JEDVA ČEKAM SUTRAAAAAAAA !!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤞🤞🤞😁😁😁😁❤❤❤❤❤❤
Jana jel imas sto od simptoma??ovakvih ili onakvih
🤞🤞🤞 za +
Cice me jos uvijek bole. Temperatura je blagi uzas 🥺 i stalno me tjera pišat al sam i jako žedna pa cu to ignorirat 🤣
A cice me tak cudno bole.mekane su al kad prodem po njima ili se zakacim bole ko UPALJENI PRIŠT 🤣🤣🤣🤣🤣 doslovno bez naglih pokreta 🤣
I sinoc i danas imam M grceve 😱😱😱
Sutra cu u isto vrijeme probat pišnut 2 testa pa nek ide zivot 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
🤞🤞🤞 za +
Cice me jos uvijek bole. Temperatura je blagi uzas 🥺 i stalno me tjera pišat al sam i jako žedna pa cu to ignorirat 🤣
A cice me tak cudno bole.mekane su al kad prodem po njima ili se zakacim bole ko UPALJENI PRIŠT 🤣🤣🤣🤣🤣 doslovno bez naglih pokreta 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 pa nek ide zivot!! hahahahahah
meni su isto jaaaako osjetljive cicke i imam bolove ko pred mengu, moje frendice 2 su doslovce trcale svaki trenutak u wc misleci da im je "probila" menga koliko su imale bolove identicne menstrualnima, a ustvari su bile trudne! tako da, drzim ti fige... Meni su moji bojim se znak da stize zlobnica jer vec mjesecima isto osluskujem...necu se uzbudjivati 😁 a tebi drzim figeee, da sutra posaljes + :D
🤞🤞🤞 za +
🤣🤣🤣🤣🤣 pa nek ide zivot!! hahahahahah
meni su isto jaaaako osjetljive cicke i imam bolove ko pred mengu, moje frendice 2 su doslovce trcale svaki trenutak u wc misleci da im je "probila" menga koliko su imale bolove identicne menstrualnima, a ustvari su bile trudne! tako da, drzim ti fige… Meni su moji bojim se znak da stize zlobnica jer vec mjesecima isto osluskujem…necu se uzbudjivati 😁a tebi drzim figeee, da sutra posaljes + :D
Meni je ovo skroz zanimljivo jer se ne sjecam kad su me zadnji put boljele cicke. Mislim prije 8 mjeseci, tako nesto. I odjednom prestale. Samo su mi 2,3 dana pred krmaču bradavice bile osjetljive. Kad ovaj cikluuus ono boli boli. Vrh 🤣🤣 dobila sam neku sjenicu jucer ujutro na najjeftinijem testu iz dm-a.
Sad imam prevelika ocekivanja za sutra, a temperatura ne suraduje 🥺😭
Nema veze, win-win sitacija. Ako je trudnoca, topčina, ako nije, mogu slavit novu 🥳🥳🥳🥳
Drzim fige sutra svimaaaa!!!!
Dizem se u 6 tako da oko pola 7 ocekujte moj rezultat 🤗🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
e Jana, di ti je temp za 8dpo? nisi mjerila ili?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
e Jana, di ti je temp za 8dpo? nisi mjerila ili?
Ne, budala ostavila toplomjer kod svojih 🙄 5,6,7 dpo sam ti imala baby roza iscjedak. Istina, sad sam kupila druginpa.mjesrims drugim od 9dpo hahah
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarko prava pikčina👌👌
Expy dobrodošla i sretno❤❤
Traveller bas si me zaintrigirala ovime što si napisala da si puno hodala i da je cirkulacija važna. U mom dobitnom mjesecu sam baš puno vježbala,hodala i počela trčati. Možda to stvarno ima neke veze. Sad svaki ciklus počinjem vježbati pa zapravo odustanem al ovaj mjesec stvarno krećem. Danas smo bas muz i ja bili u šetnji od sat i pol.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Evo Stormy kako su cure rekle, onda uzmi i spermiogram i mirna si.
Javit ces nam odmah jel tako? Nemoj ici sama i drzi se ❤
Sanjarka tvoji pikovi su srcu mili koliko su lijepi 😂😂😂😂👆
Ja necu sutra piskiti, na 11DPO bi trebala biti barem sjenica tako da ne kupujem testice vise ove godine.
Sutra pijem i resetiram se za iducu godinu, idem na kratki vikend odmor tako da necu biti ovdje stalno prisutna...
Zeljela sam pozeljeti Ancioo svako dobro, da si mi hrabra i snazna zena, biti ces mama uskoro...znam to,cuvaj se i brzo oporavi 🙏❤😇
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Traveller, Bella ja sam i inace od prije stalno puno hodala i sada isto svaki dan minimalno 10000 koraka jer imamo dva psa pa nam je to neizbježno i čak sam mislila da je to problem ali očito nije pa nastavljam haha
Inče danas sam 3DC, M već jako slabo ide, neznam šta je to al od kako radimo na bebi svaki mjesec i sve krace traje M, da li se kojoj to isto događa?znači prva dva dana normalno ide i evo treći jako slabo, toliko malo da je dovoljan dnevni uložak
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa27 meniiii 😌 cak i sada kada sam spontani imala ( tj. Biohemijsku) trajalo je svega 3 dana i 4. vec cistaaa....to je normalan neki ciklus...
Svim curama koje sutra piskeee zelim plusiceee...obradujte nas 💋💗💋💗💋
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Traveller, Bellaja sam i inace od prije stalno puno hodala i sada isto svaki dan minimalno 10000 koraka jer imamo dva psa pa nam je to neizbježno i čak sam mislila da je to problem ali očito nije pa nastavljam haha
Inče danas sam 3DC, M već jako slabo ide, neznam šta je to al od kako radimo na bebi svaki mjesec i sve krace traje M, da li se kojoj to isto događa?znači prva dva dana normalno ide i evo treći jako slabo, toliko malo da je dovoljan dnevni uložak
Ma ja se baš slabo krećem i stvarno trebam poraditi na tome.
Meni je M ista kao i prije osim prva nakon spontanog.. tako da nemam tu neke razlike prije nego smo počeli raditi na bebi i sad.🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji