Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    04. Veljača 2021. 09:48

Hej curke.. nadam se da ste mi sve dobro :)
    kod mene samo lagani bolovi na lijevoj strani, ako nekim cudom moja olaf lh trakica danas malo potamni, ima nade za o
    Leah, t.loza curke rekla bih da nam je kasnija ovulacija ovaj mj., vidjet cemo za par dana kaj bude od tih trakica, obicno ih cure hvale pa vrijedi strpiti se :)
    Ginny da, vidim, kod tebe nagli pik.. to ja jos nisam dozivjela ali za sve postoji prvi put ;) hvala na slikici!  
    Veroma grlim te! drzi se i samo jako
    Amelie heheh nadam se da ces danas dobiti svoje lh trakice milom ili silom, bas si me nasmijala 
    LazyO kako si?
    Lori cestitaam ti, uzivaj u trudnoci maksimalno :)
    Monstera ima jos danaaa, drziiiim 🤞🤞
    Sanjarka cekamoo tvoj testic🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 09:50

Marty cekamo tvoju lh danas 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

LazyO
    04. Veljača 2021. 10:07

▪Marty

Hej curke.. nadam se da ste mi sve dobro :)
    kod mene samo lagani bolovi na lijevoj strani, ako nekim cudom moja olaflh trakica danas malo potamni, ima nade za o Leah, t.lozacurke rekla bih da namje kasnija ovulacija ovaj mj., vidjet cemo za par dana kaj bude od tih trakica, obicno ih cure hvale pa vrijedi strpiti se :)
    Ginny da, vidim, kod tebe nagli pik.. to ja jos nisam dozivjela ali za sve postoji prvi put ;) hvala na slikici!Veroma grlim te! drzi se i samo jakoAmelie heheh nadam se da ces danas dobiti svoje lh trakice milom ili silom, bas si me nasmijalaLazyO kako si?
    Lori cestitaam ti, uzivaj u trudnoci maksimalno:)
    Monstera ima jos danaaa, drziiiim 🤞🤞
    Sanjarka cekamoo tvoj testic🤞🤞

Marty pa i moja trakica je u roku 24 sata od bijelog došla skoro do peaka- tak da ne brini. Danas još nisam piškila, ali jučer ujutro je na kraju bio peak (dakle u ponedjeljak bijela trakica, u utorak ono naglo tamnjenje, jučer ujutro baš baš tamne i popodne počele svijetliti. Daaaakle danas/sutra će te iznenaditi pikić 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Ginny
    04. Veljača 2021. 10:21

marty nisam ni ja a puno sam ciklusa upratila trakicama hahahah , to je i za mene prvi put
    sanjarka ma mislila sam na te pocetne simptome, svi su bili drukciji, eto s malom sam bila uvjerena da je menga, nije mi uopce palo na pamet da bi mogla bit trudnoca dok mi muž nije rekao da sam trudna sigurno haha. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Lori🍀
    04. Veljača 2021. 10:27

Zelenooka95

Lori, izgleda da je ipak bila M. Doduše, stigla je na 20 dc, što mi se nikad nije desilo. I ne znam šta je uzrok, niti sam se prehladila, ozebla, imala ikakve drastične promjene, ništa. Ali eto, odlučila me iznenaditi. Bila je i malo čudna, manje bolna i kraća nego inače, pa ću za koji dan ipak uraditi testić, iako nekih simptoma baš i nema. Ali čisto da me ne muči ovaj crv sumnje, pa da znam kako i šta dalje.

Pa da, najbolje tako, napraviti za svaki slučaj...da te bar iznenadi :)  

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Loza 💙😇
    04. Veljača 2021. 10:31

Marty i ja vjerujem da će biti kasnije. Samo sam ja sad nestrpljiva 😁
    kupila sam danas i folnu 🥳 ništa više ne prepuštam slučaju, još me drži ona nabrijanost s početka ciklusa 😁
    ananas i cikla spremni uz ostalu zdravu hranu, ako imate još kakav savijet - samo naprijed 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

LazyO
    04. Veljača 2021. 10:45

Ovo su moje trakice. U premom samo zelene, a onda da imate 12-15DC usporedbu zelene i roze.
    https://ibb.co/xDxBv1w
    https://ibb.co/ByHwyJv

.
    T.loza i Marty da vas vidim 😁

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

LazyO
    04. Veljača 2021. 10:45

Divim se toj predanosti tjelovježbi. Inna 15km za dobro jutro- toliko tjedno pređem! Ja sam uvijek bila prilično lijena (ne da nisam ništa radila, al nula bodova za svakodnevnu predanost). I nikad manje kretanja nego u 2020, rad od doma i tak to. Sad malo krenem sa dužim šetnjama.
    .
    Lori čestitaaam!
    Zelenooka možda još ima šanse da je bila kasna implantacija. Pišni u subotu hcg da vidiš..
    Sanjarka kao što si rekla, svaka trudnoća može imati različite simptome..ili mogu kasnije nastupiti 😋
    Monstera imaš vremena, čekamo subotu da vidimo trakice nanovo 🤗
    Garava ajde čekamo!!!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021

Ginny
    04. Veljača 2021. 10:57

lazyO kod tebe nema sumnje, obje su pokazale pik isti dan , kod mene se nisu mogle slozit hahah,. al dobro, dan gori doli.
    vjezbanje/trcanje mi je ispusni ventil, uz dvoje dice i muza mi triba hahah. plus imam i psa i setam ga cca 5km dnevno 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Loza 💙😇
    04. Veljača 2021. 11:00

LazyO 🤞🥰
    Aaja ću svoje pišnuti kad dođem s posla oko 15h 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.