Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    30. Prosinac 2020. 13:17

Bok cure!
    Nadam se da ste dobro. Baš su potresni ovi posljednji dani 2020.g.
    Ancioo još jednom jako mi je žao, naspavaj se i odmori 🤗❤
    Ja danas 4dpo, nemam ništa za prijavit, tempica se popela malo i to je to.

Lucija 16.12.2021.💗

anabelaaaa
    30. Prosinac 2020. 13:21

Sanjarka88 🦋

Evo moje danasnje trakice 🎉🎉🎉
    https://ibb.co/TgJpBwC[ibb.co]
    https://ibb.co/W3mXqz7[ibb.co]

Sayuri a inace imas redovne o? Na koji dc?

Amy_94 Def rani test, ako nemas kineza kupi onaj CB sa crtom ne plusom

Anci drzi se draga 🤗 tu smo za sve! ❤️

Ma kakva plodnost 😁❤
    Sta bih ja dala za ovakav pik😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

LazyO
    30. Prosinac 2020. 13:21

Sretno svima! 
    Tolko je malo plusića bilo ovaj mjesec da sutra osim vas 2 trudnice mora biti još bar koji (ako ne i svi!)

Mene je ovo jučer i jutros tak izbacilo iz takta da nemam ni teka, ni koncentracije raditi, a imam hrpu zaostataka, i samo mi se plače. Baš bespomoćnost i tuga. 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Expy
    30. Prosinac 2020. 13:58

Traveller

watson009

Tommy nije bitan muzev spermio za prohodnost jajovoda 😂😂😂😂
    Mislim da sam dobro shvatila da Stormy zanima sto sam ja morala od nalaza donijeti za prohodnost.

Meni u Beta plus nisu htjeli raditi prohodnost bez spermiograma muža. Zato smo trebali ići početkom siječnja, on na spermio, a ja vaditi spolne hormone.

Traveller - vidim ti si radila ove testove, imas kakav savjet, sa cim zapoceti? Svaki puta kod ginek radim papu i uzv i pitam jeli maternica izgleda OK, i potvrdi mi da sve izgleda OK i jajnici... ali pretpostavljam ona tu ne moze bas nesto ni vidjeti? Ja se sad razmisljam ici testirati hormone i m da testira spermio, pa da otud krenemo... ili nes dr.preporucas, kvalitetu jajne stanice...? a kad bi daj boze to sve bilo OK onda tek prohodnost jajnika? Unaprijed puno hvala!

anabelaaaa
    30. Prosinac 2020. 14:17

anci000 🔜🤰🏼

Hvala 😔🥺

Molim te potrudi se da budes ok,znam da je tesko...Ali moras....❤Imas divnog muza...zajedno ste u tome,a I tvoja plodnost je neupitna...Uspjeces ponovo iz prve I bice sve ok,samo vjeruj u to..❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Apple_sa
    30. Prosinac 2020. 14:39

Tommyfame 🔜🤰

Apple_sa

Tommyfame 🔜🤰

Apple_sa

Tommyfame 🔜🤰

Apple_sa

Hello, novi kolacic, upravo sa finalnog pregleda poslije spontanog. Dobro prosla, ocistilo se samo. Dosla sam da peglam dame sa trombofilijom jer gin ne preporucuje trudnocu zbog velikog rizika od tromboembolijskih dogadjaja.

Hahahhaha i upravo vidjela da sj stavila 🤣 i cek znaci imas trombofiliji i to je to..nemos biti trudna aj bok? Wtf? Stvarno ti je gin evo za pozelit

Mi smo I bicemo dobri 🤣🤣🤣
    Super sam, hvala Bogu, sve ok, nema bolova samo malo krvi, nista strasno. Jedva cekam da skocim u kadu 😇 sada kad znam da je proslo. Pred nama je sada hrpa specijalista za obici, neurolog, hematolog, nalaza hrpu…

Da znas kako sam se iskupala 😍😍😍 predivan osjecaj, i kuglice sam ubacila pa se kiselila. A ne mozemo raditi nista 😭 kazu dr. nista od bezobrazluka do daljnjeg, ali se meni bas prohtijeva 🤫🤭
    Sve mi se cini da cu pribjeci ekstremnim mjerama 👹 cak razmisljam o opciji da okrenem dupe 😂😂😂
    Ne smijem uzimati ni Ergometrol pa moram cekati da samo iskapa, a dosadno, ulozak smara, imam osjecaj ko da imam pelenski osip.

S obzirom da sam sva horny izgleda da cu M okrenuti dupe 😂😂😂 kad je bal neki i princeza bude jebana. Sto se tice doktora... Bili su kristalno jasni, nova trudnoca bi mogla donijeti novi mozdani, srcani ili emboliju pluca, za sada da se ne igram sa zivotom. Najteze mi pada apsinencija, nisam neki manijak inace, ali valjda prisutnost hormona utice na ludo ponasanje. Idem za M I pikam ga po pisi, on steze gace I bjezi 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂

🤵 33 god
    👩‍💼35 god
    prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
    Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
    - terapija Aspirin 100 protect
    ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
    MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije

• Expy
    30. Prosinac 2020. 14:41

Puno hvala Traveller!!!

Jana25
    30. Prosinac 2020. 14:43

JEDVA ČEKAM SUTRAAAAAAAA !!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤞🤞🤞😁😁😁😁❤❤❤❤❤❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tommyfame
    30. Prosinac 2020. 14:52

Apple_sa

Tommyfame 🔜🤰

Apple_sa

Sve mi se cini da cu pribjeci ekstremnim mjerama 👹 cak razmisljam o opciji da okrenem dupe 😂😂😂
    Ne smijem uzimati ni Ergometrol pa moram cekati da samo iskapa, a dosadno, ulozak smara, imam osjecaj ko da imam pelenski osip.

S obzirom da sam sva horny izgleda da cu M okrenuti dupe 😂😂😂 kad je bal neki i princeza bude jebana. Sto se tice doktora… Bili su kristalno jasni, nova trudnoca bi mogla donijeti novi mozdani, srcani ili emboliju pluca, za sada da se ne igram sa zivotom. Najteze mi pada apsinencija, nisam neki manijak inace, ali valjda prisutnost hormona utice na ludo ponasanje. Idem za M I pikam ga po pisi, on steze gace I bjezi 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂

hahahaha jesi blesava  pa zašto moraš imat apstinenciju? pa mislim dobro pa se možete igrat na neke druge načine ^^
    u jbte pa kod tebe ozbiljne stvari.. puj.puj.. riješavaj to pa da imaš čisto zeleno svijetlo za bebolinca

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Expy
    30. Prosinac 2020. 14:53

Jana25

JEDVA ČEKAM SUTRAAAAAAAA !!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤞🤞🤞😁😁😁😁❤❤❤❤❤❤

Jana jel imas sto od simptoma??  ovakvih ili onakvih 
    🤞🤞🤞 za +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.