Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Veljača 2021. 13:40

IvaPM

Inace booook cure ja vas čitam još od studenog, ali ne pišem često. Ovo mi je 3 mjesec pokušaja, ali kako sam prije toga bila na piluli, ciklusi mi još nisu uravnoteženi, neznam kad mi je bila ovulacija, BBT sam počela pratiti na pola ovog ciklusa, sad sam na CD32, u subotu planiram piškiti… nekako me strah je je i prošli ciklus dugo trajao, 40 dana, pa nije bilo ništa…

Hej. 
    Nije ni meni bio metalan hehe 😁
    Drzim fige da je i tebi to to 
    A ne pratis ovulacije? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

IvaPM
    04. Veljača 2021. 13:48

Sanjarka88 🐰

IvaPM

Inace booook cure ja vas čitam još od studenog, ali ne pišem često. Ovo mi je 3 mjesec pokušaja, ali kako sam prije toga bila na piluli, ciklusi mi još nisu uravnoteženi, neznam kad mi je bila ovulacija, BBT sam počela pratiti na pola ovog ciklusa, sad sam na CD32, u subotu planiram piškiti… nekako me strah je je i prošli ciklus dugo trajao, 40 dana, pa nije bilo ništa…

Hej.
    Nije ni meni bio metalan hehe 😁
    Drzim fige da je i tebi to to
    A ne pratis ovulacije?

Naručila sam trakice s Alija, ako ne bude ništa u subotu, planiram početi pratiti sljdeći ciklus pa da pouzdano znam :)

👩- 28
    👨- 30
    👫- od 2013.g
    💍 2019.g

IvaPM
    04. Veljača 2021. 13:49

Garava123 meni ovu zvuči kao školska implantacija. Baš uzbudljivo  

👩- 28
    👨- 30
    👫- od 2013.g
    💍 2019.g

• stella30
    04. Veljača 2021. 14:23

Garava i meni je tako bilo dva dana skroz blago krvarrnje tj par zilica smedjeg... Jel ti piskis danas test? 
    Svim piskilicama drzim fige da bude plusic... Svima nama ostalima da sto prije bude.... Ne mogu popamtiti sva imena pa ako krivo napisem sorry... Tommy zao mi je,brzo ce tboj plusic biti onaj pravi.. Lori cestitam 🥰🥰

Ginny
    04. Veljača 2021. 15:10

garava super zvuci, drzim fige 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Monstera
    04. Veljača 2021. 15:14

Garava 🤞🤞 ajde ti večeras piški jedan test sa Sanjarkom 🤗
    Stella30 kako si? 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• stella30
    04. Veljača 2021. 15:24

Monstera

Garava 🤞🤞 ajde ti večeras piški jedan test sa Sanjarkom 🤗
    Stella30 kako si?

Hej hvala ti na pitanju..dobro sam drzim se.... Evo nakon 10 dana napokon prestalo krvarenje...sad mogu u akciju ... 

Tommyfame
    04. Veljača 2021. 15:26

Garo moj de ti pišni nešto :) 

meni je tako bilo u prvoj T, 12dpo mi je izletila ona ploda sluz i tamno smeđa neka žilica, al ono malo veča..
    Šta si rekla, koji si dpo?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Marinci
    04. Veljača 2021. 15:36

Garava 123

Curke moje evo mene ja gotova sa poslom…
    Evo vako jucer tokom dana nije mi nista bilo klasika sise tezina dole glavobolja nista specijalno do navecer oko neke ure osjetim ja malo jacu bol u stomaku i leđima i kontam to je to veceras ili ujutro curim opet dosla ranije zanemarila sam to tad i nastavila lezat kasnije oko ponoc sam isla piskit i vidim na papiru krv jedva vidljivo al ja sam vidila racunam do ujutro sam gotova vratila se ja spavat ujutro se dizem nista samo veca kolicina sluzi sa necim krem smeđim kasnije na poslu odem opet pisat na ulosku vidim krv velicine 1 kune vodenasta na papiru skroz jako jako malo sa jednom ili dvi skroz sitne zilice kontam to je to sad dok budem radila procuri cu skroz i to je to(radim u cvjecari pa sam na nogama dosta i dosta se saginjem dizem tesko pa kontam napor i to ce je potjerat dokraja) međutim nista kasnije sam bila jos sigurno 6 7 puta piskit jednom je bilo par zilica smeđih i kao krem bjela sa malo pomjesano krvi treba se bas zagledat da skuzis da ima…a sad kad sam bila na wc nista samo kao zuto zlacani iscjedak… Od jutra imam bolove u leđima i stomaku tjst trajalo je do neke ure i stalo…
    Ujutro sam nako bezveze isla mjeri temperaturu bila je 36.3 nekad znam izmjeriti u ovom periodu al nikad mi nije bila vako niska vidi cemo sutra ujutro sto ce temperatura kazat…
    Sanjarka je spomenula tu zeđ i taj okus u ustima… Sinoc dok smo lezali prije nego sam osjetila te bolove ja sam jedno pola litre jamnice popila toliko su mi se usta susila da se nisam mogla namiriti nikako reka mi je zarucnik da sam ko deva😂 i da taj okus u ustima ko da nisam oprala zube od jutra neznan cure moje sta znaci ovo sve al sigurno cu nit pametnija za dan dva kad vidim sžkako ce se situacija razvijati…

Daj Boze da je trudnoca, tako izgleda❤️

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Ameliee
    04. Veljača 2021. 15:50

Freya žao mi je, neka onda dođe i što prije prođe pa u nove pobjede. 🤞🤩
    Ancioo tebe je baš ovaj put odlučila žešće zafrkavat, ha? 😡
    Monstera žao mi je za snjegoviće, ali ima još nade, rano je... 🤞🤞
    Marty dočepala sam ih se, buahahahhaha 😂😂
    Garava i meni je tako bilo kada sam zatrudnila, kao školsko implantacijsko. Ja još tada rekla mužu da zaboravi jer stiže gadura, a ono za par dana šok. Iskreno se nadam da će i tebi biti taj slučaj. 🤞❤️🥰

My precious hihihihi...
    https://ibb.co/994PqLN

Jadan dečko toliko sam ga jučer istraumatizirala da je pobjegao kada me skontao da sam ušla u poštu. 😂😂😂😂
    Čim me dijete prestane koristiti kao madrac za spavanje ode nešto popiškiti. Let the fun begin... 😎

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.