Hello, novi kolacic, upravo sa finalnog pregleda poslije spontanog. Dobro prosla, ocistilo se samo. Dosla sam da peglam dame sa trombofilijom jer gin ne preporucuje trudnocu zbog velikog rizika od tromboembolijskih dogadjaja.
Hahahhaha i upravo vidjela da sj stavila 🤣 i cek znaci imas trombofiliji i to je to..nemos biti trudna aj bok? Wtf? Stvarno ti je gin evo za pozelit
Mi smo I bicemo dobri 🤣🤣🤣
Super sam, hvala Bogu, sve ok, nema bolova samo malo krvi, nista strasno. Jedva cekam da skocim u kadu 😇 sada kad znam da je proslo. Pred nama je sada hrpa specijalista za obici, neurolog, hematolog, nalaza hrpu…
Da znas kako sam se iskupala 😍😍😍 predivan osjecaj, i kuglice sam ubacila pa se kiselila. A ne mozemo raditi nista 😭 kazu dr. nista od bezobrazluka do daljnjeg, ali se meni bas prohtijeva 🤫🤭
Sve mi se cini da cu pribjeci ekstremnim mjerama 👹 cak razmisljam o opciji da okrenem dupe 😂😂😂
Ne smijem uzimati ni Ergometrol pa moram cekati da samo iskapa, a dosadno, ulozak smara, imam osjecaj ko da imam pelenski osip.
hahahaha da okreneš dupe mužu ili doktorima? jel ti jako ide? ma bitno da je krenulo kak spada.. bude se to lagano smirivalo :)
i šta sad recimo ako 'okreneš dupe doktorima' i opet ostaneš trudna.. velike su sanse za isti scenarij ili ne mora biti?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Stormy mila, za prohodnost sam imala nalaze papa testa, brisevi cerviksa i nalaze spolnih hormona,mislim da je to to.
i spermio. to im je jako bitno..
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Tommy nije bitan muzev spermio za prohodnost jajovoda 😂😂😂😂
Mislim da sam dobro shvatila da Stormy zanima sto sam ja morala od nalaza donijeti za prohodnost.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Stormy mila, za prohodnost sam imala nalaze papa testa, brisevi cerviksa i nalaze spolnih hormona,mislim da je to to.
Kolko smiju bit stari brisevi?
Evo moje danasnje trakice 🎉🎉🎉
https://ibb.co/TgJpBwC[ibb.co]
https://ibb.co/W3mXqz7[ibb.co]
Sayuri a inace imas redovne o? Na koji dc?
Amy_94 Def rani test, ako nemas kineza kupi onaj CB sa crtom ne plusom
Anci drzi se draga 🤗 tu smo za sve! ❤️
Opaa, sad u akcijuu, moje su jos dosta svijetle ali s obzirom da nikad prije nisam uhvatila nista slicno ovo mi za sada izgleda dobro 😁
Ancioo jako mi je zao,drzi se 😪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo moje danasnje trakice 🎉🎉🎉
https://ibb.co/TgJpBwC[ibb.co]
https://ibb.co/W3mXqz7[ibb.co]
Sayuri a inace imas redovne o? Na koji dc?
Ijjaaoo koja pikcina🤪 Ti si bas neka plodna zena, jel ti svaki ciklus ovako jaka druga linija, menj nikada nije ovako jaka....🤗
Inace mi je O na 14Dc a danas sam 12DC, zato mi je cudno da nije krenula da tamni, evo slika maloprije radila...
https://ibb.co/5nLrrY5
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Mislim da sam dobro shvatila da Stormy zanima sto sam ja morala od nalaza donijeti za prohodnost.
Meni u Beta plus nisu htjeli raditi prohodnost bez spermiograma muža. Zato smo trebali ići početkom siječnja, on na spermio, a ja vaditi spolne hormone.
Ja ne kontam kakve veze ima prohodnost jajnika sa spermom?🤔 Sta zene koje nemaju partnera, uhvate nekog frajera pa zamole za malo sperme u casicu?🤣🤣
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure gdje ste stvarno narucile onaj body za bebe sa natpisom?
Mene je jako strah M ce vjerovatno sa poslom morat u Petrinju na ispomoc jako se bojim da se nesto tamo opet ne dogodi 😢 nadam se da ce ovo sve prestat 😢😢😢
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
ma daaaj? meni nisu dali na HGS bez njegovog spermija.. jer kao šta će mi raditi prohodnost ako je loš spermio i tu problem..
to valjd svatko ima nešt svoje..
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Meni u Beta plus nisu htjeli raditi prohodnost bez spermiograma muža. Zato smo trebali ići početkom siječnja, on na spermio, a ja vaditi spolne hormone.
Ja ne kontam kakve veze ima prohodnost jajnika sa spermom?🤔 Sta zene koje nemaju partnera, uhvate nekog frajera pa zamole za malo sperme u casicu?🤣🤣
Meni su rekli da ako je spermio loš, da nema smisla raditi prohodnost jer se prohodnost obično radi kao uvod u inseminaciju. Ako je spermio loš, onda će preporučiti neki od postupaka, pa ni sama prohodnost više nije toliko bitna.
e upravo to.. + prohodnost se više toliko i ne radi jer je kao zastarijela tehnika ai zna biti pizdarija ako je neka bakterija pristutna.. no to je sad druga stvar.
A nalazi.. bar kod mojih ne smiju biti stariji od 6.mj.
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji