Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    08. Veljača 2021. 08:22

Lavanya pa kud tako brzo, uh! Pratila si ovulaciju? 

Meni nocas prosla O, pokrili smo jednom prekjucer samo jer je jucer muz bio bolestan. Nadam se da ipak bude nesto 🤞

👦 11/2017 👶 9/2020

Lori🍀
    08. Veljača 2021. 08:23

Jutro svima, pratim vas i čekam plusiće <3

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    08. Veljača 2021. 08:26

Tuljanica89

Jutro drage cure! Čestitam svima koje su u meduvremenu vidjele plusic!! 🎉❤️❤️
    Pisala sam prosli tjedan kako ne ocekujem M 9.2. sutra, a sinoc sam primjetila blijedo rozi iscjedak, malo me bockalo 15 min i prestalo. Danas ujutro vise blijedo smecaksto, ali nikakvih bolova. Ne osjecam se kao da mi stize M, ocekivala sam da ce stici tokom noci sinoc, ali nista.. Ako ne dode danas ili sutra, da napravim test u srijedu? Ili je prerano? Moze li ovo biti implantacijsko i kakva su vasa iskustva ako ste ga imale?
    Hvala!

Ja sam imala tako isto, 2 dana prije M blagi iscjedak, mislila sam da mi je početak M, još sam bila i nervozna i trbuh me bolio. Na kraju je kroz 2 dana prestalo to krvarenje i kad mi je kasnila 1 dan napravila sam test i bio je pozitivan. S druge strane znala sam imati isto tako blago krvarenje koje se kasnije pretvori u M, ali u roku par sati ne 2 dana. Ja ti držim fige za prvu priču

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Monstera
    08. Veljača 2021. 08:30

Jutro cure ☕😁
    Nadam se da vam je vikend prošao super, da ste akcijale i da su se mrvice primile 🤞🍀
    Garava i Tommy čekamo vaše testove 🤗
    Sanjarka lh su 😍 Kako se ti osjećaš, kad si se mislila naručiti kod gina?
    Ancio još malo i možeš u napad na muža i na vojnike 😁
    Marija i Lori svaka trudnoća je priča za sebe, tako da ako se jednom već desila biokemijska, male su šanse da se desi opet. Samo pozitivno razmišljanje i biti će to sve u redu 🤗
    Meni temp. pala na 36.4,očekujem m sutra ili u srijedu, kao po dogovoru 😊 Ugodan početak tjedan svima!!! 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Ginny
    08. Veljača 2021. 08:36

Jutro ☕ pocela sam pisat i onda su me zvali na tel i otislo sve kvragu 😅😅🙈 cekam garavu i tommy, i ostalim curama drzim fige 🤞saljem zagrljsj zabrinutima na pocetku trudnoce 🤗
    Sanjarka 🤩 odlicno. 
    I ko je ono stavio zelenu trakicu, pravi pik, meni ju je jednom premom ocitao sa 3.40 😅 na rozim je najvise uspio 1.92 tako nesto 🤔

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Monstera
    08. Veljača 2021. 08:45

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera

Jutro cure ☕😁
    Nadam se da vam je vikend prošao super, da ste akcijale i da su se mrvice primile 🤞🍀
    Garava i Tommy čekamo vaše testove 🤗
    Sanjarka lh su 😍 Kako se ti osjećaš, kad si se mislila naručiti kod gina?
    Ancio još malo i možeš u napad na muža i na vojnike 😁
    Marija i Lori svaka trudnoća je priča za sebe, tako da ako se jednom već desila biokemijska, male su šanse da se desi opet. Samo pozitivno razmišljanje i biti će to sve u redu 🤗
    Meni temp. pala na 36.4,očekujem m sutra ili u srijedu, kao po dogovoru 😊 Ugodan početak tjedan svima!!!

hihi draga jesam vec jucer, kazem ja njemu vec sada vojnici cekaju 4-5 dana moramo u pohod inace nista od njih, tesko mu palo bilo
    a vise i ta menga

Hahhaa, moraju se vojnici trenirati da budu najjači kad treba 😁 
    Ja ću danas do Mullera po one flastere koje si ti koristila, droge za bolove imam, sad samo neka dođe da mogu dalje 😊

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

marija3998
    08. Veljača 2021. 08:46

Hvala vam cure puno ste mi pomogle i utjesile me 😘❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Tuljanica89
    08. Veljača 2021. 08:47

Lori1988

Tuljanica89

Jutro drage cure! Čestitam svima koje su u meduvremenu vidjele plusic!! 🎉❤️❤️
    Pisala sam prosli tjedan kako ne ocekujem M 9.2. sutra, a sinoc sam primjetila blijedo rozi iscjedak, malo me bockalo 15 min i prestalo. Danas ujutro vise blijedo smecaksto, ali nikakvih bolova. Ne osjecam se kao da mi stize M, ocekivala sam da ce stici tokom noci sinoc, ali nista.. Ako ne dode danas ili sutra, da napravim test u srijedu? Ili je prerano? Moze li ovo biti implantacijsko i kakva su vasa iskustva ako ste ga imale?
    Hvala!

Ja sam imala tako isto, 2 dana prije M blagi iscjedak, mislila sam da mi je početak M, još sam bila i nervozna i trbuh me bolio. Na kraju je kroz 2 dana prestalo to krvarenje i kad mi je kasnila 1 dan napravila sam test i bio je pozitivan. S druge strane znala sam imati isto tako blago krvarenje koje se kasnije pretvori u M, ali u roku par sati ne 2 dana. Ja ti držim fige za prvu priču

Hvala ti! I meni inace krene kao blagi iscjedak i dode kroz par  sati. Zato sam bila uvjerena da ce mi doci sinoc ili oko 5,6 ujutro kako mi cesto dode. Ali evo za sada jos nista... 🤞🏼🙏🏻

Lori🍀
    08. Veljača 2021. 08:54

Hvala ti! I meni inace krene kao blagi iscjedak i dode kroz par sati. Zato sam bila uvjerena da ce mi doci sinoc ili oko 5,6 ujutro kako mi cesto dode. Ali evo za sada jos nista... 🤞🏼🙏🏻

Držim fige, javi nam

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Tommyfame
    08. Veljača 2021. 08:54

cure kod mene minus na digtalcu hahaha

netko me opako zeza :)
    sad samo čekam mengu pa idemo dalje.. dog sam se sa mužem da idemo privatno u kliniku.

pa eto..samo se moramo zbrojiti hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.