Hej curke.. nadam se da ste mi sve dobro :)
kod mene samo lagani bolovi na lijevoj strani, ako nekim cudom moja olaf lh trakica danas malo potamni, ima nade za o
Leah, t.loza curke rekla bih da nam je kasnija ovulacija ovaj mj., vidjet cemo za par dana kaj bude od tih trakica, obicno ih cure hvale pa vrijedi strpiti se :)
Ginny da, vidim, kod tebe nagli pik.. to ja jos nisam dozivjela ali za sve postoji prvi put ;) hvala na slikici!
Veroma grlim te! drzi se i samo jako
Amelie heheh nadam se da ces danas dobiti svoje lh trakice milom ili silom, bas si me nasmijala
LazyO kako si?
Lori cestitaam ti, uzivaj u trudnoci maksimalno :)
Monstera ima jos danaaa, drziiiim 🤞🤞
Sanjarka cekamoo tvoj testic🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty cekamo tvoju lh danas 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej curke.. nadam se da ste mi sve dobro :)
kod mene samo lagani bolovi na lijevoj strani, ako nekim cudom moja olaflh trakica danas malo potamni, ima nade za oLeah, t.lozacurke rekla bih da namje kasnija ovulacija ovaj mj., vidjet cemo za par dana kaj bude od tih trakica, obicno ih cure hvale pa vrijedi strpiti se :)
Ginny da, vidim, kod tebe nagli pik.. to ja jos nisam dozivjela ali za sve postoji prvi put ;) hvala na slikici!Veroma grlim te! drzi se i samo jako
Amelie heheh nadam se da ces danas dobiti svoje lh trakice milom ili silom, bas si me nasmijala
LazyO kako si?
Lori cestitaam ti, uzivaj u trudnoci maksimalno:)
Monstera ima jos danaaa, drziiiim 🤞🤞
Sanjarka cekamoo tvoj testic🤞🤞
Marty pa i moja trakica je u roku 24 sata od bijelog došla skoro do peaka- tak da ne brini. Danas još nisam piškila, ali jučer ujutro je na kraju bio peak (dakle u ponedjeljak bijela trakica, u utorak ono naglo tamnjenje, jučer ujutro baš baš tamne i popodne počele svijetliti. Daaaakle danas/sutra će te iznenaditi pikić
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
marty nisam ni ja a puno sam ciklusa upratila trakicama hahahah , to je i za mene prvi put
sanjarka ma mislila sam na te pocetne simptome, svi su bili drukciji, eto s malom sam bila uvjerena da je menga, nije mi uopce palo na pamet da bi mogla bit trudnoca dok mi muž nije rekao da sam trudna sigurno haha.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Lori, izgleda da je ipak bila M. Doduše, stigla je na 20 dc, što mi se nikad nije desilo. I ne znam šta je uzrok, niti sam se prehladila, ozebla, imala ikakve drastične promjene, ništa. Ali eto, odlučila me iznenaditi. Bila je i malo čudna, manje bolna i kraća nego inače, pa ću za koji dan ipak uraditi testić, iako nekih simptoma baš i nema. Ali čisto da me ne muči ovaj crv sumnje, pa da znam kako i šta dalje.
Pa da, najbolje tako, napraviti za svaki slučaj...da te bar iznenadi :)
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Marty i ja vjerujem da će biti kasnije. Samo sam ja sad nestrpljiva 😁
kupila sam danas i folnu 🥳 ništa više ne prepuštam slučaju, još me drži ona nabrijanost s početka ciklusa 😁
ananas i cikla spremni uz ostalu zdravu hranu, ako imate još kakav savijet - samo naprijed 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ovo su moje trakice. U premom samo zelene, a onda da imate 12-15DC usporedbu zelene i roze.
https://ibb.co/xDxBv1w
https://ibb.co/ByHwyJv
.
T.loza i Marty da vas vidim 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Divim se toj predanosti tjelovježbi. Inna 15km za dobro jutro- toliko tjedno pređem! Ja sam uvijek bila prilično lijena (ne da nisam ništa radila, al nula bodova za svakodnevnu predanost). I nikad manje kretanja nego u 2020, rad od doma i tak to. Sad malo krenem sa dužim šetnjama.
.
Lori čestitaaam!
Zelenooka možda još ima šanse da je bila kasna implantacija. Pišni u subotu hcg da vidiš..
Sanjarka kao što si rekla, svaka trudnoća može imati različite simptome..ili mogu kasnije nastupiti 😋
Monstera imaš vremena, čekamo subotu da vidimo trakice nanovo 🤗
Garava ajde čekamo!!!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
lazyO kod tebe nema sumnje, obje su pokazale pik isti dan , kod mene se nisu mogle slozit hahah,. al dobro, dan gori doli.
vjezbanje/trcanje mi je ispusni ventil, uz dvoje dice i muza mi triba hahah. plus imam i psa i setam ga cca 5km dnevno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
LazyO 🤞🥰
Aaja ću svoje pišnuti kad dođem s posla oko 15h 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji