim zelenima prvi put. Cini se da bude O uskoro
https://ibb.co/4fCJ44Z
To je to! 🥳
Danas i sutra su ključni dani 🥳
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sarita sve pohvale mužu 👏 moj oće samo ako skupa kuhamo pa da stignem intervenirat ako nešto ne valja, a bude mi lijepo to jer provedemo još malo vremena zajedno 🥰
samostalno si oće skuhat samo griz jer mu moj nije fin, kaže da će i djeci on pravit... Msm si uuu al si mi naškodio 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lyra odličnoooo, sad u akcijuuu 🥳🥳
di nam je Marty?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja testiram s ovim zelenima prvi put. Cini se da bude O uskoro
https://ibb.co/4fCJ44Z
Ovo je pik ženo, Navali 🥳🥳🥳🥳
Haha uspjeli smo jucer navecer i nadam se da budemo danas 😁 jajnici su jos u mirovanju 😁
A cime se ti bavis? 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
T.loza di si sestro po bilješkama... 😂😂 Ja inače sve pišem u popise i bilješke jer imam memoriju zlatne ribice. 🙈 ne daj se draga, znam da te iza ugla čeka i bolji posao i jedna mala slatka bebica. ❤️❤️
Tommy drži se, ne mogu niti zamisliti kroz što prolaziš, grlim. 🤗🤗🤗
Sanjarka svaka čast što možeš držati tajnu, ja bi isto kao i većina ovdje na guzicu progovorila. 🤫🥰
Sarita uff što dobro izgleda, njaam!! 😋😋 Moj se jako voli uhvatiti kuhače, tako da se ja samo izmaknem i uživam, je da moram poslije cijelu kuhinju ribat od poda do stropa, ali ne bunim se previše.
Lyra sretno, nadam se da je ovaj dobitni. 🤞🤞🤞 Jel mala bubica ozdravila?
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Eeeh da... Ovaj forum je počeo djelovati na mene na podsvjesnoj razini. 😂 Znači sanjala sam da šetam s prijateljicom, pričamo tako o svemu i svačemu i dotaknemo se teme djece i pokušavanja. Kažem joj ja kako želimo još djece i kako sam počela s LH trakicama, a ona me napadne kako nisam normalna, kakve trakice i bakarači, zašto ne odem na drvo i popiškim granu. Granu?!? Još me ona blijedo gleda, pa da granu... Popiškiš granu, izađe cvijetić, na tučku vaginelata, staviš ju i zatrudniš. Pa kako ja to nisam znala, nitko mi to na forumu nije spomenuo, idem vam odmah javiti. I tako riješim ja sve sa granom. Napravim test, kad gle čuda pozitivan. Sva sretna pokažem mužu, on problijedi, počne plakati, meni ništa nije jasno. Kaže on meni pa blizanci su, reko kao prvo kako znaš, kao drugo pa što onda. I lik mene ladno opere kako ja ne znam ni korisiti taj test, koliko crtica toliko je bebica, pogledam ja upute kad ono stvarno. I dolijeću neki helikopteri, sirene na sve strane, SWAT team nam prilazi i on meni kao spali test, moramo te negdje sakriti. Meni opet ništa nije jasno, da bi me muž napao jel ja to živim pod kamenom zadnjih 10 godina, kao dopušteno je samo 2 djece po paru i uto se ja probudi... Nisam prve 2-3 minute znala je li to san ili java te bi li se smijala ili plakala. 😂😂 Ode sada ribat kuhinju, muž je kemijao ručak... 👋🧹🪣😅
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Eeeh da… Ovaj forum je počeo djelovati na mene na podsvjesnoj razini.😂Znači sanjala sam da šetam s prijateljicom, pričamo tako o svemu i svačemu i dotaknemo se teme djece i pokušavanja. Kažem joj ja kako želimo još djece i kako sam počela s LH trakicama, a ona me napadne kako nisam normalna, kakve trakice i bakarači, zašto ne odem na drvo i popiškim granu. Granu?!? Još me ona blijedo gleda, pa da granu… Popiškiš granu, izađe cvijetić, na tučku vaginelata, staviš ju i zatrudniš. Pa kako ja to nisam znala, nitko mi to na forumu nije spomenuo, idem vam odmah javiti. I tako riješim ja sve sa granom. Napravim test, kad gle čuda pozitivan. Sva sretna pokažem mužu, on problijedi, počne plakati, meni ništa nije jasno. Kaže on meni pa blizanci su, reko kao prvo kako znaš, kao drugo pa što onda. I lik mene ladno opere kako ja ne znam ni korisiti taj test, koliko crtica toliko je bebica, pogledam ja upute kad ono stvarno. I dolijeću neki helikopteri, sirene na sve strane, SWAT team nam prilazi i on meni kao spali test, moramo te negdje sakriti. Meni opet ništa nije jasno, da bi me muž napao jel ja to živim pod kamenom zadnjih 10 godina, kao dopušteno je samo 2 djece po paru i uto se ja probudi… Nisam prve 2-3 minute znala je li to san ili java te bi li se smijala ili plakala.😂😂Ode sada ribat kuhinju, muž je kemijao ručak…👋🧹🪣😅
Ajme snova 🤣
Je je, mali bumbo je ozdravio 🥰
👦 11/2017 👶 9/2020
Curkice ja pravila danas opet test za ovulaciju…i nema nicega🤣🤣🤣
Curka93 koji test imaš? Probaj idući ciklus neki drugi ako ti ovaj ne bude ništa pokazivao.
Mene su tako prošli ciklus razočarale one zelene David trakice.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji