Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    30. Prosinac 2020. 12:44

hej zene, evo me, uzela sam malo pauzu od foruma i svega, ovaj ciklus nismo bas pokrili,nisam mjerila bazalnu ni trakice, nisam se ustrucavala popit casu vina i tako.. danas cekam da dodje M, nemam apsolutno nikakvih simptoma ni da ce doci ni da nece.. citam vas povremeno, zao mi Ancio jako zbog tebe i toga sto te zadesilo, drzim fige da sto prije ugledas plusic. Traveller i Jana bas mi je drago zbog vas, pogotovo zbog tebe T, svu srecu vam zelim i urednu i dosadnu trudnocu. ostale curke prave ste lavice i samo naprijed dalje. ❤

Sanjarka88
    30. Prosinac 2020. 12:55

Leah

hej zene, evo me, uzela sam malo pauzu od foruma i svega, ovaj ciklus nismo bas pokrili,nisam mjerila bazalnu ni trakice, nisam se ustrucavala popit casu vina i tako.. danas cekam da dodje M, nemam apsolutno nikakvih simptoma ni da ce doci ni da nece.. citam vas povremeno, zao mi Ancio jako zbog tebe i toga sto te zadesilo, drzim fige da sto prije ugledas plusic. Traveller i Jana bas mi je drago zbog vas, pogotovo zbog tebe T, svu srecu vam zelim i urednu i dosadnu trudnocu. ostale curke prave ste lavice i samo naprijed dalje. ❤

Kad mislis piskit?
    Sutra s curama? 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Prosinac 2020. 12:56

SAYURI

Sanjarka88 🦋

Evo moje danasnje trakice 🎉🎉🎉
    https://ibb.co/TgJpBwC[ibb.co]
    https://ibb.co/W3mXqz7[ibb.co]

Sayuri a inace imas redovne o? Na koji dc?

Ijjaaoo koja pikcina🤪 Ti si bas neka plodna zena, jel ti svaki ciklus ovako jaka druga linija, menj nikada nije ovako jaka….🤗
    Inace mi je O na 14Dc a danas sam 12DC, zato mi je cudno da nije krenula da tamni, evo slika maloprije radila…
    https://ibb.co/5nLrrY5

Ovo nije lose. Moze i naglo potamnit 
    Meni je tako u proslom dobitnom 
    10dc jako jako svijetla a 11dc pik 
    Tako da ti nista ne znaci 
    A sta se tice plodnosti ne znam koliko razina lh na to ukazuje bas 😂

• Expy
    30. Prosinac 2020. 12:57

Pozdrav svima! Nadam se da primate jos jednu u svoju brbljaonicu. Ovo je 1.puta da se brbljam na forumu  pa imajte stpljenja pls.... Procitala sam sve ovdje od pocetka.. cestitam curama koje su dobile +, ostalima zelim puuuuno srece i da uskoro sve upisemo velike +. Ancio - jaaako jaaako mi je zao zbog tvog gubitka, nadam se da ces smoci snage sto prije za glavu gore i hrabro naprijed. A moja prica je ... mi pokusavamo skoro evo godinu dana i nazalost zasad nista....  M treba doci 01.01, bolovi, cicke, pristici sve tu nazalost ko svaki mjesec prije M, tako da.... ne nadam se previse ovaj puta (iako svaki puta kad to kazem i dalje se u sebi malo nadam uvijek ) Inace,  vjencali smo se ima godinu dana i tek tada poceli nezasticeni s., nismo se htjeli previse opterecivati i samo opusteno i polako (iako imamo 32g, ali nismo si htjeli raditi pressing) ali sad vec kako je skoro godina dana  malo smo vec optereceni. Plodne dane smo poceli ciljati tako mozda ima 9-10 mjeseci (samo po aplikacijama), a ja sam pocela piskiti na LH trakice ima evo 2 ciklusa (i podudara mi se ovulacija sa aplikacijom), obavljala sam samo redovne papa ginek preglede, sve u redu (samo 1 cista pored jajnika koja je tu vec godinama, 2cm i ne raste) ginekologica samo govori biti strpljiv, trudnoca je jedna slucajnost lalala a ja sam sve nego strpljiva... pa eto htjela sam podijeliti svoje iskustvo i upitati za savjet, koje testove preporucate prve obavljati jer je mene sad vec strah da nes nije kako treba kad vec godinu dana nista, iako jako puno ljudi oko nas znam da su po 1.5-2god pokusavali neuspjesno i onda se dogodi i nakon toga 2-3 djece bez problema.... eto.... veliki pozzzz svima!!

Leah
    30. Prosinac 2020. 12:59

Sanjarka88 🦋

Leah

Kad mislis piskit?
    Sutra s curama? 🥰

Ako danas ne dobijem,piskim ujutro.

30. Prosinac 2020. 13:02

Expy

Pozdrav svima! Nadam se da primate jos jednu u svoju brbljaonicu. Ovo je 1.puta da se brbljam na forumupa imajte stpljenja pls…. Procitala sam sve ovdje od pocetka.. cestitam curama koje su dobile +, ostalima zelim puuuuno srece i da uskoro sve upisemo velike +. Ancio - jaaako jaaako mi je zao zbog tvog gubitka, nadam se da ces smoci snage sto prije za glavu gore i hrabro naprijed. A moja prica je … mi pokusavamo skoro evo godinu dana i nazalost zasad nista….M treba doci 01.01, bolovi, cicke, pristici sve tu nazalost ko svaki mjesec prije M, tako da…. ne nadam se previse ovaj puta (iako svaki puta kad to kazem i dalje se u sebi malo nadam uvijek) Inace, vjencali smo se ima godinu dana i tek tada poceli nezasticeni s., nismo se htjeli previse opterecivati i samo opusteno i polako (iako imamo 32g, ali nismo si htjeli raditi pressing) ali sad vec kako je skoro godina dana malo smo vec optereceni. Plodne dane smo poceli ciljati tako mozda ima 9-10 mjeseci (samo po aplikacijama), a ja sam pocela piskiti na LH trakice ima evo 2 ciklusa (i podudara mi se ovulacija sa aplikacijom), obavljala sam samo redovne papa ginek preglede, sve u redu (samo 1 cista pored jajnika koja je tu vec godinama, 2cm i ne raste) ginekologica samo govori biti strpljiv, trudnoca je jedna slucajnost lalala a ja sam sve nego strpljiva… pa eto htjela sam podijeliti svoje iskustvo i upitati za savjet, koje testove preporucate prve obavljati jer je mene sad vec strah da nes nije kako treba kad vec godinu dana nista, iako jako puno ljudi oko nas znam da su po 1.5-2god pokusavali neuspjesno i onda se dogodi i nakon toga 2-3 djece bez problema…. eto…. veliki pozzzz svima!!

Pozdrav :)
    Nadam se da ces brzo ugledati svoj plusic :)
    Ta cista je cokoladna (endo) ili? 

Sanjarka88
    30. Prosinac 2020. 13:02

Piskilice 31.12. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Watson 
    Laraaa 
    Jana25 
    Traveller 
    Lunar 
    Mokosh 
    Tina25 
    Amy_94 
    Leah 

🎊🎊🎊🎊🎊

Jesam koga propustila stavit? 

Sanjarka88
    30. Prosinac 2020. 13:05

Expy

Pozdrav svima! Nadam se da primate jos jednu u svoju brbljaonicu. Ovo je 1.puta da se brbljam na forumupa imajte stpljenja pls…. Procitala sam sve ovdje od pocetka.. cestitam curama koje su dobile +, ostalima zelim puuuuno srece i da uskoro sve upisemo velike +. Ancio - jaaako jaaako mi je zao zbog tvog gubitka, nadam se da ces smoci snage sto prije za glavu gore i hrabro naprijed. A moja prica je … mi pokusavamo skoro evo godinu dana i nazalost zasad nista….M treba doci 01.01, bolovi, cicke, pristici sve tu nazalost ko svaki mjesec prije M, tako da…. ne nadam se previse ovaj puta (iako svaki puta kad to kazem i dalje se u sebi malo nadam uvijek) Inace, vjencali smo se ima godinu dana i tek tada poceli nezasticeni s., nismo se htjeli previse opterecivati i samo opusteno i polako (iako imamo 32g, ali nismo si htjeli raditi pressing) ali sad vec kako je skoro godina dana malo smo vec optereceni. Plodne dane smo poceli ciljati tako mozda ima 9-10 mjeseci (samo po aplikacijama), a ja sam pocela piskiti na LH trakice ima evo 2 ciklusa (i podudara mi se ovulacija sa aplikacijom), obavljala sam samo redovne papa ginek preglede, sve u redu (samo 1 cista pored jajnika koja je tu vec godinama, 2cm i ne raste) ginekologica samo govori biti strpljiv, trudnoca je jedna slucajnost lalala a ja sam sve nego strpljiva… pa eto htjela sam podijeliti svoje iskustvo i upitati za savjet, koje testove preporucate prve obavljati jer je mene sad vec strah da nes nije kako treba kad vec godinu dana nista, iako jako puno ljudi oko nas znam da su po 1.5-2god pokusavali neuspjesno i onda se dogodi i nakon toga 2-3 djece bez problema…. eto…. veliki pozzzz svima!!

Nemam iskustva 
    Ali samo da ti pozelim dobrodoslicu, drago mi je da si nam se pridruzila 🥰
    Cim prije da ugledas plusic ❤️🤞🏻

• Expy
    30. Prosinac 2020. 13:08

Hi Lavanya, ne nije vec prozirna, "klasicna", davno je prije ginek ocekivala da ce ona i sama puci ali nije, radila sam i markere pred par godina cisto da budem na miru i hvala bogu sve bilo ok, sad je samo kontroliram ona ne raste, giinek kaze da ne smeta trudnoci jer je pored jajnika

• Expy
    30. Prosinac 2020. 13:08

Hvala Sanjarka! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.